Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın özeti...

CkwnWKXUoAAC7Q4.jpg

Gücü iyi durumda değil ne diye 11'de oynuyor. adimini zor atiyor. Hocam ben iyi değilim diyemezmiydin egolu bey.

Barça kalitesinde olmadığını bir kez daha gördük. Medya şişirdi şişirdi şimdi de patlıyor işte. Rakitic kim Arda kim...
Net bir mevkisi yok. Orta saha için çok zayıf. Kanat için kondisyonu çok yetersiz ve şutları çok kötü ayrıca...
Ben de bir ara Ntvspor'un gazına geldim ama balon olduğunu tekrar hatırladım...

Volkan Şen gibi bir gerizekalının ligde estirdiğini düşünürsek gelsin yıllık 2.5M'a oynasın bizde...

bize gelme lan it
git fbde acun ve azizi yala

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Bu adam hiçbir zaman süper oyuncu olmadı, her zaman kağnı gibi ağırdı, Galatasaraydayken de ataklarımızın çoğunu bunun yüzünden kaybederdik, tam kontratağa cıkarken topu buna atarlar bu da ayağında bekletir rakibin tüm defansı yerini alırdı

Arda çok formsuz sanki bu haliyle sürekli oynuyor bu haliyle bizim çöp takımda bile yedek bekler. Arda'yı sonradan oyuna almak lazım

Bu adam hiçbir zaman süper oyuncu olmadı, her zaman kağnı gibi ağırdı, Galatasaraydayken de ataklarımızın çoğunu bunun yüzünden kaybederdik, tam kontratağa cıkarken topu buna atarlar bu da ayağında bekletir rakibin tüm defansı yerini alırdı

66li Arda yine caliskan di, ne zaman takimin abisi oldu bitti, forma rengine küfür filan, kaptan tam sismisti, mental olarak hemde vücudu da.

Zaten barcelona nin okadar türk sponsorlari olmasaydi, b.k giderdi de, at.madrid hayatinin en iyi isini yapti o paraya onu satmaya.

66li Arda yine caliskan di, ne zaman takimin abisi oldu bitti, forma rengine küfür filan, kaptan tam sismisti, mental olarak hemde vücudu da.

Zaten barcelona nin okadar türk sponsorlari olmasaydi, b.k giderdi de, at.madrid hayatinin en iyi isini yapti o paraya onu satmaya.

Bu herif ben hemen oldum havasına giriyor, ulan Modricin yarısı kadar topcu değilsin Modric yıllardır Realde oynuyor, Rüştü de Barça da oynadı, eğer Barça da oynamak kıstas ise, kısaca bu herif uzun zamandır böyle, Atleticoda bir ara iyi oldu ama futbol hayatının genelinde ağır bir adamdı

herifi reklamda milli takım otobüsüne almamakta ne kadar da haklılarmış!!!

2006 bordeux maçında rakibe kafa atan bu değil miydi?bu çocuk her zaman böyle cahilin tekiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt