- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
umarım sakatlık kötü etkilemez.sakatlanmadan önce iyi idi
umarım sakatlık kötü etkilemez.sakatlanmadan önce iyi idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadroda Mustafa Sarp ve Baris ta olmayacak. Neden hala oynuyorlar ? Kadronda Arda varsa takim daima Arda'nin üzerine kurulur. Sezon sonu gider gitmez o kendi istegine bagli.
Sen yazdigimin mantigini anlamamissin. Sarp ve Baris büyük ihtimal seneye olacak da söylemeye calistigim sey o degil. Arda oynamasin demiyorum, oynamasi birsey degistirmeyecek bu saatten sonra diyorum. Besiktas macina yetisemeyecek diye üzülenler var cünkü, yetisse ne olacagini, neyin degisecegini düsünüyorlar? Kafasinda Galatasaray'i coktan bitirmis bir takim kaptanindan pek hayir gelmedigini 2 yildir cok net görüyoruz da bazilari hala algilamamakta israrci.
Geçen sezon 29 asisti de babam yaptı zaten...
O takımda 29 asisti ben bile yapardım !
Sen yazdigimin mantigini anlamamissin. Sarp ve Baris büyük ihtimal seneye olacak da söylemeye calistigim sey o degil. Arda oynamasin demiyorum, oynamasi birsey degistirmeyecek bu saatten sonra diyorum. Besiktas macina yetisemeyecek diye üzülenler var cünkü, yetisse ne olacagini, neyin degisecegini düsünüyorlar? Kafasinda Galatasaray'i coktan bitirmis bir takim kaptanindan pek hayir gelmedigini 2 yildir cok net görüyoruz da bazilari hala algilamamakta israrci.
Haklısın Mustafa Sarp, Ayhan, Barış beni ortadan paslarıyla beslerken, arkadamdan Hakan Balta bindirme üstüne bindirme yapar, Caner her topu dağa taşa dikmeden benle oynatırken, bir de takımın santraforu yokken 29 asist yapmakta ne varmış ki?
Zor yapardın.