- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Yaşadığı ülkenin gerçeklerinden bi haber.
sent via GSC
Avukat mı bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sent via GSC
Ortalığı karıştırma Sinan. Provoke etme milleti.
Yuzlesmemiz gereken 1 realite ,konu hocam olunca her daim ayni paydada hareket edebilmek sevindirici.Hani deniyor ya Fatih hoca niye konuşmuyor ses etmiyor,eskiden haftada bir basın toplantısı yapardı.15 Temmuz burada kritik nokta,EURO 2016'da da Terim tam ilk cümlede yazdığım gibiydi yine ders almam ders veririm havasındaydı.Hoca,futbolda Fetö'ye beni de bir şekilde bulaştırırlar üstümü karalarlar diye sessiz bence.Kendini unutturmaya çalışıyor aksine.
Yazacak bir seyin varsa konuyla alakali dinlerim , yazacaklarima ise ancak ben karar veririm . referandumda birak hayir oyu verecegini soylemesini , evet oyu reklamina katilmadi diye gozden cikarildigini kanitlayabiliyorsaniz oturup konusalim
bana manasiz desteksiz bir teori gibi geliyor
Bir spor adaminin referandumdaki oy tercihi ile gorev yaptigi sportif alandaki gelecegi arasinda nasil bir bag olabilir ki ?
Referandumda evet diyen arda daha iyi futbol oynamaya baslarken , hayir diyen terim daha kotu teknik direktor mu oluyor ?
Bir spor adaminin referandumdaki oy tercihi ile gorev yaptigi sportif alandaki gelecegi arasinda nasil bir bag olabilir ki ?
Referandumda evet diyen arda daha iyi futbol oynamaya baslarken , hayir diyen terim daha kotu teknik direktor mu oluyor ?
Yazacak bir seyin varsa konuyla alakali dinlerim , yazacaklarima ise ancak ben karar veririm . referandumda birak hayir oyu verecegini soylemesini , evet oyu reklamina katilmadi diye gozden cikarildigini kanitlayabiliyorsaniz oturup konusalim
bana manasiz desteksiz bir teori gibi geliyor
Adalet anlayışın enteresan.
Sportif açıdan dibe vurmuş oynadığı kulüpten afaroz edilmiş biri sırf orada evet dedi diye Milli Takıma alınıyor. Onu oynatmak istemeyen ve gönülsüz aldım diyen hocası kumpas kurularak gönderiliyor.
Terim evet diye video gönderip Arda'yı affettim bu hatalar olur dese şu an Lucescu'yu mu konuşuyor olurduk sence.
Olayları işine geldiği gibi yorumlamada dünya markasısınız. Ama buraya harcadığın enerjii başka alanlara harcasan daha iyi olur.
Can BÜYÜKMilletin mesajina karisirsan karsiliginda alacagin cevap bu olur , ustelik senden alinti yapilmamisken. Bu gorusu destekleyecek kanit varsa bekliyorum halen eger Sunabilecekseniz
Yuzlesmemiz gereken 1 realite ,konu hocam olunca her daim ayni paydada hareket edebilmek sevindirici.
Türkiye'de turist gibi yaşadığına şu mesajından sonra tamamen ikna oldum artık.
Ben butun bunlara inanirim ama ihtiyacim olan sey su , kanit !
bu iddianin gercekle baglantisi olup olmadiginin saglamasini yapacak bir kanit var mi ?
sent via GSC
Senin profil fotonda ki adalet terazisinin doğru ölçtüğünün kanıtı var mı? Allah'ın varlığının kanıtı var mı?
Elle ölçemediğin şeyler vardır. Akıllı birine çıkarları uymadı diye 1000 kişi deli diyince deli mi diyeceksin kanıt olarak 1000 şahit var diye.
Bazı şeyler kanıtla değil içinde bulunduğun şartların adilliğinin ölçüsünde ölçülür.
Cins herif işte.Böyle bir şey mümkün değil. İşine geldiği gibi yorumluyor. Tam bir liberal siyasetçi manevrası bu yaptığı. Bu tarz kişilere ne derse de sürekli olayı başka yerlere götürüp alakasız biçimde alttan kendi fikrini savunmayı sürdürür.
Sinan Bilgin bi nevi dansöz yani?Böyle bir şey mümkün değil. İşine geldiği gibi yorumluyor. Tam bir liberal siyasetçi manevrası bu yaptığı. Bu tarz kişilere ne derse de sürekli olayı başka yerlere götürüp alakasız biçimde alttan kendi fikrini savunmayı sürdürür.
Cok guzel . Peki o zaman her insanin her elle olcemedigi seye yorumu ayni olmak zorunda mi ? Bana bu iddiadaki gibi gelmiyor ,bunu belirtemeyecek miyiz ?
Böyle bir şey mümkün değil. İşine geldiği gibi yorumluyor. Tam bir liberal siyasetçi manevrası bu yaptığı. Bu tarz kişilere ne derse de sürekli olayı başka yerlere götürüp alakasız biçimde alttan kendi fikrini savunmayı sürdürür.
Ne bilim ne olduğunu. Avukat olamaz değişik bir adalet anlayışı var.Avukat mı bu?