Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aziz yıldırımın uşağı sünepe primci 2011 de son dakika ben gidiyom yea diyerek iyi kaçmıştı yerine faiş fiyatdan rierayı almak zorunda kalmıştık iyi ki almışız daha çok faydası oldu bu keresteden

Sol kanat için aldığımız adam müthiş bir sol bek olmuştu. :D

defol git pis şişko !
barça seni kitleyecek başka keriz bulsun .
trene vagon lazım :)
barça gibi takım nasıl bu tufaya geldi inanılır gibi değil.

Şöyle bir geçmişe gittim geldim de hakikaten ibretlik bir durum...

Bundan bir 4-5 yıl önce Arda'nın Galatasaray'a geri dönme ihtimali olacak ama taraftar istemeyecek deseler inanmazdım, bir insan kendi kendini ancak bu kadar sabote edebilirdi.

cfa432da4361c39e24ca25670a5c41a5.jpg

42ba4464ab3746776831ad4ddf736ab6.jpg

794665af766986c4e51a5e756fefbba9.jpg

6d69e6834f835b930fed17248048f396.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Suarez de yok resimde. Oda gol atamadım diye girmedi herhalde

cfa432da4361c39e24ca25670a5c41a5.jpg

42ba4464ab3746776831ad4ddf736ab6.jpg

794665af766986c4e51a5e756fefbba9.jpg

6d69e6834f835b930fed17248048f396.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Bu havalar kime ya? Adam Barça'da bile trip atıyor. Sen kimsin oğlum ya?

Vallahi manyak bu herif. Instagram'dan bakıyorum, Paco ile, Münir ile falan takılıyor. Gidip yapışsana Messi'ye, Suarez'e, Iniesta'ya falan. Ama yok, onlardan büyük egosu var herifin.

Gerçi Messi adam yerine koysaydı düğününe çağırırdı bizim ADAM'ı. İplemediği bir gerçek.

Ya arkadaş açıklasaniza en azindan feghouli ile fernando'yu.ilk lig maçına 15 gün kaldı...

Şöyle bir geçmişe gittim geldim de hakikaten ibretlik bir durum...

Bundan bir 4-5 yıl önce Arda'nın Galatasaray'a geri dönme ihtimali olacak ama taraftar istemeyecek deseler inanmazdım, bir insan kendi kendini ancak bu kadar sabote edebilirdi.

Ne alakası var?

2011'de sattığımız da Madrid'e yüz yılın kazığını attık 11-12 milyon euro'ya satarak.

Arda'nın ederi 2-3 milyon yoktu o dönem bile.

Menajer ve arkasında ki belli olmayan güç sayesinde işte Barcelona yüksek bonservisleri fln gördü.

Arda hiç bir zaman 10-30 milyon aralığında değeri olan bir futbolcu olmadı olamazda.

Ne alakası var?

2011'de sattığımız da Madrid'e yüz yılın kazığını attık 11-12 milyon euro'ya satarak.

Arda'nın ederi 2-3 milyon yoktu o dönem bile.

Menajer ve arkasında ki belli olmayan güç sayesinde işte Barcelona yüksek bonservisleri fln gördü.

Arda hiç bir zaman 10-30 milyon aralığında değeri olan bir futbolcu olmadı olamazda.

Arda'nın barca material olmaması ayrı konu, barcelona'ya transferi bana da tuhaf gelmişti ama arda 2-3 milyonluk adam değil. Atl Marid'te gayet üst düzey futbol oynadı, adamı sevmiyoruz diye uzay zamanı büküp alternatif gerçeklik yaratmanın alemi yok.

Arda Barcelona, Real, Bayern vs gibi takımlar için yetersiz olabilir ki katılıyorum da, ama bizim gibi kulüpler için gayet üst düzey bir futbolcu. Ha kendinden nefret ettirdi o ayrı mesele.

Arda'nın barca material olmaması ayrı konu, barcelona'ya transferi bana da tuhaf gelmişti ama arda 2-3 milyonluk adam değil. Atl Marid'te gayet üst düzey futbol oynadı, adamı sevmiyoruz diye uzay zamanı büküp alternatif gerçeklik yaratmanın alemi yok.

Arda Barcelona, Real, Bayern vs gibi takımlar için yetersiz olabilir ki katılıyorum da, ama bizim gibi kulüpler için gayet üst düzey bir futbolcu. Ha kendinden nefret ettirdi o ayrı mesele.
Yuvasina donusune olumlu bakiyorsun o vakit, dogru yorumladiysam

Yuvasina donusune olumlu bakiyorsun o vakit, dogru yorumladiysam

Katkı sağlayacak kim varsa gelsin derim, nefretimiz güzel oynayacağı 2-3 maça bakar. Futbol özelinde millet kendini fazla kaptırıyor siyasete, banane X futbolcu X siyasetçisine methiyeler düzdüyse.

Kendi siyasi görüşüme göre elimden geleni yapıyorum normal hayatımda, seçim dönemleri çalışıyorum, miting-yürüyüş vs aksatmadan katılım göstermeye gayret ediyorum. Mesele zaten bunları yapmak, banane futbolcunun ne dediğinden. En ufak sıkıntıya gelemeyip, mabadını yayıp sabahtan akşama kadar elalemi aşağılamayı muhalefet etmek zannedenler olduğu müddetçe bizden bir bok olmaz.

Esas konuya gelecek olursam; Arda'nın dönmesini istemem şahsen, car car car konuşur futbolunu oynamak yerine. Tamir edilemeyecek ölçüde bozuldu bence ilişkiler.

Katkı sağlayacak kim varsa gelsin derim, nefretimiz güzel oynayacağı 2-3 maça bakar. Futbol özelinde millet kendini fazla kaptırıyor siyasete, banane X futbolcu X siyasetçisine methiyeler düzdüyse.

Kendi siyasi görüşüme göre elimden geleni yapıyorum normal hayatımda, seçim dönemleri çalışıyorum, miting-yürüyüş vs aksatmadan katılım göstermeye gayret ediyorum. Mesele zaten bunları yapmak, banane futbolcunun ne dediğinden. En ufak sıkıntıya gelemeyip, mabadını yayıp sabahtan akşama kadar elalemi aşağılamayı muhalefet etmek zannedenler olduğu müddetçe bizden bir bok olmaz.

Esas konuya gelecek olursam; Arda'nın dönmesini istemem şahsen, car car car konuşur futbolunu oynamak yerine. Tamir edilemeyecek ölçüde bozuldu bence ilişkiler.
Ben niye bu kadar tepki gosterildigini cozemedim yillardir ,Kuran ,tespih, iphone fotosu paylasmis ,acunla takiliyormus vs tuhaf gerekceler nefret etmek icin ,avrupa sampiyonasi oncesi desteklerdim kendisini ama o surecten sonra notrum ,gelse katki saglar bence kisa vadede, abartildigi gibi bitik vs oldugunu dusunmuyorum bizim ligin uzerinde bi oyuncu halen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt