Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süreç emre belezoglunun sürecine benziyor
Adnan polat veto etmişti emreyi fenere gitmişti
Şimdi dursun
Karakter olarakta Emre ile aynılar
Profosyonel başının çaresine bakacak tabiki
Bizden uzak allah'a yakın bir bestede buna yaparız

Arada büyük bir fark var. O gün Emre dönsün mü diye Galatasaray traftarına sorulsa %99 evet derdi. Arda için ise gelsin diyenler belki de %20.

Arda bizden uzak olsun. Egosunu başka yerde kullansın. Beşiktaşa giderse de tepki göstermem. Biz istemiyoruz gidebilir tabi kim. Terim varken de gelemez bize zaten.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda Turan'ın tinerciler ile anlaştığı yönündeki haberlerin sayısı bir hayli artmış durumda.

Bir insan,maksimum ne kadar hata yapabilirse,sanırım Arda da bu rekoru egale etmenin peşinde.

Özel hayatı bitik,iş ahlakı dibe vurmuş.Şimdi kendi hayatı ile daha büyük bir öldürücü hata yapma durumu da varsayımdan ötesine geçme seviyesinde.

Böyle bir hamle yaparsa,onu Luis Figo'dan beter ederiz.Geçmişinden Utandırırız.

Herzaman da Söylediğimiz gibi.

Şahıslar Gelip Geçicidir.

ASLOLAN GALATASARAY'dır.
Adam ne yapsın. Tribünler küfür ediyor istenmiyor. Söylüyorum pişman olacağız yerli oyuncu lazım 2019 da göreceğiz. Para kazandırdı gitti. Dönünce biden başla takımda oynamam dedi. Ne yapmasını bekliyorsunuz ki. Emre beleşe kacıp gitti. Hataları oldu tanı ama bu kadar nefret normal değil

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim bağrına bassın bu malı. Belki akıllanır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam ne yapsın. Tribünler küfür ediyor istenmiyor. Söylüyorum pişman olacağız yerli oyuncu lazım 2019 da göreceğiz. Para kazandırdı gitti. Dönünce biden başla takımda oynamam dedi. Ne yapmasını bekliyorsunuz ki. Emre beleşe kacıp gitti. Hataları oldu tanı ama bu kadar nefret normal değil

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de diyorum ki,gelecek ise buraya gelsin.Terim adam eder onu.

Ya da avrupaya gitsin.

Ya ne balık hafızalı adamlarsınız bu adam Türkiyeye geri dönse mafyacılık oynar mafyacılık. Burnu pislikten çıkmaz karı kız işlerinden dalga konusu olur. Bi de adam edebiyatı yapıp trip atarsa kaosun fitilini ateşler. Bırakın nereye gidiyorsa gitsin, bundan gelen fayda gelmez olsun. Bu gelecek diye terimi mi kaybedelim kafanız iyi herhalde ya, Arda bitti bu kadar basit ister kabullenin ister kabullenmeyin. Gider fb veya bjk ye süper katkı verseydi bile yine iyi ki gelmemiş derim. Bu adam bizle anılmamalı artık yeter

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda mı?Emre Mor mu?dense yarın yabancı sınırlaması cıkarsa Emre Mor.Emre Mor Türkiyede fark yaratır.Arda 3-4 sene katkı verir en fazla.

Arda’yı hep koca kafa olarak gördüm. Gs den başka takımda oynamam demiş miş. Ya arkadaş teklifleri komikti diyen kimdi? MR. Adam gitsin başka yerde adamım diye gezsin. Bunu terim bile adam edemedi. Milli duygu ile oynanacak yerde bile prim kavgası edip. Mafyacılık oynadı. Zaten tiner çekip gezer gibi hali var. Gitsin tinercilere... Şenol ile beraber Ete para vermesinler. Caner ile beraber g.te para vermesinler...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beni şaşırtan Arda nın Beşiktaş a gitmek istemesinden çok Beşiktaş ın Arda ya talip olması.Babel,Quaresma,Lens varken Arda yı almak gereksiz bence.

Hocayla konusun görüsün. Uslu duracaksan gel, cetelik yapacaksan sg. gelme. Taraftar seni yiyip bitirir, Terimin arkasindayiz unutma

Fatih Terim’in yakın dostu Mehmet Ağar ve Arda Turan öğlen saatlerinde bir araya gelerek yemek yediler. Galatasaray kulisleri “Olası bir transfer hazırlığı mı?” sorusunun cevabını tartışıyor. (Gama Spor)

Edit: Ulan nasıl körsem Terim, Ağar ve Arda yemek yedi diye okumuşum. Çöp bir habermiş.

Son düzenleme:
Arda, Ağar güzel yemek ekibi. Ülkedeki futbolun resmi. Sinan Engin'in oğlu, Acun, Ulusoylar baba-oğul katılsa daha da renkli olurmuş.

Bu adami tekrar galatasaraya kazandirilarsa takmin bölünmesine, yerli yabanci grublarin olusumuna, hergün medyada ardanin bitmek bilmeyen rezilliklerini, sampiyonlukun baska baharlara kalmasina göz yümarsiniz.

Galatasaray'a gelmez. Kapatın bu konuyu artık arkadaşlar. Ne Galatasaray'ı!

Eğer öyle bir şey gerçekleşirse Fatih Terim onursuz bir adammış der üstünü çizeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt