Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ya su dandik sitelerde yaziyor 2 hafta yok diye

resmi sitede böyle bisey yok

Tabiki.Benim kızdığım nokta Oğuz Çetin çıktı Rijkaard kendi işine baksın dedi ve Arda sakatlandı.Demekki haklı Rijkaard.

Oguzun orda olmasıkabahat baslı baslına o konuda rıjkaard haklı tabı ama ıkılı tartısmayı mıllıtakıma yansıtmamak gerektıgını dusunuyorum

Bir tarafi göge ermistir Oguz'un. Birde Rijkaard'a artislik yapiyordu

milli takımdan soğudum şu sakatlıklar yüzünden

Açıkçası Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligini alması Türkiye'nin avrupa şampiyonu olmasından daha çok mutlu eder beni .....

Arda'yı dün ilk kez canlı izledim.Oyuna fazla girmiyor.Sadece onun bölgesinden hücum yapılırsa oynuyor.

arda dün amatör futbolcu gibi hareket etti..ilk yarı sakatlandı çıkmadı oyundan..bağları zedelenmiş deniliyor oyuna devam ettiği için yırtılabilirdi de bağları o zaman sezonu kapatırdı..duygular mantığın önüne geçmemeli...

Arda'nın sakatlığı Cana için kötü oldu, muhtemelen kontenjan nedeniyle 2-3 hafta yedek kalacak gene. Bu adamın yedek kalmasına çok üzülüyorum.

Antep maçının 2.yarısında oynar ya çok abarttınız..

Ya bu haber doğru olamaz... Arda bizi yalnız bırakma!

Arda'yı soğutucuyla oynatmış mallar :S 3-4 hafta yokmuş bülent timurlenk diyor.

Miili takım Arda 'sız yenemezdi dün Belçika 'yı.

Galibiyetin diyeti bu olduysa, Miili Takım aşkına öderiz.

Kimine Galatasaray aşkı daha önce gelir. Bu konuda huysuz olunması normal, benim gibi.

Zira Mehmet Topal, Arda, Emre, Servet gibi isimlerin Euro 08'deki sakatlıkları Galatasaray'ın 2008-2009 sezonuna mal oldu. Galatasaray söz konusu iken gerisi gerçekten fazla birşey ifade etmiyor.

bencede

aynısını diyecektim,keşke biraz erken çıkarıp dinlendirselerdi,milli takıma canımız feda lafınada da katılmıyorum,başka bi ülkede olsa oyuncuyu kenara alırlar,futbol artık profesyonel bi oyun,orda yapacağı fedakarlık oyuncunun kaç haftasına mal oluyor,bunlar saçmasapan işler artık.

Bana göre Galatasaray herşeyden önce gelir.Emre işine gelmediğinde sakatım deyip oynamasın,Arda'yı sakat sakat sahada tutsunlar.Var mı böyle bir şey?

Arda, Fellaini'den öcünü ona çarptırıp attığı galibiyet golüyle aldı.

Arda, Fellaini'den öcünü ona çarptırıp attığı galibiyet golüyle aldı.

arda topa sert vuramadığından fellaini ye çarptı diyelim:o,arda kalitesinde bi oyuncunun o kadar rahat bi topu köşeye çatırt diye geçirmesi gerekirdi neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt