Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Milli Takım için can feda bıdı bıdı.

Ne lan bu? Kurtuluş Savaşı'mı?

Bu bir spor ve en basidinden insan sağlığı.

Sakatlandı mı, çıkartacaksın oyundan. Bu kadar basit.

yorumu desteklemiyorum ama soruyorum :D

Tükiye'nin Avrupa Şampiyonu olması mı ?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligini kupasını alması mı ?

Avrupa'dan elendik ve 5 senedir Şampiyonlar ligine katılamıyoruz.

Arda'nın kendini gösterebileceği başka alan yok

Bu yüzden Türkiye'nin Avrupa şampiyonluğu > olmayan Avrupa ve 5 senedir hiç olmayan şampiyonlar ligi

O yüzden anlamsız bi soru olmuş

sakatlandığı halde acı çekmesine rağmen çıkmıyorsa kendi düşen ağlamaz hesabı hiç üzülmedim..ardaya olan sevgim sonsuzdur ama şu sebeple futbol hayatı bitse umrumda olmaz suratına tükğrmem bile..bu amatörlük değil bu düpedüz ahmaklıktır!!! bu adam GS kaptanlığını haketmiyor bundan artık eminim....milli takımı bu kadar önemsemesine de anlam veremiyorum.saçmalık!

dam üstünde saksağan vur beline kazmayı

sakatlandığı halde acı çekmesine rağmen çıkmıyorsa kendi düşen ağlamaz hesabı hiç üzülmedim..ardaya olan sevgim sonsuzdur ama şu sebeple futbol hayatı bitse umrumda olmaz suratına tükğrmem bile..bu amatörlük değil bu düpedüz ahmaklıktır!!! bu adam GS kaptanlığını haketmiyor bundan artık eminim....milli takımı bu kadar önemsemesine de anlam veremiyorum.saçmalık!

oha.gif

Tam tersini düşünüyorum bende, Klübü için oynamalı öncelik her zaman klüptedir, milli takımda değil. Formdaysa o zaman milli takımda oynar. Milli maçta bi tarafını yırtarcasına oynayacak sonra sakatlanıp 2 hafta oynamayacak klübünde.

Avrupa'nın dev klüpleride bu tarz sıkıntıları hep gündeme getirmişlerdir. Hatta çoğu klüp teknik direktörü böyle olaylarda milli takım yöneticilerini suçlamışlardır. Bu konuda da yerden göğe kadar haklılar, milli takımlardan sakat dönen futbolcular büyük sorun.

Onlardaki milli duygular bizdeki kadar değil.

Bizim milli takımımızdaki oyuncular canını dişine takarak oynuyorlar.

Çünkü biliyorlar bu vatan kolay kazanılmadı.

Bu yüzden Türkiye'nin Avrupa şampiyonluğu > olmayan Avrupa ve 5 senedir hiç olmayan şampiyonlar ligi

İki seçenekten oluşan yoruma kapalı bir soru sordum anlamsız olan olmayan üçüncü şıkkı kendin katmış olman.

Görende Dünya Kupası finalini falan oynadık sanır.Bi Ardasız yenemiyorlarsa zaten Belçikayı.Hiddinkten fedarasyona kadar hepsi defolsun gitsin.

Off sende.

Adam hangisini isterdiniz diye soruyor ? Cevabı bizim için belli diye tahmin ediyorum. Galatasaray'ın cl'yi alması.

Burdan hareketle "milli takım çok yaşa, tüm oyuncularımız sakatlansın bişey olmaz" diye çığırmak saçma mesajı veriyor. Neden soruyu şekilden şekile sokarsınız ki :o

Off sende.

Adam hangisini isterdiniz diye soruyor ? Cevabı bizim için belli diye tahmin ediyorum. Galatasaray'ın cl'yi alması.

Burdan hareketle "milli takım çok yaşa, tüm oyuncularımız sakatlansın bişey olmaz" diye çığırmak saçma mesajı veriyor. Neden soruyu şekilden şekile sokarsınız ki :o

Bende diyorum ki ortada avrupa felan yok:D Herkes ister ama yok

Futbolcularında tek şansı Milli takım kalıyor kendini gösterebilmek için.

Komik yorumlar dolmuş gene takma kafana sipsi gene sahaya çıkarsın erken dönersin sen..

Bende diyorum ki ortada avrupa felan yok:D Herkes ister ama yok

Futbolcularında tek şansı Milli takım kalıyor kendini gösterebilmek için.

hasan sasin yorumlarini dinlemissin renkdas

benden sölemesi

kel hasan baya sacmaliyor alinti yapma

hasan sasin yorumlarini dinlemissin renkdas

benden sölemesi

kel hasan baya sacmaliyor alinti yapma

Yoo hiç dinlemedim.Hatta geçen sezon da dinlemedim

+ olması gereken budur demedim, olan durumu anlattım.

Yani lafın ortasından giripte atlayınca anlaşırmıyor

Ohh iyiki yok kaptan takımı boykot felan etmiyor süperiz bugun.

Onur, sola da aşık olunan Kewell koyuldu işte, takım döktürüyor. Ne top taşıyoruz ama ileriye.

On'suz olmaz.İyileş hemen Kaptan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt