Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala aynı pozisyonda gol atamadı ilk hollanda macında da kacırdı dunku mactada kacırdı

Sistem cunku. Milli takimin BAM BAM BAM futbolu, A.Madrid'in oturmus, sistemli bir oyun anlayisi var.

Sneijder gibi. Oda milli takimda iyi, bizdeki BAM BAM BAM futbolunun etkilerini ustunden atmaya calisiyor Mancini suan.

Burak Yılmaz falan varken BAM BAM BAM oynamaya mecbursun. Ne güzel paslaşıyordu Sneijder dün tek paslarla. Bizde bunu Sneijderle Drogba yapıyor. Selçuk bile yapamıyor bak. Selçuk iyice Selçuk Şahine dönmeye başladı. Alıyor topu etrafında dönüyor ya yan pas ya geri pas.

ab630ac22be295f293ba24c66b2beaad.jpeg

Juve deplasmanından.. via (https://twitter.com/ElifSrtkn)

"son yıllarda milli takım birazcık daha kolay ulaşılabilir, 2-3 maçlik performanslardan sonra ulaşılabilir bir yer olmaya başladı. bu yeni dönemde hocayla beraber değişeceğini düşünüyorum. hala hayallerim var. tabii ki şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyorum. fatih hocayla sezon başı görüştük. ama bunlar o zamanda kaldı. a.madrid'le sözleşmemi uzattım ve çok mutluyum."

"son yıllarda milli takım birazcık daha kolay ulaşılabilir, 2-3 maçlik performanslardan sonra ulaşılabilir bir yer olmaya başladı. bu yeni dönemde hocayla beraber değişeceğini düşünüyorum. hala hayallerim var. tabii ki şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyorum. fatih hocayla sezon başı görüştük. ama bunlar o zamanda kaldı. a.madrid'le sözleşmemi uzattım ve çok mutluyum."

Zaten öyle olması lazım. Eski sistemde hep Sabri ler filan oynuyordu sırf isimleri yüzünden. Sırf o eski sistem yüzünden hala Volkan kalede. O anlık performansı kimin iyiyse o oynamalı MT'da.

Özledik be herşeye rağmen. Sene sonu gelirsin umarım. Sen gel geldiğin gün sınırı kaldırırlar gerçi. Öylesine pislik bir düzen içinde futbol oynamaya çalışıyoruz :(

Özledik be herşeye rağmen. Sene sonu gelirsin umarım. Sen gel geldiğin gün sınırı kaldırırlar gerçi. Öylesine pislik bir düzen içinde futbol oynamaya çalışıyoruz :(

bedava ya yolladık adamı,eğer sene başı paraya kıyıp alabilseydik şampiyonluk ceptey di net olarak,sneijder le çoşardı ikisi

25 milyon edermiydi ?! kesinlile ederdi !!! Türk olmasindan ziyade futbolcu olarak ediyor. Galatasarayli bide. bizi iyi biliyor. ligi iyi taniyor. cok daha tercübelendi.. kalitesi üst seviyelere ulasdi. hic kimseyi almasaydin sadece ardayi alsaydik yeterdi aslinda.

25 milyon edermiydi ?! kesinlile ederdi !!! Türk olmasindan ziyade futbolcu olarak ediyor. Galatasarayli bide. bizi iyi biliyor. ligi iyi taniyor. cok daha tercübelendi.. kalitesi üst seviyelere ulasdi. hic kimseyi almasaydin sadece ardayi alsaydik yeterdi aslinda.

tek bir hamle ya arda hamlesi bizi şampiyon yapardı,chedjou brumaya 20 verecegimize ardayı alsaydık keşke,gökhan zan oynardı savunmada gerekirse bir türk daha alınırdı stopere sol bekede yabancı alabilirdik bu sayede,fener 2 yıldır sorunlarla uğraşıp,avrupadan men yiyip transfere 30 milyon euro ayırıyorsa bizde ayırmalıydık ama biz vizyonsuz terimcileriz, başkan en iyisini bilir

bedava ya yolladık adamı,eğer sene başı paraya kıyıp alabilseydik şampiyonluk ceptey di net olarak,sneijder le çoşardı ikisi

Aynen öyle. Sene sonu gerekirse 25 bile verilmeli. Yok neymiş 12'ye sattığımız adama fazlasını vermek saçmalıkmış.

1.Adam futbolunu 2 kat geliştirdi ve en verimli periyodunda

2.Yabancı sınırını tek hamle ile çözecek hamle

3.O zaman Barca bedelsiz veya düşük bedelle sattığı Fabregas ve Alba'ya kaç katını vermiş oluyor 5-6-10 mu? Tamam Barca değiliz ama takıma bu sene hiç kimseyi almayıp sadece Arda'yı alıp bir de Ujfa tarzı lider ve tecrübeli kelepir bir stoper bile getirsen daha iyi olabilirdin.

Biz ne yaptık plansız programsızca Ujfa'nın sağ bacağı etmeyecek Chedjou'ya 6.5, oynatamadığımız ve oynatamayacağımız belli Bruma'ya 12 verdik. Az daha Melo gibi bir adamı bırakıp daha fazla para verip Brezilya'dan saçma bir adam alıyorduk.

tek bir hamle ya arda hamlesi bizi şampiyon yapardı,chedjou brumaya 20 verecegimize ardayı alsaydık keşke,gökhan zan oynardı savunmada gerekirse bir türk daha alınırdı stopere sol bekede yabancı alabilirdik bu sayede,fener 2 yıldır sorunlarla uğraşıp,avrupadan men yiyip transfere 30 milyon euro ayırıyorsa bizde ayırmalıydık ama biz vizyonsuz terimcileriz, başkan en iyisini bilir

Oha habersiz aynı şeyleri yazmışız yalnız. Süper ya beyin kardeşliği bu olsa gerek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt