Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu mallar bizim yorumları okuyor bak 12 saniye önce tinercinin biri bu mesajı attı :)
araya bir iki laf sıkıştırın ki inansınlar :D

adamsan gidersin bjkye obez herif.

Babeli'mi kesiceksin? Lens seni 100e katlar sen kimsin

Asam bildigin ortada kaldi
Net

Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum

Umarım gider Bjk'ye de zaten bitmiş olan futbol kariyeri resmiyet kazandıktan sonra bir daha kendini GS'ye yamamaya çalışamaz.

Ben kendisini daha cok Fener de görmek isterim.

BJK V. Park da maça çıksa göbeği karşı yaka da Üsküdar sahilinden baktığımızda net şekilde görülecek bu şahsın büyük transfer olacağını ve büyük işler yapacağını düşünmek de ancak BJK potansiyeline göre olurdu. Hiç şaşırmadım.

Bazen acıyorum dönsün diyorum gizli gizli içimden ama yine çıkıyor bir şekilde sinir zıplatacak bir mallık yapıyor. gitsin bejekeye camiasız kalsın tanju gibi. Birebir tanjunun kopyası karakter olarak hiçbir şey olmaz bu ardadan ekran güzeli bu.

DR1uO0MXUAAhtJu.jpg

Beyazi çekip çekip instagram/tweet atiyolar. mal oğlu mallar.

Süreç emre belezoglunun sürecine benziyor
Adnan polat veto etmişti emreyi fenere gitmişti
Şimdi dursun
Karakter olarakta Emre ile aynılar
Profosyonel başının çaresine bakacak tabiki
Bizden uzak allah'a yakın bir bestede buna yaparız

Emre parasızlıktan veto edildi.

Ardayı veto eden biri ben görmedim. Dursun evladımızdır dedi. Cenk keza öyle. Apo bile baskan olursam getiririm Arda galatasarayın evladı diye açıklama yaptı.

Ardayı bazı sacmalıklarından dolayı taraftar istemiyordu. Bizdeyken formaya kufur etmesi, Galatasarayın teklifi komikti acıklaması, iktidar taraflı açiklamaları vs.

Bunlara rağmen Arda gelmek istese gelirdi bize. Artık gelmek istese de olmaz cunku Hocayla tekrar bir arada olmaları imkansız.

Karakter farklı, yetenek farkli seyler. Kabul etmek lazım ki Arda turk futbolunun zirvesidir ve hızlı düşmüştür. Şenol hocayla birlikte yararlı işler yapar muht.

Hayırlı olsun bjkye.

Arda Turan'ın tinerciler ile anlaştığı yönündeki haberlerin sayısı bir hayli artmış durumda.

Bir insan,maksimum ne kadar hata yapabilirse,sanırım Arda da bu rekoru egale etmenin peşinde.

Özel hayatı bitik,iş ahlakı dibe vurmuş.Şimdi kendi hayatı ile daha büyük bir öldürücü hata yapma durumu da varsayımdan ötesine geçme seviyesinde.

Böyle bir hamle yaparsa,onu Luis Figo'dan beter ederiz.Geçmişinden Utandırırız.

Herzaman da Söylediğimiz gibi.

Şahıslar Gelip Geçicidir.

ASLOLAN GALATASARAY'dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt