Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Adamların mesleği dünyanın en havalı mesleği yahu , bırakın bir zahmet karı kız olayları olsun .

Dun kac kere yazdim yine yazarim. Batuhan benim 2 sebepten oturu dunku rop.i izleyene kadar inanilmaz antipatimi kazanmis bir futbolcuydu. ama dun evinde cok samimi bir ortam vardi, nasil ki arda katilir bir programa, 2 saat hahahihi siz "evimizin oglu" diye seversiniz, ben de batuhani bir an bagrima bastim. neyse sonra program bitti, baktim konusunu acmislar ve evinde kiza tecavuz etmis, cekmeye gelenleri de dovuyormus gibi 10 sayfa elestiri gordum, dedim yapmayin etmeyin. Arda-Sinem ikilisinin antipatik olusu yine kendilerinden kaynaklanan bir seydir. iliskisi basladigi gunden bugune yaptiklari ve dususu ortadadir. tek tek yaza bilirim, yine yeni yeniden. her zaman, zaten ezberledik, Zamaninda BBG vardi, evimizin icindeydiler, ardayla sinem de oyle su ara. bu sinem kobaldan bir sey goturmez. ama arda turandan cok sey goturuyor. sen hic galatasaray tarihinde bu kadar rezalete imza atmis baska kaptan gordunmu..

:ays:

Bana bunları anlatmana gerek yok. Arda ve Sinem'in sana antipatik geldiğini söyleyenlere nerde o mesaj dedin, ben de gösterdim. :) Ayrıca son cümlene kesinlikle katılmıyorum. Arda biraz yaşından olgun ve espri yapmayı seven biri olduğu için sana antipatik gelmiş demekki. Ayrıca televizyona zırt pırt çıkıyorlar felan diyorsun da, çıkmasındaki amaç ne olsun? Birisi Türkiye'nin en büyük yerli oyuncusu, diğeri birçok dizide başrolde oynayan hanımefendi bir bayan. Reklam mı olacak amacı? :) Ayrıca Arda'nın kaptan olması sadece takımın dengeleri adına değil Arda'nın satışından gelecek fiyatı da etkileyecek. Arda'nın kaptan olmasıyla beraber kulübün kasasına girecek para da artacak, bunu kimse düşünemiyor ama. Bir anlamda Galatasaray Kulübü Arda'yı daha iyi bir fiyata pazarlamak için kaptanlık pazubandını verdi. Takımda Ayhan, Sabri gibi isimlşer dururken kaptanlığın Arda'ya verilmesi de tamamen yönetimin tercihidir. Saygı duyarız.

Biz Batuhan'ı eleştirince onu çekemiyor oluyoruz ya;

Arda'yı eleştiren Aysel, Sinem'i çekemiyor bence. Bu kadar yakışıklı, göz önünde duran ve zengin bir erkek arkadaşı herkes ister elbet.

Batuhanin kac haberi yapilmis ozel hayatiyla ilgili.. Adam eses'in oyuncusu, sen G.Saray kaptanindan bahsediyorsun. Siz sirf "ekonomi-ulke sartlari-ferrari" derseniz, malindan size ne derim, ben arda-sinem icin su galada kizin elbisesi yamuk, cocugun gomlegi olmus demiyorum ki, bu kadar gorunmesi ve cok/bos konusmasi yanlis diyorum. emre asik aysun kayaci yuzunden ne laflar duydu, ne zaman cikip kendi taraftarina, soven rakip taraftara ya da herhangi bir vatandasa SEREFSIZ de SEREFSIZ deyip durdu.

O zaman cikip ntvspor'da elinde mendil aglamayacak.. Gerci mendil yoktu ama neyse iste aglamasin :ays:

Olayın ani geliştiğini göremeyecek kadar kör müsün? Sakatlık hakkında konuşuldu, muhabir ''seks yüzünden'' dedi, adam konuştu, sinirinden ağladı. Bunda hata bulunacak ne var? Tamam, konuşmasına çok kızıyorum lakin Arda'nın yerinde olsam daha bile fazlasını derdim ben. Sinem dünyanin en şey kadını bile olsa bunu 70 milyon bilmek zorunda değil. Seks yüzünden Arda böyle oldu diyolarsa orda Arda'nın söylediği ''şerefsizlik'' lafı bile az kalır.

Taktığınız şeye bakın yahu. Burda hayatımda hiç görmeyeceğim 5 kişi ''Okan seks yüzünden sakatlandı'' dese, haliyle inceden kız arkadaşıma da laf gitse onu diyen adamların evini bulur gider döverim onları. Olay bu kadar basit. Bunu anlamamak için kafanızın güzel olması veya anlama sorununuzun olması gerekir.

Gidin pas atamıyor, orta açamıyor diye eleştirin. Çok konuşmasını ise, daha düzgün eleştirin. Batuhan gibi adamları övüp burda Arda'ya sövüyorsanız diyecek laf bulamıyorum ben.

Son lafım budur benim kimse de kusura bakmasın. Bir karşı cins ile futbol muhabbeti yapmak harbiden çok zor. Kewell'a taparım lakin yakışıklı diye Kewell, Baros, Neill ile yatıp kalkan, Florya'ya meteor düşşe Kewell'ıma, Baros'uma birşey oldu mu diyen kişilerle de Kewell muhabbetlerine girmem.

Yapıcı eleştiri yapacaksanız yapın. Yoksa gidin kardeşim, tutmayın Galatasaray'ı falan. Biz yeniçeri Arda'yı, çok konuşan Arda'yı, çok seks yapan Arda'yı seviyoruz. Gidin Batuhan diye tutturun.

Batuhanin kac haberi yapilmis ozel hayatiyla ilgili.. Adam eses'in oyuncusu, sen G.Saray kaptanindan bahsediyorsun. Siz sirf "ekonomi-ulke sartlari-ferrari" derseniz, malindan size ne derim, ben arda-sinem icin su galada kizin elbisesi yamuk, cocugun gomlegi olmus demiyorum ki, bu kadar gorunmesi ve cok/bos konusmasi yanlis diyorum. emre asik aysun kayaci yuzunden ne laflar duydu, ne zaman cikip kendi taraftarina, soven rakip taraftara ya da herhangi bir vatandasa SEREFSIZ de SEREFSIZ deyip durdu.

Aysel, Ali diye biriyle çıkıyorsun farz et. Bende foruma konu açıyorum en basitinden. Ali fazla seks yüzünden sakatlandı ehehehe. Zamanında bana da olmuştu bu. Bana ne dersin? Gayet açık bir soru bu ve cevap bekliyorum.

Her patlayan görüşün sonrası yeni bir saçmalıkla gelmenden sıkıldık.Tamam yaratıcısın ama baydın artık.

Bana bunları anlatmana gerek yok. Arda ve Sinem'in sana antipatik geldiğini söyleyenlere nerde o mesaj dedin, ben de gösterdim. :) Ayrıca son cümlene kesinlikle katılmıyorum. Arda biraz yaşından olgun ve espri yapmayı seven biri olduğu için sana antipatik gelmiş demekki. Ayrıca televizyona zırt pırt çıkıyorlar felan diyorsun da, çıkmasındaki amaç ne olsun? Birisi Türkiye'nin en büyük yerli oyuncusu, diğeri birçok dizide başrolde oynayan hanımefendi bir bayan. Reklam mı olacak amacı? :)

Itiraz ettigim kismini alinti yapiyorum, devaminda yazdiklarini yonetim dusunmus ise ne ala ama bence daha cok aziz yildirimin yaptigi teklif uzerine gaza gelerek alinmis, yanlis bir karardi. cok heyecanli bir yonetime sahibiz. :ays:

Emre bu kadar ozel hayatiyla gundeme geldi mi hic.. arda cok sevdigi icin emre abisini diyorum. ya da herhangi fenerli/besiktasli bir futbolcu.. semih de kaptan, alex de, sabri de.. yurtdisi deyip duruyorsunuz ayrica zaten turkiye disinda kim takar arda-sinem iliskisini.. o anlamda da gitmesi isabetli olacaktir. Mumkun oldugu kadar az kilo alarak geri donsun, form tutsun, sene sonunda da gitsin.

Off yeter amma tartistiniz hep de ayni diyaloglar geciyor. Seven sever sevmeyen sevmez, adam bir cok kisiye antipatik geliyorsa bunun sebebi kiskanclik mi olmali illa? Insanlar Arda'yi sevmeyince kiskanc, nankör oluyor bazilarina göre.. Tuhaf. Ama sanirim herkes ne demek istedigini anlatabildi iyi kötü, artik kapansin konu. Bu takimin sene sonuna kadar kaptani, istesek de istemesek de. Ümit Karan bile kaptanlik yapti bu takima, Arda'ya da bir süre daha katlanabiliriz. Alt tarafi bir futbolcu, bugün var yarin yok, daha farkli anlamlar yüklemeye calismayalim.

Itiraz ettigim kismini alinti yapiyorum, devaminda yazdiklarini yonetim dusunmus ise ne ala ama bence daha cok aziz yildirimin yaptigi teklif uzerine gaza gelerek alinmis, yanlis bir karardi. cok heyecanli bir yonetime sahibiz. :ays:

Emre bu kadar ozel hayatiyla gundeme geldi mi hic.. arda cok sevdigi icin emre abisini diyorum. ya da herhangi fenerli/besiktasli bir futbolcu.. semih de kaptan, alex de, sabri de.. yurtdisi deyip duruyorsunuz ayrica zaten turkiye disinda kim takar arda-sinem iliskisini.. o anlamda da gitmesi isabetli olacaktir. Mumkun oldugu kadar az kilo alarak geri donsun, form tutsun, sene sonunda da gitsin.

Emre'yi hiç kendi taraftarı ''haklı'' olduğu konuda bile eleştirdi mi? Veya Alex'i? Veya başka bir Beşiktaşlı futbolcuyu?

Ulan şuan hayran olduğunuz Guti'yi samanlıkta basıldı diye yollardınız takımdan bizde olsa. İlk kötü performansı sonrasında o resimleri falan koyardınız foruma.

Bu zihniyetle bu kadar aga. Sonra diyoruz ki basın yalan yazıyor falan. Yazar ulan tabi, böyle nankör taraftarı, böyle saf taraftarı görsem bende yazarım.

Arda harbiden git be oğlum. Rijkaard, Skibbe, Gerets gibi senide hak etmeyen kişiler var aramızda. Taparsınız Kewell'a falan. Ne de olsa karizmatik, saçları güzel, vücudu iyi ve bakımlı.

Sene sonu giden Kewell olucak sözleşmesi biten o.

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011

Olayın ani geliştiğini göremeyecek kadar kör müsün? Sakatlık hakkında konuşuldu, muhabir ''seks yüzünden'' dedi, adam konuştu, sinirinden ağladı. Bunda hata bulunacak ne var? Tamam, konuşmasına çok kızıyorum lakin Arda'nın yerinde olsam daha bile fazlasını derdim ben. Sinem dünyanin en şey kadını bile olsa bunu 70 milyon bilmek zorunda değil. Seks yüzünden Arda böyle oldu diyolarsa orda Arda'nın söylediği ''şerefsizlik'' lafı bile az kalır.

Bak o olayda erman denen insanimsiyi savunuyormusum gibi gostermeyelim. sirf o olay icin soylemedim zaten. onceki mesajimi okudunmu bilmiyorum ama dedim ki, eger iliskin basladigi gunden itibaren her yasadiginiz goz onundeyse, sinema kapattin, o kadar kufrettiler israrla seni izlemeye geldi, el ele o gala senin bu benim geziyorsaniz, alacagin 3 kilo fazlayi, kasigindaki fitigi, belini tutup yurumeni de ondan bilecekler. zaten malzeme gerekiyor medyaya. ardanin hizmet ettigi takimin aziz yildirim gibi baskani yok, en ufak olayda aglarsin ziril ziril. alex ve emre ayni sakatligi gecirmisti ama kimse de eslerinden bilmemisti bunu. ayrica anlik tepki de dogru degil. ardanin bi kulubu, susup izlese de cogu seyi bir baskani, menajeri var. evde sohbet eder gibi aglayip, agzina geleni soyleyemez.

Yahu ne alaka? Emre sakatlanınca biri çıkıp, ''Emre'nin sakatlığı aşırı seks yapmaktan kaynaklanıyor'' diyor mu? Deseler Emre'de hakkını savunacak heralde. Arda'ya oynanan oyunları görmüyorsun heralde. Arda'ya aşırı baskıdan dolayı bu kadar gündemde kalıyor bu konular. Emre'nin gündemde olmamasının nedeni de bu kadar üstüne gidilmemesi. Zaten isteselerde Emre'ye çok fazla şey söyleyemezler. Çünkü Emre saha içinde agresif çocuk, ciddi birisi olarak gözüküyor ya ondan. Arda, herkese sevimli gözüküp, millette ''biz çocuğu ezeriz'' hissi uyandırıyor ya... İşte bu yüzden Arda'ya bu oyunlar.

Kayıkçı kavgaları yaşanmış geçmiş konularda,ikiside çok önemli oyuncu bizim için..

Ama ben Arda'nın sürekli 11'de olmasını isterim,yaşı ve geleceği açısından..

Emre'yi hiç kendi taraftarı ''haklı'' olduğu konuda bile eleştirdi mi? Veya Alex'i? Veya başka bir Beşiktaşlı futbolcuyu?

Fenerbahcelisi ne lincolne, ne ardaya ne de elanoya bu kadar tahammulu asla gostermez. besiktas biraz dayanir ama fenerbahce arabada da dover, bulursa evinde de. ayrica guiza daha yeni gelmisti, adam gol atamadi diye yuhalamaya basladilar. 2-0 yenildikleri maci 3-2 ya da 2-2 bitireceklerdi ama stad bosaldi. derbide bile vasat bir taraftardan bahsediyoruz. ki arda gibi bir futbolculari yok, olsa taraftara gerek kalmadan aziz yildirim kendini bu kadar yem etmezdi. arda bu kadar konusamazdi da.

Bak o olayda erman denen insanimsiyi savunuyormusum gibi gostermeyelim. sirf o olay icin soylemedim zaten. onceki mesajimi okudunmu bilmiyorum ama dedim ki, eger iliskin basladigi gunden itibaren her yasadiginiz goz onundeyse, sinema kapattin, o kadar kufrettiler israrla seni izlemeye geldi, el ele o gala senin bu benim geziyorsaniz, alacagin 3 kilo fazlayi, kasigindaki fitigi, belini tutup yurumeni de ondan bilecekler. zaten malzeme gerekiyor medyaya. ardanin hizmet ettigi takimin aziz yildirim gibi baskani yok, en ufak olayda aglarsin ziril ziril. alex ve emre ayni sakatligi gecirmisti ama kimse de eslerinden bilmemisti bunu. ayrica anlik tepki de dogru degil. ardanin bi kulubu, susup izlese de cogu seyi bir baskani, menajeri var. evde sohbet eder gibi aglayip, agzina geleni soyleyemez.

Çelişki? Aziz Yıldırım gibi bir başkanı yok, konuşamaz dedikten sonra başkanın var, menajerin var diyorsun. Onların da dediklerini, yaptıklarını gördük.

Galatasaray.org'a gidip Arda resmi koydular ve böylece oyunculara sonuna kadar sahip çıktılar. Adam kulüp tarafından hakkının aranmadığını bildiği için konuşuyor, susa susa bu hale geldi, o da farkında.

Aysel daha devam edecek misin? Malum, her mesajında farklı bir ofsayta düşüyorsun.

Yahu ne alaka? Emre sakatlanınca biri çıkıp, ''Emre'nin sakatlığı aşırı seks yapmaktan kaynaklanıyor'' diyor mu? Deseler Emre'de hakkını savunacak heralde. Arda'ya oynanan oyunları görmüyorsun heralde. Arda'ya aşırı baskıdan dolayı bu kadar gündemde kalıyor bu konular. Emre'nin gündemde olmamasının nedeni de bu kadar üstüne gidilmemesi. Zaten isteselerde Emre'ye çok fazla şey söyleyemezler. Çünkü Emre saha içinde agresif çocuk, ciddi birisi olarak gözüküyor ya ondan. Arda, herkese sevimli gözüküp, millette ''biz çocuğu ezeriz'' hissi uyandırıyor ya... İşte bu yüzden Arda'ya bu oyunlar.

23 yasina geldi, kaptanlik verildi, 10 numarayi giydi ama hala olgunlasamadi, haklisin.

:ays:

Fenerbahcelisi ne lincolne, ne ardaya ne de elanoya bu kadar tahammulu asla gostermez. besiktas biraz dayanir ama fenerbahce arabada da dover, bulursa evinde de. ayrica guiza daha yeni gelmisti, adam gol atamadi diye yuhalamaya basladilar. 2-0 yenildikleri maci 3-2 ya da 2-2 bitireceklerdi ama stad bosaldi. derbide bile vasat bir taraftardan bahsediyoruz. ki arda gibi bir futbolculari yok, olsa taraftara gerek kalmadan aziz yildirim kendini bu kadar yem etmezdi. arda bu kadar konusamazdi da.

Yahu hala devam ediyorsun. Erman Fener'e laf attı diye işinden oldu, laf atabilir mi daha? Gidip Alex'e seks yüzünden böyle diyemez tabii ki. Bende diyemem, kimse diyemez.

Arda Alex'in durumunda olsa mesela, malum Alex'in eşi her maçı hamile izliyor. Off, Arda işte cahil, kaç çocuk yaptı, devam edecek diye laf atılır. Adım kadar eminim buna.

Emre konusunda zaten durum ortada. Adam Galatasaraylıyım derken katil, ırkçı emre diye laflar atan medya Fener'e gidince hakkında sakatlık dışında 1 tane haber yapmıyor. Kaldı ki Emre'nin de basına yaptığı el kol hareketleri hala aklımda. Çocuk mu kandırıyorsun?

Yine diyorum her lafında bir ofsayt var. Bildiğin saçmalama aşamasına geçtin artık.

Çelişki? Aziz Yıldırım gibi bir başkanı yok, konuşamaz dedikten sonra başkanın var, menajerin var diyorsun. Onların da dediklerini, yaptıklarını gördük.

Galatasaray.org'a gidip Arda resmi koydular ve böylece oyunculara sonuna kadar sahip çıktılar. Adam kulüp tarafından hakkının aranmadığını bildiği için konuşuyor, susa susa bu hale geldi, o da farkında.

Aysel daha devam edecek misin? Malum, her mesajında farklı bir ofsayta düşüyorsun.

Adnan polat aziz yildirim gibi futbolcusuna sahip cikamaz. Ama ona ragmen cikip aglamak, agzina geleni soylemek de yanlis diyorum. arda anlik tepki verdi, amatorce yani, bizim izlerken verdigimiz tepkinin 70milyona olan cinsinden. aferim.

Adnan polat aziz yildirim gibi futbolcusuna sahip cikamaz. Ama ona ragmen cikip aglamak, agzina geleni soylemek de yanlis diyorum. arda anlik tepki verdi, amatorce yani, bizim izlerken verdigimiz tepkinin 70milyona olan cinsinden. aferim.

Yahu napacak adam napacak? Başkan susuyor, menajer susuyor, Adnan Sezgin susuyor, ne yapacak adam? Ohh, seks yüzünden sakatlanmışım demek, 2 hafta dinleniyim mi diyecek?

Ve hala sorduğum soruya cevap alamadım. Ali diye bir hayali sevgilin var. Ben gelip foruma konu açıyorum ''Ali fazla seks yüzünden böyle oldu. ehehehe, zamanıda bana da olmuştu aynı olay.'' diyorum. Tepkin ne olur? 22 yaşında, olgun, kendi kararlarını verebilecek birisin. Evet, bekliyorum bana cevabın ne olurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt