Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Herseyin bir siniri var, bu isin tadi kacti iyice. nerde kamera, medya orda arda. sakat, anladik, oncesinde de 7/24 kamera onunde yasiyordu ozel hayatini zaten, yine eski hamam eski tas. turkiyede kendisinden baska bunu yapan kim var? kimse. diger herkes yanlis, asosyal, tek ardami dogru yolda, sosyal biri saniyorsunuz..

Arda'nın medyadaki önemini kavrayamadıysanız son üç yılda ne kadar haber yapılmış hakkında ona bakın, ne diyeyim?

Okunuyor, haber değeri var. Yanılmıyorsam geçen yıl dünya sıralamasına girmişti hakkında haber yapılan sporcular listesinde. Sabri'nin, Ayhan'ın, Servet'in, Mustafa Sarp'ın haberini yapsan kim okur ikinci seferden sonra?

Taraftara kalsa Ardayı gay yapar sırf sevgilisi olmasın diye :asd:

Genc adam, sevgiliside olucak hızlı arabasıda. Tek sorun kendini fazla kaptırması. Daha evvelde yazmıstım, Arda Galatasarayın incisidir. Fakat Galatasaray kaptanlıgına kesinlikle yakısmayan bir oyuncudur.

Senin Arda hakkında görüşlerin sabit Foruma üye olduğundan beri Arda hakkında bir olumlu lafını görmedim zaten.

Eee çünkü geriliyor Arda. Böyle giderse daha kötü olacak. Biraz akıllı davransın, benim problemim bu. Yani diyorumki kamuya mal ediyor bunu ve bana eleştiri hakkı veriyor. Bana derken genel medyaya, taraftara vs. vs. Yani akıllı olsun biraz. Açıklamalarına dikkat etsin. Emre falan konusunda taraftarın tepkisini bilirken tv'ye hemen bağlanmayacak kadar düşünceli olsun. Sorun bunlar. Yoksa ben de diyorum Arda gitsin Avrupa'ya çünkü Türkiye'de ne Galatasaray'a ne de kendisine faydalı olacak bu gidişle. Bir kere düştü bir girdabın içine ve çıkmaktan daha ziyade daha fazla gidiyor girdabın içerisine gibi bir görüntüsü var. Yoksa sevgilisi olsun kime ne. Fakat işte bu durum futboluna falan da yansıyacak bu gidişle. Geçen sene yaşandı bunlar, seyirciye küstü, bazı maçlarda eli belinde sahada dolandı. Yani biraz daha profesyonel olsun, yoksa kimse Arda düşmanı falan değil.

Galatasaray kaptanlıgına kesinlikle yakısmayan bir oyuncudur.

Dananin kuyrugu orda kopuyor zaten. sirtinda 66 numarali formasi, siradan bir futbolcuyken fark yaratiyordu, en iyisiydi. kaptan yapildigi ilk gun de YANLIS diyen biriydim, hakli ciktim. yonetimin hatasidir.

niye özellikle bayan üyelerimiz arda yı sevmiyor garip:)

Bak yanlış yerden gidiyor. Benim derdim sevgilisinin falan olması değil. Yazdımda problemimin ne olduğunu. Artı eğer kıskanma gibi birşey kuruyorsan kafanda hani çok uzak ya bana Arda. Yani benim hayata bakışım ile onunki çok farklı medyadan izlediğim kadarıyla. Fiziksel görüşü dersen o da çekici gelmiyor bana açıkcası. Hani bir de ben inanmam böyle aptalca, platonik şeylere. Konu saptı da neyse.

Bu arada, Arda ne zaman dönecek sahalara?

''BEŞİKTAŞ MAÇINA YETİŞMEM ZOR''

Arda Turan, 28 Kasım'da oynanacak Beşiktaş derbisine yetişebilmesinin de zor olduğunu aktardı. Kuvvetlendirme çalışmalarına devam ettiğini ve her şeyin yolunda gittiğini dile getiren sarı-kırmızılı oyuncu, ''Ne zaman iyileşeceğimin süresi belli değil. Ağrılarım ne zaman biterse, o zaman sahalara döneceğim. En iyi şekilde hazırlanmak için elimden geleni yapıyorum. Doktorlarımızla, fizyoterapistlerimizle sabah akşam çalışıyoruz. Beşiktaş maçına yetişmem zor. Süre vermiyorum. Şu maça yetişirim diyemiyorum. Takımın konsantrasyonunu da bozmamak lazım. Takım gayet iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder'' ifadelerini kullandı.

Bak yanlış yerden gidiyor. Benim derdim sevgilisinin falan olması değil. Yazdımda problemimin ne olduğunu. Artı eğer kıskanma gibi birşey kuruyorsan kafanda hani çok uzak ya bana Arda. Yani benim hayata bakışım ile onunki çok farklı medyadan izlediğim kadarıyla. Fiziksel görüşü dersen o da çekici gelmiyor bana açıkcası. Hani bir de ben inanmam böyle aptalca, platonik şeylere. Konu saptı da neyse.

Senin ki biraz farklı her konuda her olayda eleştiriyorsun Erman toroğlu olayı falan hatta Arda'ya Koca K. dediğin için ceza aldığını bile hatırlıyorum.. Neyse uzamasın benim gözlemim bu fazla sabit fikirlisin Arda hakkında.

Dananin kuyrugu orda kopuyor zaten. sirtinda 66 numarali formasi, siradan bir futbolcuyken fark yaratiyordu, en iyisiydi. kaptan yapildigi ilk gun de YANLIS diyen biriydim, hakli ciktim. yonetimin hatasidir.

Kaptanlığın verilmesi yanlıştı, tamam. Şimdi kaptanlığı alınsa her şey düzelecek mi? Sırtına tekrar giydirsek 66 numaralı formayı her şey eski haline gelecek mi?

''BEŞİKTAŞ MAÇINA YETİŞMEM ZOR''

Arda Turan, 28 Kasım'da oynanacak Beşiktaş derbisine yetişebilmesinin de zor olduğunu aktardı. Kuvvetlendirme çalışmalarına devam ettiğini ve her şeyin yolunda gittiğini dile getiren sarı-kırmızılı oyuncu, ''Ne zaman iyileşeceğimin süresi belli değil. Ağrılarım ne zaman biterse, o zaman sahalara döneceğim. En iyi şekilde hazırlanmak için elimden geleni yapıyorum. Doktorlarımızla, fizyoterapistlerimizle sabah akşam çalışıyoruz. Beşiktaş maçına yetişmem zor. Süre vermiyorum. Şu maça yetişirim diyemiyorum. Takımın konsantrasyonunu da bozmamak lazım. Takım gayet iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder'' ifadelerini kullandı.

Hani 4 haftaydı yahu :(

niye özellikle bayan üyelerimiz arda yı sevmiyor garip:)

Yaniliyorsun, Arda turan ve ibrahim toraman bayanlar tarafindan en cok sevilen 2 futbolcudur. Tiple alakasi yok sanirim, zaten olmasi da imkansiz. sirf uyeleri diyorsan kim niye seviyor/sevmiyor bilemem ama kendi adima sebeplerini yaziyorum.

vallahi kızmayında sizin tipinden dolayı arda yı antipatik bulduğunuzu düşünüyorum,konuyu yine yakışıklılık mevzusuna getirmek zorundayım maalesef,kewell a baros a falan bişey dediğiniz pek yok çünkü varsa yoksa arda,yakışıklılık bu kadar önemlimidr gerçekten:)

Kaptanlığın verilmesi güzel bir düşünceydi. Sorumluluğunu arttırmak, sen değerlisin, sen de ol "Metin" gibi demekti. Amaç onu daha motive etmekti ama ters tepti. Olmadı. Kaldıramadı bu ağırlığı. Bayrak oyuncu olma konumuna gelmişken tartışılan adam haline geldi. Bunda onun da kabahatleri var medyanın da. Zaten 2 yıldır ne düzgün gidiyor ki bu takımda Arda iyi gitsin..

Senin ki biraz farklı her konuda her olayda eleştiriyorsun Erman toroğlu olayı falan hatta Arda'ya Koca K. dediğin için ceza aldığını bile hatırlıyorum.. Neyse uzamasın benim gözlemim bu fazla sabit fikirlisin Arda hakkında.

Çünkü ilk yazdığımdan beri burada Arda konusunda bir ilerleme olmadı. Yani zaman benim Arda konusunda düşündüklerimi değiştirmedi aksine doğruluyor. Ve böyle giderse Arda eğer diyorum böyle değişmeden giderse ilerde çok daha fazla problem yaşanacak. Yani tamam ben sabit fikirliyim diyelim katılmıyorum da buna ya bak dikkat et taraftarın hepsi kaptanını sevmiyor, böyle bir yeteneği sevmiyor. Arda'nın hiç mi suçu yok. Bunda medyaya yapıtığı açıklamalar etkili değil mi. Mesala Arda çıkıp Galatasaray'da yaptığı açıklamaları farklı yapsa, ben klüpleri ve futbolu farklı değerlendiriyorum, benim bakış açım farklı dese zaten bir eleştiri sunmam. Derim ki bravo bu Türkiye'deki aptal mandaliteyi değiştirmek için uğraşıyor ve hiçbir şeyi umursamıyor. Fakat işte Arda'nın mantığından bakarsak yaptıkları, düşünce tarzı bir kere Arda'yı kendi içerisinde çelişkilere götürüyor.

Arda'ya Koca K. dediğin için ceza aldığını bile hatırlıyorum.

Bu ne zaman ne sekilde soylendi hic bilemicem ama sunu soylim, Koca kafa ardanin arkadaslari arasinda da lakabidir, hatta;

Kaptan'a İtalya'dan özel krampon

Genç oyuncu son olarak KK 10 yazan ayakkabılarıyla gündeme gelmişti. Sonradan KK’nın açılımının, arkadaşlarının kendisine taktığı ‘Koca Kafa’ lakabı olduğu anlaşılmıştı. Kaptan’ın giydiği Nike marka kramponlar, kendisi için özel olarak İtalya’da üretiliyor.

--

Kaptanlığın verilmesi yanlıştı, tamam. Şimdi kaptanlığı alınsa her şey düzelecek mi? Sırtına tekrar giydirsek 66 numaralı formayı her şey eski haline gelecek mi?

Hayir tabii ki. avrupaya gitmesi herkes icin en hayirlisi olacak. zaten kendisi de bunu istiyor. oyle liverpool komikligine de girmeyelim zaten orta duzey bir takima giderse ne ala..

Arda neden bu kadar çok haber oluyor?

Türkiye ayağını geçtim; arsenal-liverpool-tottenham taraftar forumlarından birisine girin. 3 yıldır kaç kişi "Turan" ismini sol kanada yazıyor bakın. Nasıl hayranlıkla bahsediyor okuyun.

Milli maçları, bulabilirseniz yabancı spikerle izleyin, top Arda'nın ayağına geldiğinde neler söylüyorlar dinleyin.

Ve bırakın Arda'yla eşdeğer olmayı, kimsenin ona yakın bile olmadığını kabul edin, bu konularda.

O zaman anlayacaksınız, neden haber oluyor:)

Çünkü ilk yazdığımdan beri burada Arda konusunda bir ilerleme olmadı. Yani zaman benim Arda konusunda düşündüklerimi değiştirmedi aksine doğruluyor. Ve böyle giderse Arda eğer diyorum böyle değişmeden giderse ilerde çok daha fazla problem yaşanacak. Yani tamam ben sabit fikirliyim diyelim katılmıyorum da buna ya bak dikkat et taraftarın hepsi kaptanını sevmiyor, böyle bir yeteneği sevmiyor. Arda'nın hiç mi suçu yok. Bunda medyaya yapıtığı açıklamalar etkili değil mi. Mesala Arda çıkıp Galatasaray'da yaptığı açıklamaları farklı yapsa, ben klüpleri ve futbolu farklı değerlendiriyorum, benim bakış açım farklı dese zaten bir eleştiri sunmam. Derim ki bravo bu Türkiye'deki aptal mandaliteyi değiştirmek için uğraşıyor ve hiçbir şeyi umursamıyor. Fakat işte Arda'nın mantığından bakarsak yaptıkları, düşünce tarzı bir kere Arda'yı kendi içerisinde çelişkilere götürüyor.

Böyle bir düşünceye nasıl vardın Selen? Herkes sevmiyormu Arda'yı ben şahsen Sabri'le beraber bazı hatalar yapsada En sevdiğim Galatasaray futbolcusu hala.

Arda neden bu kadar çok haber oluyor?

Türkiye ayağını geçtim; arsenal-liverpool-tottenham taraftar forumlarından birisine girin. 3 yıldır kaç kişi "Turan" ismini sol kanada yazıyor bakın. Nasıl hayranlıkla bahsediyor okuyun.

Milli maçları, bulabilirseniz yabancı spikerle izleyin, top Arda'nın ayağına geldiğinde neler söylüyorlar dinleyin.

Ve bırakın Arda'yla eşdeğer olmayı, kimsenin ona yakın bile olmadığını kabul edin, bu konularda.

O zaman anlayacaksınız, neden haber oluyor:)

Bosver. Onlara gore Arda avrupanin orta duzey takimlarinda bile basarili olamazmis. :) Fikirleri asla degismez.

vallahi kızmayında sizin tipinden dolayı arda yı antipatik bulduğunuzu düşünüyorum,konuyu yine yakışıklılık mevzusuna getirmek zorundayım maalesef,kewell a baros a falan bişey dediğiniz pek yok çünkü varsa yoksa arda,yakışıklılık bu kadar önemlimidr gerçekten:)

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt