Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=xK63xy9Nwxk[/media]

Harika bir gol olmuş.A.Madrid'in Falcao'dan sonra düşüşe geçmesi beklenirken patlama yaşıyor adeta.Geçen sene Diego gittikten sonrada aynısı olmuştu.Adamlar hemen yeni bir yıldız çıkarta biliyor.Bizde 5 senedir bir sol bek bulamıyoruz !

Harika bir gol olmuş.A.Madrid'in Falcao'dan sonra düşüşe geçmesi beklenirken patlama yaşıyor adeta.Geçen sene Diego gittikten sonrada aynısı olmuştu.Adamlar hemen yeni bir yıldız çıkarta biliyor.Bizde 5 senedir bir sol bek bulamıyoruz !

Diego o kadar iyi değil gerçi o dönem Atletico takım olarak kötüydü hoca da kötüydü. Simeone takımı bir kaç seviye atlattı.

Diego o kadar iyi değil gerçi o dönem Atletico takım olarak kötüydü hoca da kötüydü. Simeone takımı bir kaç seviye atlattı.

Doğru söylüyorsun Falcao ile kıyaslanamaz ama söylemek istediğim UEFA kupası aldıkları dönemde en önemli iki oyuncusuydu Falcao-Diego ikisinide kaybetti ve (yerlerine yüksek paralar harcayıp oyuncu almamasına rağmen) sanki daha iyi oynuyorlar.

Doğru söylüyorsun Falcao ile kıyaslanamaz ama söylemek istediğim UEFA kupası aldıkları dönemde en önemli iki oyuncusuydu Falcao-Diego ikisinide kaybetti ve (yerlerine yüksek paralar harcayıp oyuncu almamasına rağmen) sanki daha iyi oynuyorlar.

Uefa kupasini aldiklari sene Arda Diego'dan daha ön plandaydi. Diego cok istikrarsiz bir sekilde oynuyordu sezonun 2. yarisi biraz daha iyi oynamaya basladi ama Arda UEFA kupasinda cok iyi maclar cikarmisti. Hatta forumlarinda her sene yilin futbolcusunu secerler o sene Arda 1. gelmisti. Gecen sene Diego Costa 1. geldi bu senede Diego Costa 1. sirada an itibari ile.

Uefa kupasini aldiklari sene Arda Diego'dan daha ön plandaydi. Diego cok istikrarsiz bir sekilde oynuyordu sezonun 2. yarisi biraz daha iyi oynamaya basladi ama Arda UEFA kupasinda cok iyi maclar cikarmisti. Hatta forumlarinda her sene yilin futbolcusunu secerler o sene Arda 1. gelmisti. Gecen sene Diego Costa 1. geldi bu senede Diego Costa 1. sirada an itibari ile.

Doğrudur ben o kadar sıkı bir takipçi değilim ama Uefa'da golleri asistleri göze çarpıyordu Diego'nun zaten ön planda olan bir isim.

talha ardanın ntvspora verdiği röportaj var, yazın türkiyeye dönmeyi düşündüm diyor,ayrıca sergeninde açıklaması vardı bir ay önce falan kanaltürkte arda bana gsye gelmek istediğini söyledi diye

edit:gereken açıklamayı üstte yapmışssın zaten ama arda candır :)

Candır candır. :D Ben de sevdiğimden kızgınım zaten ama hak da veriyorum adama. Dediğim gibi, Galatasaray'da oynamak istiyordur muhtemelen ama Türkiye'de bulunmak zor her hareketiyle göz önünde olacağı için.

Gecen bi arkadaş diyordu düşünsenize döndüğünü? Bu kaos ortami oluştu herkes yine Arda'ya sallayacakti iyiki dönmedi.

İhale ona kalacaktı

En gec gelecek sezon alinmali,yok gelmem diyorsa ne hali varsa görsün.30 yasinda dönmeyi düsünüyorsa ikinci bir hamit vakasi yasanir.30 yasindan sonra fenere gidebilir benim icin sorun olmaz.Insallah yönetim öyle bir aptalik yapmaz.

Atletico gelirse acaba Arda oynar mı? Oynarsa Arena'ya gelince ne olacak? Oynamazsa Atleticolular ne der? Arda değilde başka biri olsa hiç merak etmem ama Arda gibi duygusal biri neler yapar merak ediyorum ama umarım gelmez hem Arda hemde bizim açımızdan iyi olur. ;)

En gec gelecek sezon alinmali,yok gelmem diyorsa ne hali varsa görsün.30 yasinda dönmeyi düsünüyorsa ikinci bir hamit vakasi yasanir.30 yasindan sonra fenere gidebilir benim icin sorun olmaz.Insallah yönetim öyle bir aptalik yapmaz.

Neden dönsün ki bi iki maç kötü oynarsa orda burda sallarlar diyemi dönsün. Gelsin dediğim gibi bi iki maç kötü oynasın ne diyecekler biliyomusun Atletico da iyi oynuyordu burda yatmaya gelmiş eee orası Avrupa oynamısında görelim. Dönerse kendine yazık eder.

Ah be kardeşim ne olurdu bırakıp gitmeseydin seni sneijder le drogba yla beraber izleseydik...

Arda fazla bu ülkeye, gelmesin hiç anlık yaşayan taraftar yine harcar ardayı,buraka selçuka neler deniyor sanki bu adamlar geçen sene bizi şampiyon yapan adamlar değiller,nankördür bizim taraftar dünyada üstüne yoktur bu konuda

Neden dönsün ki bi iki maç kötü oynarsa orda burda sallarlar diyemi dönsün. Gelsin dediğim gibi bi iki maç kötü oynasın ne diyecekler biliyomusun Atletico da iyi oynuyordu burda yatmaya gelmiş eee orası Avrupa oynamısında görelim. Dönerse kendine yazık eder.

Ben dönsün demiyorum zaten.Bir gün dönerse ve 30 yasini gecmisse almiyalim diyorum,onun orda mutlu,huzurlu olup olmadigi beni ilgilendirmiyor,benim tek sIkIntIm bosa gidecek paralar olur ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt