Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben niye bu kadar tepki gosterildigini cozemedim yillardir ,Kuran ,tespih, iphone fotosu paylasmis ,acunla takiliyormus vs tuhaf gerekceler nefret etmek icin ,avrupa sampiyonasi oncesi desteklerdim kendisini ama o surecten sonra notrum ,gelse katki saglar bence kisa vadede, abartildigi gibi bitik vs oldugunu dusunmuyorum bizim ligin uzerinde bi oyuncu halen.

Ben nefret etmiyorum şahsen. Ama canımı sıkıyor artık. Kur'an fotosu, Kabe'ye gittiği görüntüleri paylaşıyor. Her fırsatta dini istismar yapıyor. Ama havaalanlarında sevgilisiyle çok rahat öpüşüp koklaşıyor. Çeşme beach'lerinde milletin içinde sevgilisini bacak arasına alıp tost yaptığı da bir gerçek.

Benim Arda ile sıkıntım bu. Tuhaf gerekçeler de değil bence. Dini istismar yaptığı sürece hep olumsuz bakacağım Arda'ya.

Euro 2016'da yediği haltlar ve sonrasındaki tavrı iyice kredisini bitirdi bende. Ama dediğim gibi nefret boyutunda değil tabi.

yazık la. adamı resmen dışlamışlar. acıdım.
Valla aynisini bizde oynarken kendiside yabanci futbolculara yapiyordu, ettigini buluyor bence. Beter olsun.
Kendisi zamaninda Elano, Keita, Lincoln, Dos Santos gibi adamlari az dislamamisti.

Barcaya ilk transfer oldugu dönemde yok Messi söyle iyi birisi, Suarez ile baya muhabbetimiz var, Neymar harika bir insan diye aciklama yapiyordu bizim yerli yalaka medyaya.
Daha gecen sene Messiyi kulagindan tutup ona dünyanin en iyisi oldugunu hatirlattim diye simarikca bir aciklama yapmsti bu eleman.
Messi ise bunu dügününde bile oynatmamis. :D
Kesin dügüne cagirmadi diye trip yapiyordur bu orada. :D

Ben niye bu kadar tepki gosterildigini cozemedim yillardir ,Kuran ,tespih, iphone fotosu paylasmis ,acunla takiliyormus vs tuhaf gerekceler nefret etmek icin ,avrupa sampiyonasi oncesi desteklerdim kendisini ama o surecten sonra notrum ,gelse katki saglar bence kisa vadede, abartildigi gibi bitik vs oldugunu dusunmuyorum bizim ligin uzerinde bi oyuncu halen.
Türkiye'de ki pislik medya baskısını kaldıramaz. Duygusal yapısı var

Barcelona'da oynuyor Messi ve Suarezle yaşıt ama Katarda oynuyor havası var, fiziği hala leş durumda iyice ağırlaştı. Dün çoluk çocuk varken bile hiç varlık gösteremedi.

Valla aynisini bizde oynarken kendiside yabanci futbolculara yapiyordu, ettigini buluyor bence. Beter olsun.
Kendisi zamaninda Elano, Keita, Lincoln, Dos Santos gibi adamlari az dislamamisti.

Barcaya ilk transfer oldugu dönemde yok Messi söyle iyi birisi, Suarez ile baya muhabbetimiz var, Neymar harika bir insan diye aciklama yapiyordu bizim yerli yalaka medyaya.
Daha gecen sene Messiyi kulagindan tutup ona dünyanin en iyisi oldugunu hatirlattim diye simarikca bir aciklama yapmsti bu eleman.
Messi ise bunu dügününde bile oynatmamis. :D
Kesin dügüne cagirmadi diye trip yapiyordur bu orada. :D

orası doğru. bir zamanlar grup lideriydi, dışlıyordu. simdi kendi dışlanmıs.

dönsün dönsün göbekli beli çevrilmeyen barça kazığına çok ihtiyacımız var zaten .
bunu alıp oynatmaya kalksan bir türlü oynatmasan bir türlü. teneşirde mabada sokulan pamuk gibi. tövbe tövbe.
arkadaş arda'yı hiç izlediniz mi siz ?
kafadan kırık mısınız ?

Tamam hoca sana takmış olabilir yada takım seni kabul etmemiş olabilir ama o fiziğin hali ne be?

İnsan biraz vucut yapar

Çok yoruldun ya..

f1111724d7251d3b64f887b467cd5daf.png

Alınan oyunculara bakılırsa tempolu,hızlı geçiş yapan bir takım izleyeceğiz. Geçen sene pas yapan,set oyunu oynayan takım vardı. Bu sene Belhanda,Feghouli,Ndiaye,Gomis ile set oyunu oynamak çok zor. Dolayısıyla Arda Turan uymaz bu takıma.

Bu sistem büyük takıma yakışır mı? Evet yakışır. Real Madrid,Chelsea bu oyunla başarılı oldu. Ayrıca bence daha çok zevk verir. Geçen sene sürekli yana,geriye pas yapan takımdansa bir anda hızlı şekilde çıkan takım taraftarı daha çok mest eder.

Ulan Arda cok sansli keratasin ama malesef tembelsin.. Barca ya transfer oluyorsun ama pozisyonunda dunyanin en iyisi var..

O da rekor ucretle psg ye gidiyor ama o berbat fiziginle yine pozisyona aday degilsin biraz is ahlakin olsa gercekten sanslisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt