Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

umarım sakatlık kötü etkilemez.sakatlanmadan önce iyi idi

Hadi be kaptan dön artık Beşiktaş maçında..

Bugün yine takımla beraber çalışmamış.

Tam iyileşene kadar oynamasın. Zaten ligden koptuk. Bari sağlıklı olarak geri gelsin.

Hele bu nankör taraftar için kendini hiç riske atmasın.

bjk maçında yok maalesef..

Canı sagolsun kaptan ama takım senı cok arıyor

Kesinlikle oynamamalı iyileşmeden , taraftarın nankörlüğü kısmına katılmıyorum unutma taraftar olmasaydı Galatasaray olmazdı ne reklam alabilirdi ne kombine satabilirdi silinip giderdi Galatasarayı Galatasaray yapan taraftarı bizi biz yapan Galatasaraydır

gs_7.jpg

O kadroda Mustafa Sarp ve Baris ta olmayacak. Neden hala oynuyorlar ? Kadronda Arda varsa takim daima Arda'nin üzerine kurulur. Sezon sonu gider gitmez o kendi istegine bagli.

Sen yazdigimin mantigini anlamamissin. Sarp ve Baris büyük ihtimal seneye olacak da söylemeye calistigim sey o degil. Arda oynamasin demiyorum, oynamasi birsey degistirmeyecek bu saatten sonra diyorum. Besiktas macina yetisemeyecek diye üzülenler var cünkü, yetisse ne olacagini, neyin degisecegini düsünüyorlar? Kafasinda Galatasaray'i coktan bitirmis bir takim kaptanindan pek hayir gelmedigini 2 yildir cok net görüyoruz da bazilari hala algilamamakta israrci.

Sen yazdigimin mantigini anlamamissin. Sarp ve Baris büyük ihtimal seneye olacak da söylemeye calistigim sey o degil. Arda oynamasin demiyorum, oynamasi birsey degistirmeyecek bu saatten sonra diyorum. Besiktas macina yetisemeyecek diye üzülenler var cünkü, yetisse ne olacagini, neyin degisecegini düsünüyorlar? Kafasinda Galatasaray'i coktan bitirmis bir takim kaptanindan pek hayir gelmedigini 2 yildir cok net görüyoruz da bazilari hala algilamamakta israrci.

Geçen sezon 29 asisti de babam yaptı zaten...

O takımda 29 asisti ben bile yapardım !

Haklısın Mustafa Sarp, Ayhan, Barış beni ortadan paslarıyla beslerken, arkadamdan Hakan Balta bindirme üstüne bindirme yapar, Caner her topu dağa taşa dikmeden benle oynatırken, bir de takımın santraforu yokken 29 asist yapmakta ne varmış ki?

Sıktınız artık.

O takımda 29 asisti ben bile yapardım !

Zor yapardın.

ironi yapmış sanırım :o

Haklısın Mustafa Sarp, Ayhan, Barış beni ortadan paslarıyla beslerken, arkadamdan Hakan Balta bindirme üstüne bindirme yapar, Caner her topu dağa taşa dikmeden benle oynatırken, bir de takımın santraforu yokken 29 asist yapmakta ne varmış ki?

Ayhan dan topu alıp, Mustafa Sarp'ın sürpriz koşularını beslemek yeter !

Sol ayağım raket gibidir.

Bir sol ayağıma birde Mustafa Sarp'a güvenirim.

Arda ve Keita olsa kafadan 7-8 puanımız rahat vardı

Guclenıceğimize

Zayıflıyoruz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt