Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yazılanları görünce dayanamadım bir mesaj daha atayım dedim.

Bu taraftara Emre Belezoğlu gibi futbolcu lazımmış. Büyük adammış, kaç paralık taraftar olduğumuzu görmüş. İyi günündeyken arkasına bile dönüp bakmadan gitmiş, sonra da dönmüş Fener'e gelmiş. Fazla mı bu nankörlüğe. Hayır değil.

Arda naapsın. Daha 2 gün önce gitsin sözleşmesini uzatsın. Yok mu ona Galatasaray'ın verdiği parayı verecek? Geçtim Avrupa'yı Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'e sormak lazım. İşte Arda Galatasaray sevgini böyle ödüllendiriyoruz.

Bu taraftar pirana sürüsüne benziyor. Aslında el kadar balıktır pirana. Onu güçlü kılan kalabalığının yarattığı linç kültürüdür. Öküzü bile 3-5 dakka içinde böylece bitirirler. Neden birbirini yemezler. Çünkü bir balık diğerine saldırıp yaralanmayı göze alamaz. Pulu kalksa anında zayıf düştü diye tüm sürü üzerine çöker canını alıverir. İşte pulu kalkmış Arda işte pirana sürüsü.

Arda : Türk

Kewell : Yabancı

Yetmez mi Kewell'ın Arda'dan fazla değer görmesi için.

Arda'yı en çok eleştirenlerden biriyim ancak Kewell'ı savunup Arda'yı yerden yere vuranlar ile tartışmam bile . Sende öyle yap geç bence :)

Ardayla Kewell'i kiyaslaya bilen bir beyin bu patavatsizlik oncesi en son ne yapmistir..

A.ickilidir

B.futbol cahilidir

C.ASY'de Saldir G.Saraaaay diye bagiran bir bunyedir

B şıkkı daha agir basiyor. Ki bunun da belli bir yastan sonra tipda caresi yoktur.

:ays:

Gecelim konunun sahibine. Arda Turan. Abartilmistir, kendisi bunu bile iyi kullanamadigi icin bu hallere dusmustur. Futbol yetenegi Hasan Saş kadar olan, profosyonelligi Hakan Sukurun yarisi kadar olmayan tipik turk futbolcusudur. Hagiden bir seylermi kapar? 2 Senedir Kewell'la, Milan Baros'la ayni sahada olup 1gram ilerlemeyen bir insan evladi Hagi'den hic bir sey ogrenemez. Donerken daha az kilo alarak donsun diye dua edin, yeterli simdilik.

Sirtinda 66 numarali formasi, kafasini kuma gomup calimlar atan, G.Sarayin genc futbolcusu yok artik, kabul etseniz iyi olur. Kendisini bu hale getiren Adnan ve tayfasidir.

Arda Fenere gitsinmiş de, fenerliler daha çok saygı duyarmış da... Hadi ordan.

Onlar ki Alex'in arabasına cam şişeler fırlatan, Rüştü'yü döven adamlar. Arda'ya görün bakalım neler oluyor... Bu yaptığı açıklamalar, sergilediği hal ve davranışlar tamamen Galatasaray altyapısından yetiştiği için görmezden geliyor. Başka bir camiaya gitse bu şekilde toleransla karşılanmaz.

20 yaşında, daha hiçbir şey kanıtlamamış, bu takıma bir şey vermemiş Arda, Lincoln'ün taktığı pazubandı takmazmış. Aklıma geldikçe sövüyorum. Daha o zamandan itibaren şişirildiği net bir şekilde ortada.

Taraftarlarla kavga eder. İmza istemeye gidersin yüzü beş karış, çekil lan şurdan diyip arabasına biner. Ulan Elano'su, Neill'ı, Kewell'ı, Baros'u senden az mı şöhretli? Adamlar güler yüzle durup resim çektiriyor.

Kısacası Arda gayet antipatik bir adam. Gitsin Avrupa'da somurtsun, küssün, ağlasın...

Yazılanları görünce dayanamadım bir mesaj daha atayım dedim.

Bu taraftara Emre Belezoğlu gibi futbolcu lazımmış. Büyük adammış, kaç paralık taraftar olduğumuzu görmüş. İyi günündeyken arkasına bile dönüp bakmadan gitmiş, sonra da dönmüş Fener'e gelmiş. Fazla mı bu nankörlüğe. Hayır değil.

Arda naapsın. Daha 2 gün önce gitsin sözleşmesini uzatsın. Yok mu ona Galatasaray'ın verdiği parayı verecek? Geçtim Avrupa'yı Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'e sormak lazım. İşte Arda Galatasaray sevgini böyle ödüllendiriyoruz.

Bu taraftar pirana sürüsüne benziyor. Aslında el kadar balıktır pirana. Onu güçlü kılan kalabalığının yarattığı linç kültürüdür. Öküzü bile 3-5 dakka içinde böylece bitirirler. Neden birbirini yemezler. Çünkü bir balık diğerine saldırıp yaralanmayı göze alamaz. Pulu kalksa anında zayıf düştü diye tüm sürü üzerine çöker canını alıverir. İşte pulu kalkmış Arda işte pirana sürüsü.

On numara:b5:

Ardayla Kewell'i kiyaslaya bilen bir beyin bu patavatsizlik oncesi en son ne yapmistir..

A.ickilidir

B.futbol cahilidir

C.ASY'de Saldir G.Saraaaay diye bagiran bir bunyedir

B şıkkı daha agir basiyor. Ki bunun da belli bir yastan sonra tipda caresi yoktur.

:ays:

Gecelim konunun sahibine. Arda Turan. Abartilmistir, kendisi bunu bile iyi kullanamadigi icin bu hallere dusmustur. Futbol yetenegi Hasan Saş kadar olan, profosyonelligi Hakan Sukurun yarisi kadar olmayan tipik turk futbolcusudur. Hagiden bir seylermi kapar? 2 Senedir Kewell'la, Milan Baros'la ayni sahada olup 1gram ilerlemeyen bir insan evladi Hagi'den hic bir sey ogrenemez. Donerken daha az kilo alarak donsun diye dua edin, yeterli simdilik.

Sirtinda 66 numarali formasi, kafasini kuma gomup calimlar atan, G.Sarayin genc futbolcusu yok artik, kabul etseniz iyi olur. Kendisini bu hale getiren Adnan ve tayfasidir.

Kewell kim? :)

.

Kewell'ın yokluğu şuan takım için hiç önemli değil.Olsada olur olmasada.

Arda olmadığı zaman en basitinden rakip ceza alanında top bile tutamıyoruz milli takım zaten söylemeye gerek yok.

Bu dünyada yakışıklı olucan Kewell'da tip var diye Arda'yla bile kıyaslamıyorlar . Kewell bize Arda'nın %20 'sini verdiğini verdi mi acaba .

Birde üste Futbol cahili oluyoruz . Hani şöyle birşey vardır " Deli insan kendisine deli demez ama sağa sola saldırır " futbol cahili diyenlerde bu durumdan şüpheleniyorum.

evet sürekli şak şak yapalım, hatalarını ört bas edelim, eleştirincede Arda fenere gitsin kurtulsun bu taraftardan,ne taraftarmış arkadaş be:D bırakın bu ucuz demogojileri, bir futbolcu iyi işler yapınca övülür, yanlış şeyler yapınca eleştirilir bu kadar basit ve nettir.

bu onu 10 yıl idare eder diyorsunuz ? Hakan Şükür'e Hasan Şaş'a vs... çok ayıp etmişiz demek ki daha oynarlarmıştı :)

Olabilir, en azından takımına doğru düzgün katkı sağlamış adamlar bunlar. :) Kewell gibi sempatik, profesyonel, yakışıklı olmayabilirler ama takımı için canını verirler ve katkıları daha fazla olmuştur. Ki ben orada örnek olarak verdim; Arda'nın takıma katkısını göremeyenlerin gözlerine ancak bizi tek başına şampiyon yaptığı seneyi dayatacaksın ki gerçekleri görsünler diye.

Arkadaş siz neyin peşindesiniz gerçekten anlamak güç. Tamam Arda'yı gidin Volkan Şen ile kıyaslayın, yeteneklerini sorgulayın ama kendi takım arkadaşıyla kıyaslamanın mantığı nedir? Size ne yararı olacak, söyler misiniz? Takımın kendi içerisinde bölündüğünü savunursunuz, sonra da Arda ile Kewell'ı kıyaslayıp, bölücülüğün babasını yaparsınız.

Eminim Arda bir kaç maç daha kurtarınca bu kişiler; piyasadan silinecek ya da hiçbir şey olmamış gibi, demin yerden yere vurduğu Arda'yı kral ilan edecek. Bakın, görün.

Olabilir, en azından takımına doğru düzgün katkı sağlamış adamlar bunlar. :) Kewell gibi sempatik, profesyonel, yakışıklı olmayabilirler ama takımı için canını verirler ve katkıları daha fazla olmuştur. Ki ben orada örnek olarak verdim; Arda'nın takıma katkısını göremeyenlerin gözlerine ancak bizi tek başına şampiyon yaptığı seneyi dayatacaksın ki gerçekleri görsünler diye.

Arkadaş siz neyin peşindesiniz gerçekten anlamak güç. Tamam Arda'yı gidin Volkan Şen ile kıyaslayın, yeteneklerini sorgulayın ama kendi takım arkadaşıyla kıyaslamanın mantığı nedir? Size ne yararı olacak, söyler misiniz? Takımın kendi içerisinde bölündüğünü savunursunuz, sonra da Arda ile Kewell'ı kıyaslayıp, bölücülüğün babasını yaparsınız.

