Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Adamların mesleği dünyanın en havalı mesleği yahu , bırakın bir zahmet karı kız olayları olsun .
Adamların mesleği dünyanın en havalı mesleği yahu , bırakın bir zahmet karı kız olayları olsun .
Dun kac kere yazdim yine yazarim. Batuhan benim 2 sebepten oturu dunku rop.i izleyene kadar inanilmaz antipatimi kazanmis bir futbolcuydu. ama dun evinde cok samimi bir ortam vardi, nasil ki arda katilir bir programa, 2 saat hahahihi siz "evimizin oglu" diye seversiniz, ben de batuhani bir an bagrima bastim. neyse sonra program bitti, baktim konusunu acmislar ve evinde kiza tecavuz etmis, cekmeye gelenleri de dovuyormus gibi 10 sayfa elestiri gordum, dedim yapmayin etmeyin. Arda-Sinem ikilisinin antipatik olusu yine kendilerinden kaynaklanan bir seydir. iliskisi basladigi gunden bugune yaptiklari ve dususu ortadadir. tek tek yaza bilirim, yine yeni yeniden. her zaman, zaten ezberledik, Zamaninda BBG vardi, evimizin icindeydiler, ardayla sinem de oyle su ara. bu sinem kobaldan bir sey goturmez. ama arda turandan cok sey goturuyor. sen hic galatasaray tarihinde bu kadar rezalete imza atmis baska kaptan gordunmu..
:ays:
Biz Batuhan'ı eleştirince onu çekemiyor oluyoruz ya;
Arda'yı eleştiren Aysel, Sinem'i çekemiyor bence. Bu kadar yakışıklı, göz önünde duran ve zengin bir erkek arkadaşı herkes ister elbet.
O zaman cikip ntvspor'da elinde mendil aglamayacak.. Gerci mendil yoktu ama neyse iste aglamasin :ays:
Batuhanin kac haberi yapilmis ozel hayatiyla ilgili.. Adam eses'in oyuncusu, sen G.Saray kaptanindan bahsediyorsun. Siz sirf "ekonomi-ulke sartlari-ferrari" derseniz, malindan size ne derim, ben arda-sinem icin su galada kizin elbisesi yamuk, cocugun gomlegi olmus demiyorum ki, bu kadar gorunmesi ve cok/bos konusmasi yanlis diyorum. emre asik aysun kayaci yuzunden ne laflar duydu, ne zaman cikip kendi taraftarina, soven rakip taraftara ya da herhangi bir vatandasa SEREFSIZ de SEREFSIZ deyip durdu.
Batuhanin kac haberi yapilmis ozel hayatiyla ilgili.. Adam eses'in oyuncusu, sen G.Saray kaptanindan bahsediyorsun. Siz sirf "ekonomi-ulke sartlari-ferrari" derseniz, malindan size ne derim, ben arda-sinem icin su galada kizin elbisesi yamuk, cocugun gomlegi olmus demiyorum ki, bu kadar gorunmesi ve cok/bos konusmasi yanlis diyorum. emre asik aysun kayaci yuzunden ne laflar duydu, ne zaman cikip kendi taraftarina, soven rakip taraftara ya da herhangi bir vatandasa SEREFSIZ de SEREFSIZ deyip durdu.
Bana bunları anlatmana gerek yok. Arda ve Sinem'in sana antipatik geldiğini söyleyenlere nerde o mesaj dedin, ben de gösterdim.Ayrıca son cümlene kesinlikle katılmıyorum. Arda biraz yaşından olgun ve espri yapmayı seven biri olduğu için sana antipatik gelmiş demekki. Ayrıca televizyona zırt pırt çıkıyorlar felan diyorsun da, çıkmasındaki amaç ne olsun? Birisi Türkiye'nin en büyük yerli oyuncusu, diğeri birçok dizide başrolde oynayan hanımefendi bir bayan. Reklam mı olacak amacı?
![]()
Itiraz ettigim kismini alinti yapiyorum, devaminda yazdiklarini yonetim dusunmus ise ne ala ama bence daha cok aziz yildirimin yaptigi teklif uzerine gaza gelerek alinmis, yanlis bir karardi. cok heyecanli bir yonetime sahibiz. :ays:
Emre bu kadar ozel hayatiyla gundeme geldi mi hic.. arda cok sevdigi icin emre abisini diyorum. ya da herhangi fenerli/besiktasli bir futbolcu.. semih de kaptan, alex de, sabri de.. yurtdisi deyip duruyorsunuz ayrica zaten turkiye disinda kim takar arda-sinem iliskisini.. o anlamda da gitmesi isabetli olacaktir. Mumkun oldugu kadar az kilo alarak geri donsun, form tutsun, sene sonunda da gitsin.
