Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

sag ayagimi

tam sana katiliyorum diyecektim durdum:)

ne sag ayagi, sabrinin sol ayagi onun sag ayagindan iyidir ancak yurumek icin kullanir sag ayagini

ama diger dediklerin dogruydu

olay kafa degil direk olarak olay fiziksel olarak bitmis olmasi

abartmiyorum 105 kg im ama 20 metrede 2 tur ileri ve geri (donuste farki acarim) baltadan hizli kosacagima dair kim isterse bahse girerim:)

YouTube - hakan balta oftaş süper

1. dakikadan sonra izleyebilirsiniz, görüntü normalleşiyor:D

dexter basladi

kacar ben

saygilar cumleten hepimize yonetim giderse ve hagi kalirsa seneye guzel seyler olur

ya ahmet biliyoruz yahu herhalde de bu sag ayagi iyi demekmi savunmada sag ayagi olmadigi icin yanlis mudahele yaptigi 20 pozisyon var aklimda

sen sol ayagiyla kac boyle gol atmis onuda yazzzzz

Denizli maçında atmıştı o da güzel goldü. Etti 2. E yeter, fazlası olmaz zaten :p

İyi paslar da atıyor sağ ayağıyla. Normalde özellikle solak adamların sağ bacakları tahta gibidir(caner-ibrahim üzülmez). Hakan'ınki öyle değil. Bundan başka iyi şutları da var aklımda.

Ha çok iyi değil ama yeterli. Sabri'nin sol ayağından kesinlikle iyidir mesela ona bahse girerim:)

Denizli maçında atmıştı o da güzel goldü. Etti 2. E yeter, fazlası olmaz zaten :p

Milli maçta attı bir tane sol ayağıyla fena yapıştırmıştı.

Beşiktaşa attı, gerçi ceza alanı içindeydi o.

Yahu Arda kaç tane atmış, Lincoln kaç tane atmış uzaktan da bu adamın şutlarını tartışıyoruz:)

iki ayagi iyi olan bekler gorduk reis

umit davala mesela

hakan onlardan biri degil

zaten gec hakani reis bitmis gitmis

Milli maçta attı bir tane sol ayağıyla fena yapıştırmıştı.

Beşiktaşa attı, gerçi ceza alanı içindeydi o.

Yahu Arda kaç tane atmış, Lincoln kaç tane atmış uzaktan da bu adamın şutlarını tartışıyoruz:)

Hakan'ın hiç havadan bir ortasını gördün mü böyle çizgiye inip Ahmet ? Hepsi bir yana da sürekli yerden açmasının mantığını anlamak güç.

Besiktasa ne zaman atti ya?

Kalli dönemi seyircisiz içerdeki maçta. Nonda atmıştı bir de penaltıdan. Tello'dan da yemiştik.

Hakan'ın hiç havadan bir ortasını gördün mü böyle çizgiye inip Ahmet ? Hepsi bir yana da sürekli yerden açmasının mantığını anlamak güç.

Kalli dönemi seyircisiz içerdeki maçta. Nonda atmıştı bir de penaltıdan. Tello'dan da yemiştik.

hakan mi ortami:) havadanmi:)

Bence mantığı var çünkü bizde kafa vuracak adam yok. Baros idare eder ama bir Ümit Karan ya da Hakan Şükür kesinlikle değil. Kalli döneminde şişiriyordu Ümit'e Hakan'a:)

Yerden güzel paslar atardı araya mesela geçen sezon başında, ara pasla Kewell'a bir gol attırmıştı avrupa kupası maçlarının birisinde.

benim recetem sudur

yonetim gider

hagi kalir

servet ayhan balta sarpa yol verilir

sonra kalanlarla yola devam edilir

en azindan o shock bizi biraz hayata dondurur

sonrasina bakilir

bu takim cehre degistirmek zorunda

baska adamlarda gitsin deseniz hayir demem

Bence mantığı var çünkü bizde kafa vuracak adam yok. Baros idare eder ama bir Ümit Karan ya da Hakan Şükür kesinlikle değil. Kalli döneminde şişiriyordu Ümit'e Hakan'a:)

Yerden güzel paslar atardı araya mesela geçen sezon başında, ara pasla Kewell'a bir gol attırmıştı avrupa kupası maçlarının birisinde.

Yahu hiç kesmiyor ama. Havadan kesilen ortalarda topun indiği bölgeden de gol olma şansı vardır ve yerden kesilenlere göre gol olma olasılığı kesinlikle daha fazladır. Çünkü yerden gelen topları uzaklaştırmak daha kolaydır. Bilmiyorum ama beceremiyor diyeceğim artık. Zaten bu dakikadan sonra sol bekte kim oynasın bilmiyorum. Berk Neziroğulları falan çıksa eyvallah derim

iyide top havalaniyordu azcik sonra dusuyordu enerjsi bitip:) benim bildigim buna yetistirememek denir:)

Doğru, ben de sevmem o yönünü Hakan'ın. Ama yetiştiremediğini falan düşünmüyorum yeri geldi mi Allah ne verdiyse vuruyor çünkü:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt