Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Sen gelme lan ayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aziz yıldırımın uşağı sünepe primci 2011 de son dakika ben gidiyom yea diyerek iyi kaçmıştı yerine faiş fiyatdan rierayı almak zorunda kalmıştık iyi ki almışız daha çok faydası oldu bu keresteden
kenarıya çekilme isteği kabul edilmiş barça'da![]()
![]()
![]()
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
![]()
![]()
![]()
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
![]()
![]()
![]()
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
Şöyle bir geçmişe gittim geldim de hakikaten ibretlik bir durum...
Bundan bir 4-5 yıl önce Arda'nın Galatasaray'a geri dönme ihtimali olacak ama taraftar istemeyecek deseler inanmazdım, bir insan kendi kendini ancak bu kadar sabote edebilirdi.
Ne alakası var?
2011'de sattığımız da Madrid'e yüz yılın kazığını attık 11-12 milyon euro'ya satarak.
Arda'nın ederi 2-3 milyon yoktu o dönem bile.
Menajer ve arkasında ki belli olmayan güç sayesinde işte Barcelona yüksek bonservisleri fln gördü.
Arda hiç bir zaman 10-30 milyon aralığında değeri olan bir futbolcu olmadı olamazda.
Yuvasina donusune olumlu bakiyorsun o vakit, dogru yorumladiysamArda'nın barca material olmaması ayrı konu, barcelona'ya transferi bana da tuhaf gelmişti ama arda 2-3 milyonluk adam değil. Atl Marid'te gayet üst düzey futbol oynadı, adamı sevmiyoruz diye uzay zamanı büküp alternatif gerçeklik yaratmanın alemi yok.
Arda Barcelona, Real, Bayern vs gibi takımlar için yetersiz olabilir ki katılıyorum da, ama bizim gibi kulüpler için gayet üst düzey bir futbolcu. Ha kendinden nefret ettirdi o ayrı mesele.

Yuvasina donusune olumlu bakiyorsun o vakit, dogru yorumladiysam![]()
66 numarali Arda yi ozlemedin mi?Kendine dikkat et bu aralar.![]()
66 numarali Arda yi ozlemedin mi?
Yuvasina donusune olumlu bakiyorsun o vakit, dogru yorumladiysam![]()
Ben niye bu kadar tepki gosterildigini cozemedim yillardir ,Kuran ,tespih, iphone fotosu paylasmis ,acunla takiliyormus vs tuhaf gerekceler nefret etmek icin ,avrupa sampiyonasi oncesi desteklerdim kendisini ama o surecten sonra notrum ,gelse katki saglar bence kisa vadede, abartildigi gibi bitik vs oldugunu dusunmuyorum bizim ligin uzerinde bi oyuncu halen.Katkı sağlayacak kim varsa gelsin derim, nefretimiz güzel oynayacağı 2-3 maça bakar. Futbol özelinde millet kendini fazla kaptırıyor siyasete, banane X futbolcu X siyasetçisine methiyeler düzdüyse.
Kendi siyasi görüşüme göre elimden geleni yapıyorum normal hayatımda, seçim dönemleri çalışıyorum, miting-yürüyüş vs aksatmadan katılım göstermeye gayret ediyorum. Mesele zaten bunları yapmak, banane futbolcunun ne dediğinden. En ufak sıkıntıya gelemeyip, mabadını yayıp sabahtan akşama kadar elalemi aşağılamayı muhalefet etmek zannedenler olduğu müddetçe bizden bir bok olmaz.
Esas konuya gelecek olursam; Arda'nın dönmesini istemem şahsen, car car car konuşur futbolunu oynamak yerine. Tamir edilemeyecek ölçüde bozuldu bence ilişkiler.