Itiraz ettigim kismini alinti yapiyorum, devaminda yazdiklarini yonetim dusunmus ise ne ala ama bence daha cok aziz yildirimin yaptigi teklif uzerine gaza gelerek alinmis, yanlis bir karardi. cok heyecanli bir yonetime sahibiz. :ays:
Emre bu kadar ozel hayatiyla gundeme geldi mi hic.. arda cok sevdigi icin emre abisini diyorum. ya da herhangi fenerli/besiktasli bir futbolcu.. semih de kaptan, alex de, sabri de.. yurtdisi deyip duruyorsunuz ayrica zaten turkiye disinda kim takar arda-sinem iliskisini.. o anlamda da gitmesi isabetli olacaktir. Mumkun oldugu kadar az kilo alarak geri donsun, form tutsun, sene sonunda da gitsin.
Olayın ani geliştiğini göremeyecek kadar kör müsün? Sakatlık hakkında konuşuldu, muhabir ''seks yüzünden'' dedi, adam konuştu, sinirinden ağladı. Bunda hata bulunacak ne var? Tamam, konuşmasına çok kızıyorum lakin Arda'nın yerinde olsam daha bile fazlasını derdim ben. Sinem dünyanin en şey kadını bile olsa bunu 70 milyon bilmek zorunda değil. Seks yüzünden Arda böyle oldu diyolarsa orda Arda'nın söylediği ''şerefsizlik'' lafı bile az kalır.
Emre'yi hiç kendi taraftarı ''haklı'' olduğu konuda bile eleştirdi mi? Veya Alex'i? Veya başka bir Beşiktaşlı futbolcuyu?
Bak o olayda erman denen insanimsiyi savunuyormusum gibi gostermeyelim. sirf o olay icin soylemedim zaten. onceki mesajimi okudunmu bilmiyorum ama dedim ki, eger iliskin basladigi gunden itibaren her yasadiginiz goz onundeyse, sinema kapattin, o kadar kufrettiler israrla seni izlemeye geldi, el ele o gala senin bu benim geziyorsaniz, alacagin 3 kilo fazlayi, kasigindaki fitigi, belini tutup yurumeni de ondan bilecekler. zaten malzeme gerekiyor medyaya. ardanin hizmet ettigi takimin aziz yildirim gibi baskani yok, en ufak olayda aglarsin ziril ziril. alex ve emre ayni sakatligi gecirmisti ama kimse de eslerinden bilmemisti bunu. ayrica anlik tepki de dogru degil. ardanin bi kulubu, susup izlese de cogu seyi bir baskani, menajeri var. evde sohbet eder gibi aglayip, agzina geleni soyleyemez.
Yahu ne alaka? Emre sakatlanınca biri çıkıp, ''Emre'nin sakatlığı aşırı seks yapmaktan kaynaklanıyor'' diyor mu? Deseler Emre'de hakkını savunacak heralde. Arda'ya oynanan oyunları görmüyorsun heralde. Arda'ya aşırı baskıdan dolayı bu kadar gündemde kalıyor bu konular. Emre'nin gündemde olmamasının nedeni de bu kadar üstüne gidilmemesi. Zaten isteselerde Emre'ye çok fazla şey söyleyemezler. Çünkü Emre saha içinde agresif çocuk, ciddi birisi olarak gözüküyor ya ondan. Arda, herkese sevimli gözüküp, millette ''biz çocuğu ezeriz'' hissi uyandırıyor ya... İşte bu yüzden Arda'ya bu oyunlar.
Fenerbahcelisi ne lincolne, ne ardaya ne de elanoya bu kadar tahammulu asla gostermez. besiktas biraz dayanir ama fenerbahce arabada da dover, bulursa evinde de. ayrica guiza daha yeni gelmisti, adam gol atamadi diye yuhalamaya basladilar. 2-0 yenildikleri maci 3-2 ya da 2-2 bitireceklerdi ama stad bosaldi. derbide bile vasat bir taraftardan bahsediyoruz. ki arda gibi bir futbolculari yok, olsa taraftara gerek kalmadan aziz yildirim kendini bu kadar yem etmezdi. arda bu kadar konusamazdi da.
Çelişki? Aziz Yıldırım gibi bir başkanı yok, konuşamaz dedikten sonra başkanın var, menajerin var diyorsun. Onların da dediklerini, yaptıklarını gördük.
Galatasaray.org'a gidip Arda resmi koydular ve böylece oyunculara sonuna kadar sahip çıktılar. Adam kulüp tarafından hakkının aranmadığını bildiği için konuşuyor, susa susa bu hale geldi, o da farkında.
Aysel daha devam edecek misin? Malum, her mesajında farklı bir ofsayta düşüyorsun.
Adnan polat aziz yildirim gibi futbolcusuna sahip cikamaz. Ama ona ragmen cikip aglamak, agzina geleni soylemek de yanlis diyorum. arda anlik tepki verdi, amatorce yani, bizim izlerken verdigimiz tepkinin 70milyona olan cinsinden. aferim.