Eminim Arda bir kaç maç daha kurtarınca bu kişiler; piyasadan silinecek ya da hiçbir şey olmamış gibi, demin yerden yere vurduğu Arda'yı kral ilan edecek. Bakın, görün.

peşinde olduğum şeyi senden niye saklayım arkadaş ! bir şey diyeceksem derim ki bunu sürekli söylüyorum Arda belki yurt dışında başarılı olabilir hatta Süper Lig'de herhangi bir takımda da başarılı olabilir ama Galatasaray'da olamaz gitmeli artık. Madem hatırlatma yaparak iyi futbolcu diyorsun Kewell'ın Leeds zamanını bi izlemini tavsiye ederim aaa dogru orası Leeds bizde olup 99 yılında şampiyon olsaydı Arda'dan iyi diyebilirdik :)

bence sisirme yok

dunyadaki sayili yeteneklerden oldugunu dusunuyorum

mesela bence arshavinden iyi bir futbolcu

ama ondaki profesyonelligin onda biri yok

ayrica kendini cok kotu ellere teslim etti gaza gelip

sirtindan vuruldugunu anladi ama gec oldu

bunlarin disindaki en onemli konu su

adam cok uzn suredir futbol falan oynamiyor

buraya yazdim sakatlandigi gun. simdi destek vermemiz lazim asil ama oda akilli olup cabcak iyilesip eskisinden fit donmeli sahalara

ama nerdeeeeeeeeeeeee

biz dusunur biz bekleriz anca adam her gun bir polemik icinde

artik takiminda onu salladigini pek sanmiyorum

takimin kaptani tugay td u hagi

bu boyle biline

ardada maskot olur bu yolda giderse

hersey yetenek olsa sergen hagi olurdu

Son şampiyon olduğumuz sene, oynadığımız maçları tekrar izle bakalım ne yapmış.

Profesyonel olabilir, sempatik olabilir ama bir yararı olmadıktan sonra benim için mühim değil.

O zaman Emre Güngör > Arda. Son Sampiyon oldugumuz seneki maclar kriterse tabii.

Arda'yi hepimiz severiz, adam Galatasaray kaptani sonucta. Ama tek basina liderlik yapabilecek, takimi sirtlayabilecek bir adam degil. Ne diye bu kadar sisiriliyor, bu kadar farkli anlamlar yüklenmeye calisiliyor anlamiyorum. Sonunda o da kendini takimdan üstün görmeye basladi ama nedense bu durumdan rahatsiz olanlar nankör taraftar oluyor. Tapadurun Arda'ya siz..

O zaman Emre Güngör > Arda. Son Sampiyon oldugumuz seneki maclar kriterse tabii.

Arda'yi hepimiz severiz, adam Galatasaray kaptani sonucta. Ama tek basina liderlik yapabilecek, takimi sirtlayabilecek bir adam degil. Ne diye bu kadar sisiriliyor, bu kadar farkli anlamlar yüklenmeye calisiliyor anlamiyorum. Sonunda o da kendini takimdan üstün görmeye basladi ama nedense bu durumdan rahatsiz olanlar nankör taraftar oluyor. Tapadurun Arda'ya siz..

Kimse Arda'ya taptığı felan yok saçmalama , bu forumda Arda'nın eleştirildiği kadar hiç bir futbolcu eliştirilmemiştir. Arda'yı şişirilmiş olarak görüyorsanız bana ozaman Kewell'ı , Lincoln'u , bilmem neyi savunmayacaklar . Arda oynadığı tüm maçlarda Kewell'dan daha fazla yarar sağlamıştır geçmişi beni ilgilendirmiyor ozaman geçmişi çok iyi diye Zidane'yi oynatalım bu yaşında bu takımda kötü oynadığı sürece ben destek verecek değilim o adama. Destek vermek ile kalmıyor bazıları laf bile söyletmiyorlar o futbolculara. Aynı özveriyi Arda'ya yapsaydınız Arda bu durumlara gelmezdi , bilmem anlatabiliyormuyuz herkesin burada ki çabası bu yüzdendir. Yabancılara gösterilen savunma kalkanı azıcık Türk oyuncumuz olan Arda'ya gösterin .

Anlamayan var ise Türkçe'den birde İngilizce yazayım belki anlarlar ozaman.

Kimse Arda'ya taptığı felan yok saçmalama , bu forumda Arda'nın eleştirildiği kadar hiç bir futbolcu eliştirilmemiştir. Arda'yı şişirilmiş olarak görüyorsanız bana ozaman Kewell'ı , Lincoln'u , bilmem neyi savunmayacaklar . Arda oynadığı tüm maçlarda Kewell'dan daha fazla yarar sağlamıştır geçmişi beni ilgilendirmiyor ozaman geçmişi çok iyi diye Zidane'yi oynatalım bu yaşında bu takımda kötü oynadığı sürece ben destek verecek değilim o adama. Destek vermek ile kalmıyor bazıları laf bile söyletmiyorlar o futbolculara. Aynı özveriyi Arda'ya yapsaydınız Arda bu durumlara gelmezdi , bilmem anlatabiliyormuyuz herkesin burada ki çabası bu yüzdendir. Yabancılara gösterilen savunma kalkanı azıcık Türk oyuncumuz olan Arda'ya gösterin .

Anlamayan var ise Türkçe'den birde İngilizce yazayım belki anlarlar ozaman.

bence sende gecmisine bakip konusuyorsun

zidanedan farki yok ardanin su halinin

en son ne zaman iyi oynadi dersen

aklima gelen yanina gencleri alip yardirdigi trabzon maci derim

allah bilir ne zamandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt