- 3 Temmuz 2012
- 139.461
- 87.913
- 5.338
snm hanımın el hareketlı fotosunu koymak ısterdm ama ayıp olur o yuzden ardacım kendıne gel !1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Turan: İyi oynamadım ama arkadaşlarım mücadele etti; Türk halkından özür diliyorum
Götünün kalktığı apaçık ortada bunu kimse keyfinden uydurmuyor.arda çıktıktan sonra sanki çok iyi oynadık veya herkes işini yaptı da arda bozdu herşeyi..
fatih hoca 65 ti sanırım çıkardığında ardayı adamı resmen ateşe attı..
ölüsü bu takımdaki selçuktan ozandan hakan ç.dan buraktan vs iyi oynar ve 90 dk.sahada kalır..
adamı millet olarak kıskanıyoruz başka açıklaması yok bu kadar yüklenmenin..
Selçuk efendiye tek eleştiri yok cenk Caner ozan ve diğer efendilere çünkü arda kötüydü..
burak kafa vurdu top taca gitti burakın adı geçmiyor eleştirinin e si yok çünkü arda kötüydü..
arda kötü oynadı ama çarmıha gerilecek kadar kötü değildi..
herşeyi geçtim değişiklik tabelasında forma numarasını 10u gördü şaşırdı ama koşarak çıktı saniye geçirmedi değişiklikte öyle götü kalktı diyenler dikkat etsin böyle kalkma olmaz..
adamın sevdiği kız başkasıyla evlendi diye dalga geçiliyorya bunun hiç açıklaması yok Allah kimsenin başına vermesin bu kadarda kendimizden geçmeyelim eleştirirken..
gruptan çıkma ve turnuvada başarılı olma şansımız varsa bunu ardasız başarma şansımız yok..
ispanyayı tek başına çıkıp yener arda adamı asmazsak turnuva bitmeden ama..