Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gibi topunu oynayacak olsa, tamam. Ama gelecek şuraya, yine adamlık, bayrampaşa, biz, acun abi vs vs konuşup duracak.

Kaldı ki; bu adam, Fatih Terim'e bile parmak atmış bir adam. Tudor'a ne yapmaz...

Bu konuda kafam karışık.
Hoca ile kavgası olmasa kesin gelsin derdim, Hoca Arda ile çalışmaz bence artık.
Öte yandan Hoca'nın bu saatten sonra Dursun ile çalışacağını sanmıyorum.
Bu sene Hoca gelmediği sürece başarılı olma ihtimalimizi az görüyorum.
Dursun bu kadar para harcadıktan sonra başarısız olunca artık kalamaz, seneye yeni yönetim ile Hoca gelir.
Arda bir seneliğine kiralanıp bu sene çok az olan şansımızı bir nebze olsun yükseltebilir, başarısız olursa seneye gider zaten.

Şüphesiz ki Arda gelip kapakları takacaktır.
846fe7926c30daa6c3514a6d5599a44c.jpg

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Piskolojik olarak iyi bir Arda, her daim bu ligin cok üzerinde bir oyuncudur. Yeterki merkez oynatacak gibi sacmalik yapmayalim. Milli takima da yarar. Arda ve Feg gelirse, resmen rüya kadrosu olur bu.

Diger yandan ise, o yürüyerek oynadigi oyuna uyuz oluyorum. Barca´da bile gicik olmuslar. Feldkamp döneminde hem defansif, hem ofansif olarak manyak oyuncuydu. Keza Atleti´de hücum oyunu biraz körelse de, yine cift yönü efsane oynuyordu. Barca´ya gittiginden beri ise, bariz bir düsüs var bir yildir, hem form hemde oyun anlaminda...

Ama oynadigi takimin Barcelona oldugunu da unutmayalim.

Maç zora girdiğinde "haydi Arda, haydi Arda" demeyi özledim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sadece futbola odaklanırsa çok iş yapar

Yerli çetenin başkomutanı olmak istiyorsa fazla bir halta yaramaz

Komik bir teklif

Adamım bennn adammmızz biz.

Adamlığıma laf söyletmem.

Faizler düşmeli

Herif iyice zivanadan çıktı ahahaah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt