- 18 Temmuz 2009
- 82.338
- 240.848
- 5.263
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Tütün yahu.
oh sefam olsunmarijuana mi tutunmu
![]()
Tütün yahu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oh sefam olsunmarijuana mi tutunmu
![]()
sag ayagimi
tam sana katiliyorum diyecektim durdum
ne sag ayagi, sabrinin sol ayagi onun sag ayagindan iyidir ancak yurumek icin kullanir sag ayagini
ama diger dediklerin dogruydu
olay kafa degil direk olarak olay fiziksel olarak bitmis olmasi
abartmiyorum 105 kg im ama 20 metrede 2 tur ileri ve geri (donuste farki acarim) baltadan hizli kosacagima dair kim isterse bahse girerim![]()
ya ahmet biliyoruz yahu herhalde de bu sag ayagi iyi demekmi savunmada sag ayagi olmadigi icin yanlis mudahele yaptigi 20 pozisyon var aklimda
sen sol ayagiyla kac boyle gol atmis onuda yazzzzz
Denizli maçında atmıştı o da güzel goldü. Etti 2. E yeter, fazlası olmaz zaten![]()
Milli maçta attı bir tane sol ayağıyla fena yapıştırmıştı.
Beşiktaşa attı, gerçi ceza alanı içindeydi o.
Yahu Arda kaç tane atmış, Lincoln kaç tane atmış uzaktan da bu adamın şutlarını tartışıyoruz![]()
Besiktasa ne zaman atti ya?
Milli maçta attı bir tane sol ayağıyla fena yapıştırmıştı.
Beşiktaşa attı, gerçi ceza alanı içindeydi o.
Yahu Arda kaç tane atmış, Lincoln kaç tane atmış uzaktan da bu adamın şutlarını tartışıyoruz![]()
Besiktasa ne zaman atti ya?
2007-2008 sanırım. Karambolde gelip vurmuştu. Sonra tello soldan güzel vurdu 1-1 oldu falan. Lincoln-Hakan kadro dışı kalmıştı, tribündeydiler.
Hakan fenere de attı ha![]()
Hakan'ın hiç havadan bir ortasını gördün mü böyle çizgiye inip Ahmet ? Hepsi bir yana da sürekli yerden açmasının mantığını anlamak güç.
Kalli dönemi seyircisiz içerdeki maçta. Nonda atmıştı bir de penaltıdan. Tello'dan da yemiştik.
Hakan'ın hiç havadan bir ortasını gördün mü böyle çizgiye inip Ahmet ? Hepsi bir yana da sürekli yerden açmasının mantığını anlamak güç.
Bence mantığı var çünkü bizde kafa vuracak adam yok. Baros idare eder ama bir Ümit Karan ya da Hakan Şükür kesinlikle değil. Kalli döneminde şişiriyordu Ümit'e Hakan'a
Yerden güzel paslar atardı araya mesela geçen sezon başında, ara pasla Kewell'a bir gol attırmıştı avrupa kupası maçlarının birisinde.
Bence mantığı var çünkü bizde kafa vuracak adam yok. Baros idare eder ama bir Ümit Karan ya da Hakan Şükür kesinlikle değil. Kalli döneminde şişiriyordu Ümit'e Hakan'a
Yerden güzel paslar atardı araya mesela geçen sezon başında, ara pasla Kewell'a bir gol attırmıştı avrupa kupası maçlarının birisinde.