Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 288
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Liverpool formasıyla seni görmek çok zevk verecektir
Liverpool formasıyla seni görmek çok zevk verecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorumu desteklemiyorum ama soruyorum
Tükiye'nin Avrupa Şampiyonu olması mı ?
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligini kupasını alması mı ?
sakatlandığı halde acı çekmesine rağmen çıkmıyorsa kendi düşen ağlamaz hesabı hiç üzülmedim..ardaya olan sevgim sonsuzdur ama şu sebeple futbol hayatı bitse umrumda olmaz suratına tükğrmem bile..bu amatörlük değil bu düpedüz ahmaklıktır!!! bu adam GS kaptanlığını haketmiyor bundan artık eminim....milli takımı bu kadar önemsemesine de anlam veremiyorum.saçmalık!
sakatlandığı halde acı çekmesine rağmen çıkmıyorsa kendi düşen ağlamaz hesabı hiç üzülmedim..ardaya olan sevgim sonsuzdur ama şu sebeple futbol hayatı bitse umrumda olmaz suratına tükğrmem bile..bu amatörlük değil bu düpedüz ahmaklıktır!!! bu adam GS kaptanlığını haketmiyor bundan artık eminim....milli takımı bu kadar önemsemesine de anlam veremiyorum.saçmalık!
Tam tersini düşünüyorum bende, Klübü için oynamalı öncelik her zaman klüptedir, milli takımda değil. Formdaysa o zaman milli takımda oynar. Milli maçta bi tarafını yırtarcasına oynayacak sonra sakatlanıp 2 hafta oynamayacak klübünde.
Avrupa'nın dev klüpleride bu tarz sıkıntıları hep gündeme getirmişlerdir. Hatta çoğu klüp teknik direktörü böyle olaylarda milli takım yöneticilerini suçlamışlardır. Bu konuda da yerden göğe kadar haklılar, milli takımlardan sakat dönen futbolcular büyük sorun.
Milli Takım için can feda bıdı bıdı.
Ne lan bu? Kurtuluş Savaşı'mı?
Bu bir spor ve en basidinden insan sağlığı.
Sakatlandı mı, çıkartacaksın oyundan. Bu kadar basit.
Avrupa'dan elendik ve 5 senedir Şampiyonlar ligine katılamıyoruz.
Arda'nın kendini gösterebileceği başka alan yok
Bu yüzden Türkiye'nin Avrupa şampiyonluğu > olmayan Avrupa ve 5 senedir hiç olmayan şampiyonlar ligi
O yüzden anlamsız bi soru olmuş
Avrupa'dan elendik ve 5 senedir Şampiyonlar ligine katılamıyoruz.
Arda'nın kendini gösterebileceği başka alan yok
Bu yüzden Türkiye'nin Avrupa şampiyonluğu > olmayan Avrupa ve 5 senedir hiç olmayan şampiyonlar ligi
O yüzden anlamsız bi soru olmuş
Off sende.
Adam hangisini isterdiniz diye soruyor ? Cevabı bizim için belli diye tahmin ediyorum. Galatasaray'ın cl'yi alması.
Burdan hareketle "milli takım çok yaşa, tüm oyuncularımız sakatlansın bişey olmaz" diye çığırmak saçma mesajı veriyor. Neden soruyu şekilden şekile sokarsınız ki![]()
Bende diyorum ki ortada avrupa felan yokHerkes ister ama yok
Futbolcularında tek şansı Milli takım kalıyor kendini gösterebilmek için.
hasan sasin yorumlarini dinlemissin renkdas
benden sölemesi
kel hasan baya sacmaliyor alinti yapma