Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet 30 'undan sonra altın çağını yaşar bu adamın 30 yaşında futbol kariyeri bitti kendi beyinsizliği ve arkadaş çevresi yüzünden

Adamı seven kimse kalmadı yalnız. Barcelona taraftarı istemiyor, Atletico Madrid taraftarını karşısına aldı zaten Barcelona'ya giderek, biz haz etmiyoruz. Geriye kalan diğer takım taraftarları ve Milli Takım seyircisinin de nefretini kazandı. Bir insan bu kadar kendini soğutmaz herkesten.

Ulan Arda, ulan Arda..

Galatasaray'lılığını hiçbir zaman sorgulamadım. Ama kendi egonda boğuldun be kardeşim.

YouTube

Bu adam geldi diye haber yapılırken. Az da olsa sevinmiştim. İyiki gelmemiş. O gülümsemesinden sonra böyle bir varlığın GALATASARAY ımızdan çıktığına utanıyorum.

Herşey o gün başladı. Arda'nın "ADAM" olduğu gün. (Temmuz'2010)

arda-10.jpg

Ardaya sevgi besledigini itiraf et

Daha önce de belirtmiştim, Arda'yı severim. Stadda görünce heyecanlandığım 3 isimden biridir Arda. Diğer isimler ise Hakan Şükür ve Fatih Terim'dir. Bu isileri görünce acayip heyecanlanmıştım. O derece sevgi besliyordum yani. Atletico'ya gittiğinde de ne kadar bazı durumlardan kızgın olsam da üzülmüştüm doğruyu söylemem gerekirse. Ama orada başarılı olunca da sevinmiş ve desteklemiştim. Fakat ne zaman Barça'ya gitti o zaman işler değişti. Kur'an-ı Kerim, iPhone, tesbih fotoları vb unsurları kullanması, siyasete karışması ve uçsuz bucaksız egosu irrite ettirdi kendinden.

Tudor Arda'yı adam edemez boşuna hayal görmeyin. Tam tersi Arda Tudor'u madam edebilir hiç gerek yok. Herif koskoca milli takım teknik direktörünü hatta Fatih Terim gibi egosu arşa dayanmış bir türk futbol markasını harcadı Tudor'a mı acıyacak? Arda'nın geldiği gün yerle yeksan oluruz. Şu son 6 aylık süreçte inşa edilen ne varsa yerle bir olur. Böyle bir riske hiç gerek yok. Hatta bu bir risk bile değil bile bile lades demektir. Sonuçları çok nettir.

Yabancı sınırı tekrar gelirse de zaten kimse bu ligin yüzüne bakmaz artık. O yüzden öyle durumda Arda bu takıma gelmiş gelmemiş hiçbir önemi kalmaz. Ha bence öyle bir şey olursa paf takımından oyuncular a takıma girsin yine de Arda gibi Selçuk gibi Burak gibi haysiyetsizler oynamasın o ayrı konu.

Yani bir arkadaşın da dediği gibi bu saatten sonra olumlu anlamda Arda'nın A'sını ağzına anan adam haindir veya futbolla uzaktan yakından alakası yoktur.

Tudor Arda'yı adam edemez boşuna hayal görmeyin. Tam tersi Arda Tudor'u madam edebilir hiç gerek yok. Herif koskoca milli takım teknik direktörünü hatta Fatih Terim gibi egosu arşa dayanmış bir türk futbol markasını harcadı Tudor'a mı acıyacak? Arda'nın geldiği gün yerle yeksan oluruz. Şu son 6 aylık süreçte inşa edilen ne varsa yerle bir olur. Böyle bir riske hiç gerek yok. Hatta bu bir risk bile değil bile bile lades demektir. Sonuçları çok nettir.

Yabancı sınırı tekrar gelirse de zaten kimse bu ligin yüzüne bakmaz artık. O yüzden öyle durumda Arda bu takıma gelmiş gelmemiş hiçbir önemi kalmaz. Ha bence öyle bir şey olursa paf takımından oyuncular a takıma girsin yine de Arda gibi Selçuk gibi Burak gibi haysiyetsizler oynamasın o ayrı konu.

Yani bir arkadaşın da dediği gibi bu saatten sonra olumlu anlamda Arda'nın A'sını ağzına anan adam haindir veya futbolla uzaktan yakından alakası yoktur.

Ben Arda Turan' ın, Fatih Terim' i harcayabilecek gücü de, çapı da olduğunu düşünmüyorum kardeşim. Hocanın ipini referandum zamanı Rıdvan Dilmen' in başlattığı "Güçlü bir Türkiye için ben de evet diyorum" zamazingosuna, kendisine çağrı yapıldığı halde iştirak etmediği gün çektiler.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ben Arda Turan' ın, Fatih Terim' i harcayabilecek gücü de, çapı da olduğunu düşünmüyorum kardeşim. Hocanın ipini referandum zamanı Rıdvan Dilmen' in başlattığı "Güçlü bir Türkiye için ben de evet diyorum" zamazingosuna, kendisine çağrı yapıldığı halde iştirak etmediği gün çektiler.

Hani deniyor ya Fatih hoca niye konuşmuyor ses etmiyor,eskiden haftada bir basın toplantısı yapardı.15 Temmuz burada kritik nokta,EURO 2016'da da Terim tam ilk cümlede yazdığım gibiydi yine ders almam ders veririm havasındaydı.Hoca,futbolda Fetö'ye beni de bir şekilde bulaştırırlar üstümü karalarlar diye sessiz bence.Kendini unutturmaya çalışıyor aksine.

30 yaşında futbol hayatı biten bir insandan milli takıma hayır mı gelir?

Böyle bir dönemde siyasi bir durum olmasa Fatih Terim'in hiç susacağını sanmıyorum. Baskı, tehdit, korku her neyse bir şey olmasa Arda falan kalmazdı şuan ortada. Fatih hocam gerekeni yapardı.

Orası öyle tabi ki buna ben de katılıyorum lakin Arda ve çetesi üzerinden yıktılar onu demeye çalışıyorum. Yoksa tabi ki işin içinde siyaset var. Arda dediğiniz herif malum zatın en büyük yalakalarından biridir. İşte tam da bu yüzden tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Arkasında siyaset var. Bu güce yönetim ve Tudor direnemez ve koskoca Galatasaray gider Evlat Club FC olarak tarihe geçeriz.

Bir spor adaminin referandumdaki oy tercihi ile gorev yaptigi sportif alandaki gelecegi arasinda nasil bir bag olabilir ki ?

Referandumda evet diyen arda daha iyi futbol oynamaya baslarken , hayir diyen terim daha kotu teknik direktor mu oluyor ?

Bir spor adaminin referandumdaki oy tercihi ile gorev yaptigi sportif alandaki gelecegi arasinda nasil bir bag olabilir ki ?

Referandumda evet diyen arda daha iyi futbol oynamaya baslarken , hayir diyen terim daha kotu teknik direktor mu oluyor ?

Daha önce Türkiye 'de hiç bulundun mu?

Ortalığı karıştırma Sinan. Provoke etme milleti.

Yaşadığı ülkenin gerçeklerinden bi haber.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt