Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkaç gün önce Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmak için eski gmail adresime girmek zorunda kaldım. Hesap açık kalınca merak edip Youtube geçmişime baktım 4-5 sene evvel neler izlemişim diye. Son 10-15 video Arda Turan ile alakalıydı. Bu adam nasıl bu kadar kendinden tiksindirecek bir kişiye dönüştü?

Milyon eurolar verip bonservisini almak aptallık olur. Garry'nin yerine gelsin bi sene kiralık oynasın.

Bence Arda bu aksam maci izledikten sonra bu gece yatmadan su kadroyu hayal edecektir..

........gomis.........
Arda....belhanda....feghouli
...........Ndiaye....fernando....

Ama gelme Arda.. Gercekten benide heycanlandiriyor bu mahserin 6 atlisi lakin gelme.

Selcuk gitmeden bu takima gelme..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Arda bu aksam maci izledikten sonra bu gece yatmadan su kadroyu hayal edecektir..

........gomis.........
Arda....belhanda....feghouli
...........Ndiaye....fernando....

Ama gelme Arda.. Gercekten benide heycanlandiriyor bu mahserin 6 atlisi lakin gelme.

Selcuk gitmeden bu takima gelme..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomis
Arda Ndiaye Belhanda
Selçuk Fernando​
Net bunu düşünmüştür,selçuk diye sayıklıyoda olabilir.Gerçi feghouli yok bu kadroda ulan arda bile dediğini düşünmüştür ne güzel topçular aldık şükür

Son düzenleme:
Bizde önemli bir başarısı yok dolayısıyla büyüklüğü de yok gel büyük ol.

Gelirse artık eskisi gibi davranmayacaktır, Avrupa da isteyeni yok son çaresi biziz.

Birkaç gün önce Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmak için eski gmail adresime girmek zorunda kaldım. Hesap açık kalınca merak edip Youtube geçmişime baktım 4-5 sene evvel neler izlemişim diye. Son 10-15 video Arda Turan ile alakalıydı. Bu adam nasıl bu kadar kendinden tiksindirecek bir kişiye dönüştü?

Arda'yı içten içe hala severim ama son yaptığı olayla gözümde bitti. Babası yaşında bir adama dövmeye kalkmak, hakaretlerde bulunmak ne olursa olsun yakışmadı ki ortada olan bir şey de yok.

Karakteri yüzünden gelme diyoruz. Yoksa ardanın futboluna kimsenin bişey dediği yok. Şu halde bile inanılmaz işler yapar. Şampiyonluk dahi getirir.
Ama karakter konulunca terazinin diğer tarafına gelmesin istiyoruz.
Gerek magazin gerek tskildiklari gerek takım içerisini sabote edecek potansiyeli falan derken bitirir bizi. 66 numarali arda olmayacak sahada egosu ciddi tavan ve bazı şeyleri başarmış bir arda olacak. Takıma negatif yansıma oranı bihayli yüksek bu arda nin.
İçi içini yiyor insanın açık konuşmak gerekirse ama gelme arda.

GSCimbom Mobile App

Asrın hatası olur. Bu kadar para harcadık transfer yaptık yükselişe geçiyoruz derken çöküşü hızlandırabilir. Aman diyorum aman!!

Milli takim icin surekli oynamali ve bunun icinde surekli oynayabilecegi bir takima gitmeli.
Bizden baska sansi yok ayrica mesleki acidanda dibe vurmak uzere.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt