Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

O zaman kendisini kısıtlaması gerekir. Yani bir yere gitmek isteyecek ama ya orada çekerlerse deyip vazgeçecek.

Arda Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Arda, Sinem için sinema kapattırdı

Arda: Emre varken hiç yabancı oyuncu örnek alınır mı? dedi

Arda: Milli Takım'ı yerli hoca çalıştırmalı dedi

Arda sevgilisine Jeep aldı

Sinem Arda'nın aracıyla Güneri Civaoğlu'nun aracına çarptı

Ardadan Sineme Öpüşme Yasaği

F.bahçe maçindan 2 gün önceki Sinem ile bir otoparkta öpüşürken görüntülendi

Arda turan sinem evleniyor

Sinem Kobal, Arda Turan'ın anne ve babasının elini öpmeye gitti

Arda Turan, Roma'ya aşk tatiline gitti

Arda ve Sinem Maldivlere uçtu

Arda Turan ve Aziz Yıldırım buluştular

Arda Toroğlu'na 'şerefsiz' dedi

Arda Turan'dan 2 çaya 500 tl bahşiş

Sinem Kobal'a, Arda Turan'la ilişkisi yüzünden küfrettiler

vs vs vs vs vs

Bu bilmem kac yuz haberden bir kac tanesi. Azicik Galatasarayi dusunen adam kendisini su kadar rezaletten kısıtlardi..

Bu arada Caner'in arabasının rengi iğrençmiş. Nasıl bir zevktir ya :)

Medyayi niye kaale aliyosunuz ki, adamlar Arda'nin t-shirtunde silah resmi var yuh diye haber yapmislardi. Medyanin yaptigi haberler incir cekirdeginin kabugunu doldurmaz. Arda'nin gercek sorunlarina yogunlasmak gerekir.

Arda: Milli Takım'ı yerli hoca çalıştırmalı dedi

Drogbada geçen sene Milli takımımızı(Fildişi) Hiddink Çalıştırmalı demişti. Hep avrupadan örnek veriyoruz bunuda es geçmeyelim.

Bu bilmem kac yuz haberden bir kac tanesi. Azicik Galatasarayi dusunen adam kendisini su kadar rezaletten kısıtlardi..

Bunları görünce, ben baya bir rezilmişim yahu kendimden utandım şu an:D

zuhahahahahah

serdardan buyuk kapak hepinize:)

Serdar Abi hakikaten yakışmıyor bu laflar sana yahu:)

Ahmet sorun Milli veya Avrupa maçları değil. Arda bizim Anadolu takımlarıyla yaptığımız lig maçlarına önem vermiyor bu artık futboldan az çok anlayan herkesin gözüne batıyor. Arda tamamen Avrupa'da bir takıma kendini pazarlamak için büyük maçlarda full performans oynamaya çalışıyor.

Ama özel hayatı kimseyi gram ilgilendirmez. İsterse sabaha kadar gidip seks partisine katılsın hiç bir kimseyi ilgilendirmez. Arda'nın Avrupa'ya gitmek istemesinin bir nedeni de bu. Adamı rahat bırakmıyor medya. İstediğini yapar serbest bırakıldığı zaman. Aşırı eleştiriler tamamen kıskançlık orası ayrı. Birde ''abiler''ler çok muhatab olup onları ciddiye almasa kafası daha rahat olacak. Ama Adnan Polat-Abiler düşmanlığı futbolcuları ve kulübü yiyor maalesef.

Sercan burada konu başka. Şutunu geliştiren adam sadece milli maçlarda mı kullanır? Futbolu ilerlemiyor dendi, onun için yazdım.

O tarz maçlarda ek motivasyonla oynadığı doğru ve bence doğal.

Yine de son eskişehir maçında golü ve asistini geçtim, son yarım saatte çaldığı 7 top çok şey anlatıyor bence.

Yine de gitmesini herkesten çok ben istiyorum.

niye yakismiyor:)

siz test ediyorsunuzya gelisme varsa bile gormuyormusuzya

Allahin sopasi yok sizin oyle yazdiginizi gormeden sut attigini soylemisim:)

bence sapina kadar kapaktir bu:)

her neyse sizin hosunuza gidiyor olabilir yetenegini bosa harcamasi

benim icim elvermiyor sinirleniyorum

Ya dediklerim gene problem yaratacakta. Sinem Kobal kendisini pazarlamak zorunda. Pazarlama derken yanlış anlaşılmasın da kapitalist sistemde kendi reklamını iyi yapmalı. Bu sistemde en iyi reklamını yapan kazanır. Bu işten para kazanıyor ve dizi teklifleri gelmeli sürekli ön planda olmalı. Bu nedenle ister-istemez Sinem Kobal için medya önemlidir. Göz önünde olmak, açılışlara gitmek zorundadır. Bir şekilde kendi pazarlamasını yapmak zorunda. Meslekte yeteneği kadar bunlar da önemli,çünkü bildiğim kadarıyla Haluk Bilginer gibi falan bir tiyatro yeteneği ile ün yapmadı ve o tür konularda çok aranan birisi değil.

Arda şu dönemde buna dikkat etmeli. Çünkü dediğim gibi özel hayatını kamuya açıyor ve insanlara eleştiri hakkı veriyor. Bu özel haberler ile Arda'nın yaptığı içeriği mantıksız açıklamalar örtüşünce ortaya problem çıkıyor. Ve bir şekilde klüp geriye gider, gene Arda ve seyirci arasında problem yaşanırsa bu sefer hiç bir şekilde bu problem onarılmaz hatta geçen dönemde yaşanan olaylar bile onarılmadı.

Biraz düşünsün bunları. Yani özel hayatına dair bence buna dikkat etmeli. Çünkü Sinem Kobal bunu yapmak zorunda ve takımın durumu ortada, seyirci Arda ilişkisi ortada. İşler iyice kötüye gidebilir.

niye yakismiyor:)

siz test ediyorsunuzya gelisme varsa bile gormuyormusuzya

Allahin sopasi yok sizin oyle yazdiginizi gormeden sut attigini soylemisim:)

bence sapina kadar kapaktir bu:)

her neyse sizin hosunuza gidiyor olabilir yetenegini bosa harcamasi

benim icim elvermiyor sinirleniyorum

Ben görmedim bile onu nerede yazmıştın?

İyi hadi üzülme kapak olsun:)

Ya dediklerim gene problem yaratacakta. Sinem Kobal kendisini pazarlamak zorunda. Pazarlama derken yanlış anlaşılmasın da kapitalist sistemde kendi reklamını iyi yapmalı. Bu sistemde en iyi reklamını yapan kazanır. Bu işten para kazanıyor ve dizi teklifleri gelmeli sürekli ön planda olmalı. Bu nedenle ister-istemez Sinem Kobal için medya önemlidir. Göz önünde olmak, açılışlara gitmek zorundadır. Bir şekilde kendi pazarlamasını yapmak zorunda. Meslekte yeteneği kadar bunlar da önemli,çünkü bildiğim kadarıyla Haluk Bilginer gibi falan bir tiyatro yeteneği ile ün yapmadı ve o tür konularda çok aranan birisi değil.

Arda şu dönemde buna dikkat etmeli. Çünkü dediğim gibi özel hayatını kamuya açıyor ve insanlara eleştiri hakkı veriyor. Bu özel haberler ile Arda'nın yaptığı içeriği mantıksız açıklamalar örtüşünce ortaya problem çıkıyor. Ve bir şekilde klüp geriye gider, gene Arda ve seyirci arasında problem yaşanırsa bu sefer hiç bir şekilde bu problem onarılmaz hatta geçen dönemde yaşanan olaylar bile onarılmadı.

Biraz düşünsün bunları. Yani özel hayatına dair bence buna dikkat etmeli. Çünkü Sinem Kobal bunu yapmak zorunda ve takımın durumu ortada, seyirci Arda ilişkisi orda da. İşler iyice kötüye gidebilir.

sinem kobal mı zorunda haha:D,yapma yahu yeni jenerasyonun bayanlarda en iyi genç oyuncusu şu anda,her film için aranılan yüz hemen hemen,sinem kobal ın reklam falan yapmasına ihtiyaç yok çünkü yeterince iyi zaten.

sinem kobal mı zorunda haha:D,yapma yahu yeni jenerasyonun bayanlarda en iyi genç oyuncusu şu anda,her film için aranılan yüz hemen hemen,sinem kobal ın reklam falan yapmasına ihtiyaç yok çünkü yeterince iyi zaten.

Tamam :) Kendi pazarlamasını yapmak zorunda değil ve göz önünde olmak zorunda değil. Çok yetenekli ve çok aranan bir yüz ve bunu sırf yeteneğine borçlu. Medyada hiç ön plana gelmek zorunda değil. İstiyorsan şimdi ukalalık yapıyorum burda özür dilerim de bu işin sosyolojik tartışmasına girelim.

İşin aslı şu, çözdüm. İnternetim çok yavaş, cevapları düzgün atmıyor, sürekli ana sayfaya dönüyorum falan. O mesajı da Umut'un hemen arkasından atmıştım ama göndermedi. Sonra biraz takıldı, tekrar girdiğimde direkt cevap olarak kopyala-yapıştır metoduyla gönderdim.

Yine de gönlün olsun:)

Ufak Not:

"Eleştirmenlerin “Selena düz bir roldü. Küçük Sırlar’daki Su karakteri, iyi bir oyunculuk gerektiriyor. Sinem bu rolü canlandırmada zorlanıyor” yorumlarının genç oyuncunun moralini bozduğu konuşuluyor.

Kobal’ın moralinin bozulmasında Boluğur’un oyunculuk yeteneğinin de büyük rolü olduğu söyleniyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde eğitim gören Boluğur, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. Küçük Sırlar dizisinde senaryonun Su(Sinem Kobal)dan alınıp, Ayşegül(Merve Boğulur) üzerine yazılması kaçınılmaz gerçek."

Aman aman neler olmuş burada yine medya beyinleri yıkamış.. Arda'yı el birliğiyle yok ediyoruz pes..

Şu kadarını söyleyeyim Mesut Özil Real'de başarıyla oynuyorsa Arda Barcelona dahil heryerde oynar..

Yeter ki şans verilsin adaptasyon süresinde pes etmesin..

Hatta buradan maksimum olabileceğinden daha başarılı olur Nihat Kahveci gibi..

Onur cezalı cezalı girmişsin ama boşa bildiğin selenayı tartışıyoruz burada:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt