Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Arda : Türk
Kewell : Yabancı
Yetmez mi Kewell'ın Arda'dan fazla değer görmesi için.
Arda'yı en çok eleştirenlerden biriyim ancak Kewell'ı savunup Arda'yı yerden yere vuranlar ile tartışmam bile . Sende öyle yap geç bence
Yazılanları görünce dayanamadım bir mesaj daha atayım dedim.
Bu taraftara Emre Belezoğlu gibi futbolcu lazımmış. Büyük adammış, kaç paralık taraftar olduğumuzu görmüş. İyi günündeyken arkasına bile dönüp bakmadan gitmiş, sonra da dönmüş Fener'e gelmiş. Fazla mı bu nankörlüğe. Hayır değil.
Arda naapsın. Daha 2 gün önce gitsin sözleşmesini uzatsın. Yok mu ona Galatasaray'ın verdiği parayı verecek? Geçtim Avrupa'yı Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'e sormak lazım. İşte Arda Galatasaray sevgini böyle ödüllendiriyoruz.
Bu taraftar pirana sürüsüne benziyor. Aslında el kadar balıktır pirana. Onu güçlü kılan kalabalığının yarattığı linç kültürüdür. Öküzü bile 3-5 dakka içinde böylece bitirirler. Neden birbirini yemezler. Çünkü bir balık diğerine saldırıp yaralanmayı göze alamaz. Pulu kalksa anında zayıf düştü diye tüm sürü üzerine çöker canını alıverir. İşte pulu kalkmış Arda işte pirana sürüsü.
Arda : Türk
Kewell : Yabancı
Yetmez mi Kewell'ın Arda'dan fazla değer görmesi için.
Arda'yı en çok eleştirenlerden biriyim ancak Kewell'ı savunup Arda'yı yerden yere vuranlar ile tartışmam bile . Sende öyle yap geç bence