- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Tarih 06.07.2015. An itibariyle Barcelonada. Twitter takipçi sayısı 276.000
SEzon başladığında bakalım 1.000.000 milyon olacak mı
SEzon başladığında bakalım 1.000.000 milyon olacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10,11,14 dolu giyebilir bence Barcelona izin verirse.#66 yı mı giyer acaba.
Pedro'yu yollarlarsa belki 7 olabilir.10,11,14 dolu giyebilir bence Barcelona izin verirse.
Demek ki Barca ile antrenmana çıkmak bile seviye atlatıyor adama![]()
![]()
Maça dair hiçbir şey hatırlamasam da bu maçta ben de tribündeydim.Benden bir halt olmadı ama.![]()
2001 de Ali Sami yendeki liverpool maçında riiseye topu verende Arda, heskeynin golünde payı vardıArdayi severiz sevmeyiz baska bir konu ama saygi duyulasi bir futbolcu bence.
Ardanin hayatindan güzel bir film ortaya cikar bence.
Bu resmi sanirim cogumuz hatirlar
![]()
Bugün de böyle bir resim buldum Twitter da. Burada da Milli takimin bir macinda top toplayici olarak bulunuyor.
![]()

2001 de Ali Sami yendeki liverpool maçında riiseye topu verende Arda, heskeynin golünde payı vardı![]()
Ekli dosyayı görüntüle 15401
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu bayagi anlattı TV'lerde, kariyerimdeki ilk asist fln diyordu hattaVay koca kafali vay![]()
Tribünde çekirdekcilerin arasında ne halt olmayı düşünüyodun![]()
Maça dair hiçbir şey hatırlamasam da bu maçta ben de tribündeydim.Benden bir halt olmadı ama.![]()
Barcelona'da 2 sene dayanabilirse kariyerinde bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunabilir.Adam Türk futbol tarihinin en başarılı, en büyük futbolcusu oldu. Hakan Şükür'ü de geçti artık. Avrupa kupası aldı, Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final, La Liga şampiyonluğu, CL finali, 40 milyon euroluk Barca transferi vs. vs.