Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basarili olursa 2-3 sene oynar. Olamazsa doner yuvasina artik. Hayalim Barcelona'da oynamakti hep demisti. Hayalini gerceklestirdikten sonra fazla oyalanmaz doner ve gonul verdigi renklere hizmet eder diye dusunuyorum.

Basarili olursa 2-3 sene oynar. Olamazsa doner yuvasina artik. Hayalim Barcelona'da oynamakti hep demisti. Hayalini gerceklestirdikten sonra fazla oyalanmaz doner ve gonul verdigi renklere hizmet eder diye dusunuyorum.

Renkdash en büyük hayali Liverpoolda oynamak onuda gerçekleştirsin,37 yaşında dönecektir şüphesiz yuvasına

Bence hiç dönmesin yuvasına. 33-34 yaşında falan gelmesine gerek yok açıkçası.

Yine milyonlar bayılırız boşuna. Orada kalsın başarılı olsun uzaktan sevelim saygı duyalım bu kadarı kafi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dediğim zamana 2.5 sene var daha.:)

Selcuk da iyi bir Galatasaray'li. Mesela Antalya macinin hikayesi diye video yapmis ligTV izledim. Adam 3. golu yiyince orta sahada cildirmis resmen. Boyle adamlari seviyorum ben. Cete kurmayi hak ediyorlar. Ama Burak'i ayni kefeye koymayaydin iyiydi :(

Selcuk da iyi bir Galatasaray'li. Mesela Antalya macinin hikayesi diye video yapmis ligTV izledim. Adam 3. golu yiyince orta sahada cildirmis resmen. Boyle adamlari seviyorum ben. Cete kurmayi hak ediyorlar. Ama Burak'i ayni kefeye koymayaydin iyiydi :(

Burak'ın her hareketine uyuz oluyorum.Selçuk'a da Burak'ın kankisi olması sebebiyle gıcığım.Arda ise çok iyi 1 oyuncu ama gevşeğin teki.Üçü bir araya gelirse yabancılar için iyi olmaz açıkçası.Bunu belirtmek istemiştim.

Yabanci düsmani ise dönsün.
sinan-engin-anasinin-a-900.jpg

10430880_1168511389861010_8603080943862725167_n.jpg

Cihan Sarıkaya "Osmanbey'den dün saat 17.30'da metroya bindim. Arda Turan kenarda bir arkadaşıyla ayakta duruyordu. 'Aaa bu o ünlü futbolcu çocuk değil mi?' dedim. Hemen yanına gittim. O kadar mütevaziydi ki çok hoşuma gitti. Transferinde milyon avrolar konuşuluyordu ama o metroda yolculuk yapıyordu. Sonra telefonumu çıkardım 'Gel beraber metro selfiesi çekelim' dedim. İlk selfieyi ben çektim ama gözüm kapalı çıkınca bu kez 'Cihan Teyze ver telefonunu ben çekeyim selfiemizi' dedi. Birlikte metro selfiesi çektik" dedi.

Adam gibi adam.. :tiphat:

Tüm türkiye ardanın maçına kitlendig

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt