Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'dan maksimum verim alacağımız orta sahayı kurup Arda'yı yolluyoruz:)

Aslında Arda'nın gitmesi taraftarı değilim. Ama gitmek istiyor bu çok belli. Yani gitsin ne diyeyim. Umarım başarılı olur.

Ama Arda, asla ve asla yeri doldurulamayacak bir oyuncu değildir. Dünyada böyle oyuncu yoktur zaten.

Galatasaray'da Arda, Hakan, Sabri ve Mehmet idmana katilmadi. Arda ve Sabri sakatliklarina ragmen Almanya macinda oynamak istiyorlar.

Tribun Dergi

Sabriyle birlikte Almanya macina kadar zaten yoklar, o macta oynayip bir sonraki milli maca kadar dinlenirler. Mehmet Topal kafasinda Galatasarayi bitirmisti, sürekli sakat ya da formsuzdu diyordu Adnan Polat. Sene sonu Arda gidince de muhtemelen ayni seyleri söyleyecek. Hic bir sey beklemiyorum artik kendisinden.

Galatasaray'da Arda, Hakan, Sabri ve Mehmet idmana katilmadi. Arda ve Sabri sakatliklarina ragmen Almanya macinda oynamak istiyorlar.

Tribun Dergi

Sabriyle birlikte Almanya macina kadar zaten yoklar, o macta oynayip bir sonraki milli maca kadar dinlenirler. Mehmet Topal kafasinda Galatasarayi bitirmisti, sürekli sakat ya da formsuzdu diyordu Adnan Polat. Sene sonu Arda gidince de muhtemelen ayni seyleri söyleyecek. Hic bir sey beklemiyorum artik kendisinden.

Hiç istemesemde dediklerine aynen katılıyorum. Bugün Arda'nın röportajını okudum. sahalara dönmesinin en az 3-4 hafta süreceği belli. Almanya maçına kadar dinlenmek istiyor anlaşılan. Tam olarak iyileşmeden asla oynamam diyen birisi 60 dakika sakat sakat milli maçta nasıl koşturdu gördük. Eğer sakatlandıktan sonra hemen oyundan çıksa 5-10 gün içinde oynayabilirdi. Arda Galatasarayı kafasında bitirmiş sezon sonunda gitmenin planlarını yapıyor. Bu sene ondan verim alacağımızı sanmam.

Arda hakkında yanılıyorsunuz kafasında bitirseydi bu sene giderdi .Arda'nın yeteneğinde demiyorum Arda ruhunda 10 tane daha Galatasaray'lı olsa şu takımda sorunumuz kalmaz

Hani Arda olmayınca daha hızlı çıkacaktık atağa? Müthiş tek toplar yapacaktık? :(

takımını düşünen adam ayağı alçılı basket maçına gidip tepinmez.kesinlikle gitmeli eğer gidip almanya maçında da oynarsa kadro dışı bırakılmalı gitsin milli takımda oynasın prim para orda nede olsa

takımını düşünen adam ayağı alçılı basket maçına gidip tepinmez.kesinlikle gitmeli eğer gidip almanya maçında da oynarsa kadro dışı bırakılmalı gitsin milli takımda oynasın prim para orda nede olsa

Ne alaka? Takımın doktoru var hocası var. Alçının üstünde mi hopluyor bu adam?

Arda olmayınca 1 dk top bizim ayağımızda kalmıyor.

B_d6c27b716bb01f75740b910cc7e67299.jpg

be75abb854ba2892752ef8e52d4beaa7_k.jpg

o ayakla izmire kadar gitmişşşş

10 gün sonra koşulara başlayacakmış. bu adamı sürekli yatırarak tedavi edemezsiniz öyle yaparsanız güçsüzleşir tedavi süresi uzar lütfen beyler 7/24 dolaştığı yok adamın gerektiği kadar dinleniyordur.

Arda'nın yokluğu hissediliyor mu? :)

Olabilir :) Takımımız için önemli bir oyuncu. Yeşil sahalarda kısa zamanda görürüz umuyorum.

Uğruna savaşılacak bir teknik adam geleseye kadar dönme Arda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt