Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Arda'ya 24m verelim futboldan anlamıyormusun diyen arkadaş nerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atleticoda Ronaldo gibi Milli Takımda Volkan Şen gibi
Sistem cunku. Milli takimin BAM BAM BAM futbolu, A.Madrid'in oturmus, sistemli bir oyun anlayisi var.
Sneijder gibi. Oda milli takimda iyi, bizdeki BAM BAM BAM futbolunun etkilerini ustunden atmaya calisiyor Mancini suan.
"son yıllarda milli takım birazcık daha kolay ulaşılabilir, 2-3 maçlik performanslardan sonra ulaşılabilir bir yer olmaya başladı. bu yeni dönemde hocayla beraber değişeceğini düşünüyorum. hala hayallerim var. tabii ki şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyorum. fatih hocayla sezon başı görüştük. ama bunlar o zamanda kaldı. a.madrid'le sözleşmemi uzattım ve çok mutluyum."
Özledik be herşeye rağmen. Sene sonu gelirsin umarım. Sen gel geldiğin gün sınırı kaldırırlar gerçi. Öylesine pislik bir düzen içinde futbol oynamaya çalışıyoruz![]()
25 milyon edermiydi ?! kesinlile ederdi !!! Türk olmasindan ziyade futbolcu olarak ediyor. Galatasarayli bide. bizi iyi biliyor. ligi iyi taniyor. cok daha tercübelendi.. kalitesi üst seviyelere ulasdi. hic kimseyi almasaydin sadece ardayi alsaydik yeterdi aslinda.
bedava ya yolladık adamı,eğer sene başı paraya kıyıp alabilseydik şampiyonluk ceptey di net olarak,sneijder le çoşardı ikisi
tek bir hamle ya arda hamlesi bizi şampiyon yapardı,chedjou brumaya 20 verecegimize ardayı alsaydık keşke,gökhan zan oynardı savunmada gerekirse bir türk daha alınırdı stopere sol bekede yabancı alabilirdik bu sayede,fener 2 yıldır sorunlarla uğraşıp,avrupadan men yiyip transfere 30 milyon euro ayırıyorsa bizde ayırmalıydık ama biz vizyonsuz terimcileriz, başkan en iyisini bilir
Oha habersiz aynı şeyleri yazmışız yalnız. Süper ya beyin kardeşliği bu olsa gerek![]()