Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 5 sayfa öncesi tam ibretlik olmuş. fazla taraftar her zaman iyi olmuyor yıl olmuş 2013 hala febeye gider emre abisi gibi sığ yorumlar internette gördüğü haberle gazla gelenler var.

aslında ikinci bir klup kurup benzeri taraftarı oraya transfer etsek muhteşem olacak. başkanda a. polat olur:)

Biz Avrupada oynamıyor muyuz ? Atletico'danda fazlasıyla iyi takımız.

Anamızın ligi Avrupanın elit liglerinden biri değil. Piyasa yapmakta epey zor. Lig TV dışında hiç bir kanal yayınlamıyor maçları bir kaç maç dışında. Ayrıca Atletico Madrid Arda için bence bir basamak. Avrupanın dev takımlarından birinde oynamak istiyordur kesin ve oynayabilecek kapasiteyi de sahip.

Bu dönem doğru düzgün transfer yapmadık zaten bari Arda'yı alarak antiTransfer yapmayalım. Sol beksiz de olsa iyi bir takımımız var onu bozmayalım hiç değilse.

Anti transfer mi? Sen degilmiydin 4231 icin kanat oyuncularimiz yok diyen? Arda ne zamandir anti transfer oluyormus birde onu anlat bana. Atletico'ya gittiginden beri maclarin 80%inini izlemisimdir (izlemediklerim de GS'nin maclari ile kesisen maclardir). Arda su an acik ara en iyi yerli futbolcumuzdur. Selcuk dahil hic kimse yaklasamaz.

Top kontrol, teknik, adam eksiltme, orta degil: pas, vesaire. Hepsi üst düzey. Hem yasi tam kivami olmus. Zayif noktalari yok mu? Elbette var, örnegin sut/gol orani.

Arda'yi seversin, sevmezsin. Zamaninda taraftarin/yönetimin/meday'nin sucu yokmus gibi Arda'nin gidisinde bütün sucu onda ararsin ... ama kimseye Arda anti transfer'dir diye yutturamazsin. Itiraf ediyorum, zamaninda bende cok kizmistim Arda'ya, ama o kötü gidisatimizda taraftar, yönetim ve medya bütün yükü (22/23 yasindaki) Arda'nin üstüne atti. (Emre veya Semih'e yapsalar bak noluyordu.) Hem olgunlasmistir, takimi bozacagini sanmiyorum. Eskisine göre iyi bir takimimiz var ve Arda bunun bilicinde haddini bilecektir.

Edit: Ama icin rahat olsun. Arda bu sene 100% gelmeyecek. Medya istedigi kadar üstüne bastirsin ...

parası neyse verin ya 4te1ini karşılıcam

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jA9fZJT8Ojs[/media]

Arda'nın yeteneğine fln kimse laf etmiyor, ancak geldiği zaman takımın huzurunu bozacağı kesin. Yok ''Sneijder benden fazla para alıyor, yok herkes Drogba'yı seviyor, yok Riera helikoptere biniyor'' vs... gibi olayların çıkmaması için gelmesini istemiyorum, 2 senedir gayet huzurlu ve birbirini seven bir takım var Galatasaray'da.

Arda'nın yeteneğine fln kimse laf etmiyor, ancak geldiği zaman takımın huzurunu bozacağı kesin. Yok ''Sneijder benden fazla para alıyor, yok herkes Drogba'yı seviyor, yok Riera helikoptere biniyor'' vs... gibi olayların çıkmaması için gelmesini istemiyorum, 2 senedir gayet huzurlu ve birbirini seven bir takım var Galatasaray'da.

aynen bende takımın huzurunu bozağını düşünüyorum...

Bir PSV maçında Tomas kırmızı yemiş,Orhan sol bekten stopere,Arda da sol açıktan sol beke geçmişti.Olur mu acaba:Trollface:?

Onu bu oyuncuların arasında yapamaz.

Kampl iyi futbolcu ya. Aciyorum ona ... böyle futbol özürlülerle ayni takimda oynuyor

bende istemiyom ama akıllanmısda olabilir yani avrupaya gittikten sonra tum stili fln degisti belki karakter olarakta guclenmistir

kendiside gelirse sırf para ıcın gelecek buda boyle biline 4 milyon diyolar netto

Fatih terim varken onu yapması biraz zor.

Yüklenip durmayın şu çocuğa. Eleştirildiği sezonun çoğunda sakattı ve hiç bir suçu yoktu Arda'nın. Tüm sorumluluk basiretsiz yönetime ait, unutmayın ki küme düşme lafları bile dolaştı bir ara. Karakteri, adamlığı 10 numaradır Arda'nın, inşallah bir an önce parçalıyı giyecek tekrar. Huzur muzur da bozulmaz, rahat olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt