Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarih 06.07.2015. An itibariyle Barcelonada. Twitter takipçi sayısı 276.000
SEzon başladığında bakalım 1.000.000 milyon olacak mı :)

Bu da kalsın burda. Dünyanın en iyi kulüplerinden birinde ana sayfada Türkçe "Hoşgeldin Arda" yazıyor. Daha ne olsun.

not so wise

son 10 dk tobcusu olub 2 sezon icinde deportivo yahud newcastle'a shutlanmayi goze aldi

ispanyada forma sinirlamasi var
tobcu adedi kadar numara

7 pedro giderse
17 yada 19
19 en makilu diorlar
1+9=10 hesabi

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DRjB3y.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Demek ki Barca ile antrenmana çıkmak bile seviye atlatıyor adama :D

Demek ki Barca ile antrenmana çıkmak bile seviye atlatıyor adama :D

Bana sorarsan çok iyi değildi. Bizdeyken bile bu tür hareketleri yapıyordu. En büyük özelliği dar alanda topu saklaması,adam geçmesi vs.

Gol ve Asist olarak MSN üçlüsünün yanına yaklaşamaz ama bu özelliği dünyada nadir var. Yabancılarda lakabı "Sihirbaz" ama maç yaptıkça çok daha iyi olacak.

Ardayi severiz sevmeyiz baska bir konu ama saygi duyulasi bir futbolcu bence.

Ardanin hayatindan güzel bir film ortaya cikar bence.

Bu resmi sanirim cogumuz hatirlar

top-toplayici-arda.jpg

Bugün de böyle bir resim buldum Twitter da. Burada da Milli takimin bir macinda top toplayici olarak bulunuyor.

CRO6PUDWIAAG2-e.jpg:large

top-toplayici-arda.jpg

Maça dair hiçbir şey hatırlamasam da bu maçta ben de tribündeydim.Benden bir halt olmadı ama.:)

Ardayi severiz sevmeyiz baska bir konu ama saygi duyulasi bir futbolcu bence.

Ardanin hayatindan güzel bir film ortaya cikar bence.

Bu resmi sanirim cogumuz hatirlar

top-toplayici-arda.jpg

Bugün de böyle bir resim buldum Twitter da. Burada da Milli takimin bir macinda top toplayici olarak bulunuyor.

CRO6PUDWIAAG2-e.jpg:large
2001 de Ali Sami yendeki liverpool maçında riiseye topu verende Arda, heskeynin golünde payı vardı

uploadfromtaptalk1444824976841.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam Türk futbol tarihinin en başarılı, en büyük futbolcusu oldu. Hakan Şükür'ü de geçti artık. Avrupa kupası aldı, Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final, La Liga şampiyonluğu, CL finali, 40 milyon euroluk Barca transferi vs. vs.

Adam Türk futbol tarihinin en başarılı, en büyük futbolcusu oldu. Hakan Şükür'ü de geçti artık. Avrupa kupası aldı, Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final, La Liga şampiyonluğu, CL finali, 40 milyon euroluk Barca transferi vs. vs.
Barcelona'da 2 sene dayanabilirse kariyerinde bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt