Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

‎''Manisa maçında takım arkadaşlarıma can-ı gönülden başalılar diliyorum. Bursa'nın ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği bu haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.

Arda Turan - Resmi Facebook Sayfası

Zor. Ayrica oynamasini niye bu kadar cok istiyorsunuz, sakatliktan yeni cikti, q7 2 haftadir oynuyor, adam toparlanamadi. toparlansin oyle oynasin, derbi diye gaza gelmeyelim :ays:

Bizim takım için en önemli iki isim Arda ve Baros du . Baros sakatlanmaya başladı sürekli . Bari Arda tam dönüş yapsın inşallah

Beşiktaş maçında çıkıp 2 ay daha sakat kalacağına, bu devre hiç maç yapmasın, Şubat ayında sapa sağlam tam kondisyon, rahat bir kafayla geri dönsün daha iyi. Yoksa yap-boz gibi 1 maç oynayıp 10 maç oynamayacaksa bir işe yaramaz.

Zor. Ayrica oynamasini niye bu kadar cok istiyorsunuz, sakatliktan yeni cikti, q7 2 haftadir oynuyor, adam toparlanamadi. toparlansin oyle oynasin, derbi diye gaza gelmeyelim :ays:

gaza falan gelmedim yalnızca bilgi kirliliği olduğu için aydınlanmak istedim

Beşiktaş maçında çıkıp 2 ay daha sakat kalacağına, bu devre hiç maç yapmasın, Şubat ayında sapa sağlam tam kondisyon, rahat bir kafayla geri dönsün daha iyi. Yoksa yap-boz gibi 1 maç oynayıp 10 maç oynamayacaksa bir işe yaramaz.

kesinlikle haklısın

Takımla çalışmalara katılıp katılmayacağı belli değil.

Yurtdışına kontrollere gitmiş.

Avrupada oynaya bilecegi takimlar belli.. Villareal, Atletico Madrid, sevilla, porto, Tottenham vs..

biraz şaşı olduğunu kabul eden lakin bunu alaylı şekilde anlatarak daha da hayran bıraktan oyuncu.

bir röportajından

not:arda euro 2008 de hırvatistan maçında sarı kart gördüğü için cezalı duruma düşmüş ve almanya maçını tribünden izlemiştir.

g: gazeteci

a: arda

g: hakemle tribünde karşılaşınca ne oldu

a: göz göz geldik o kadar

g: sen imalı imalı mı baktın

a: hayır, ben şaşıyım ya biraz. ters ters bakamıyorum(gülüşmeler)

:D

Kafasında bizi bitirmiş artık bize faydalı olamaz bugun görüldüğü üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt