Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalığı karıştırma Sinan. Provoke etme milleti.

Yazacak bir seyin varsa konuyla alakali dinlerim , yazacaklarima ise ancak ben karar veririm . referandumda birak hayir oyu verecegini soylemesini , evet oyu reklamina katilmadi diye gozden cikarildigini kanitlayabiliyorsaniz oturup konusalim

bana manasiz desteksiz bir teori gibi geliyor

Hani deniyor ya Fatih hoca niye konuşmuyor ses etmiyor,eskiden haftada bir basın toplantısı yapardı.15 Temmuz burada kritik nokta,EURO 2016'da da Terim tam ilk cümlede yazdığım gibiydi yine ders almam ders veririm havasındaydı.Hoca,futbolda Fetö'ye beni de bir şekilde bulaştırırlar üstümü karalarlar diye sessiz bence.Kendini unutturmaya çalışıyor aksine.
Yuzlesmemiz gereken 1 realite ,konu hocam olunca her daim ayni paydada hareket edebilmek sevindirici.

Yazacak bir seyin varsa konuyla alakali dinlerim , yazacaklarima ise ancak ben karar veririm . referandumda birak hayir oyu verecegini soylemesini , evet oyu reklamina katilmadi diye gozden cikarildigini kanitlayabiliyorsaniz oturup konusalim

Dinlerim mi? Sesimi mi duymak istiyorsun? Ne tür bi sapıksın sen ya? Yazdığım yetmiyor, bir de sesimi mi duymak istiyorsun? Pes yani.

Bir spor adaminin referandumdaki oy tercihi ile gorev yaptigi sportif alandaki gelecegi arasinda nasil bir bag olabilir ki ?

Referandumda evet diyen arda daha iyi futbol oynamaya baslarken , hayir diyen terim daha kotu teknik direktor mu oluyor ?

Thinking-Weekend.jpg

Bir spor adaminin referandumdaki oy tercihi ile gorev yaptigi sportif alandaki gelecegi arasinda nasil bir bag olabilir ki ?

Referandumda evet diyen arda daha iyi futbol oynamaya baslarken , hayir diyen terim daha kotu teknik direktor mu oluyor ?

Adalet anlayışın enteresan.

Sportif açıdan dibe vurmuş oynadığı kulüpten afaroz edilmiş biri sırf orada evet dedi diye Milli Takıma alınıyor. Onu oynatmak istemeyen ve gönülsüz aldım diyen hocası kumpas kurularak gönderiliyor.

Terim evet diye video gönderip Arda'yı affettim bu hatalar olur dese şu an Lucescu'yu mu konuşuyor olurduk sence.

Olayları işine geldiği gibi yorumlamada dünya markasısınız. Ama buraya harcadığın enerjii başka alanlara harcasan daha iyi olur.

ver telefon numaranı arayıp sayıp sövevim diyorsun yani @Kenan Ünsal gibi

Milletin mesajina karisirsan karsiliginda alacagin cevap bu olur , ustelik senden alinti yapilmamisken. Bu gorusu destekleyecek kanit varsa bekliyorum halen eger Sunabilecekseniz

Türkiye'de turist gibi yaşadığına şu mesajından sonra tamamen ikna oldum artık.

Adalet anlayışın enteresan.

Sportif açıdan dibe vurmuş oynadığı kulüpten afaroz edilmiş biri sırf orada evet dedi diye Milli Takıma alınıyor. Onu oynatmak istemeyen ve gönülsüz aldım diyen hocası kumpas kurularak gönderiliyor.

Terim evet diye video gönderip Arda'yı affettim bu hatalar olur dese şu an Lucescu'yu mu konuşuyor olurduk sence.

Olayları işine geldiği gibi yorumlamada dünya markasısınız. Ama buraya harcadığın enerjii başka alanlara harcasan daha iyi olur.

Ben butun bunlara inanirim ama ihtiyacim olan sey su , kanit !

bu iddianin gercekle baglantisi olup olmadiginin saglamasini yapacak bir kanit var mi ?

Ben butun bunlara inanirim ama ihtiyacim olan sey su , kanit !

bu iddianin gercekle baglantisi olup olmadiginin saglamasini yapacak bir kanit var mi ?

Senin profil fotonda ki adalet terazisinin doğru ölçtüğünün kanıtı var mı? Allah'ın varlığının kanıtı var mı?

Elle ölçemediğin şeyler vardır. Akıllı birine çıkarları uymadı diye 1000 kişi deli diyince deli mi diyeceksin kanıt olarak 1000 şahit var diye.

Bazı şeyler kanıtla değil içinde bulunduğun şartların adilliğinin ölçüsünde ölçülür.

Yaşadığı ülkenin gerçeklerinden bi haber.

sent via GSC

Böyle bir şey mümkün değil. İşine geldiği gibi yorumluyor. Tam bir liberal siyasetçi manevrası bu yaptığı. Bu tarz kişilere ne derse de sürekli olayı başka yerlere götürüp alakasız biçimde alttan kendi fikrini savunmayı sürdürür.

Senin profil fotonda ki adalet terazisinin doğru ölçtüğünün kanıtı var mı? Allah'ın varlığının kanıtı var mı?

Elle ölçemediğin şeyler vardır. Akıllı birine çıkarları uymadı diye 1000 kişi deli diyince deli mi diyeceksin kanıt olarak 1000 şahit var diye.

Bazı şeyler kanıtla değil içinde bulunduğun şartların adilliğinin ölçüsünde ölçülür.

Cok guzel . Peki o zaman her insanin her elle olcemedigi seye yorumu ayni olmak zorunda mi ? Bana bu iddiadaki gibi gelmiyor ,bunu belirtemeyecek miyiz ?

Böyle bir şey mümkün değil. İşine geldiği gibi yorumluyor. Tam bir liberal siyasetçi manevrası bu yaptığı. Bu tarz kişilere ne derse de sürekli olayı başka yerlere götürüp alakasız biçimde alttan kendi fikrini savunmayı sürdürür.
Cins herif işte.

sent via GSC

Sinan Bilgin bi nevi dansöz yani?

(Dansöz demiyorum, bir nevi diyorum.)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Cok guzel . Peki o zaman her insanin her elle olcemedigi seye yorumu ayni olmak zorunda mi ? Bana bu iddiadaki gibi gelmiyor ,bunu belirtemeyecek miyiz ?

Neyi ölçmek istiyorsun sen elle, nedir senin derdin ya?

Şu noktada sana katılıyorum.Ben Sinan'ı hiç genelgeçer düşünceleri benimserken/savunurken görmedim.Sürekli farklı olmaya çalışıyor amacı bu,bunun altını dolduracak başka bir şey yok yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt