Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

benim recetem sudur

yonetim gider

hagi kalir

servet ayhan balta sarpa yol verilir

sonra kalanlarla yola devam edilir

en azindan o shock bizi biraz hayata dondurur

sonrasina bakilir

bu takim cehre degistirmek zorunda

baska adamlarda gitsin deseniz hayir demem

Zaten böyle birşey yapmayıp gene yabancılardan sadece oyuncu gönderirler ya da kadroya dahi giremeyen Gökhan Zan, Serdar Özkan gibi oyuncuları göndererek bir değişim falan da olmaz klüpte. Kesinlikle as oyunculardan 3-4 kişi göndermeleri gerekir ve yabanculardan da göndermeleri gerekir. Bu şekilde zaten mesajı futbolcular alır. Yoksa futbolcuların gönlüne bırakırsak bu işi olmayacak gibi.

Herkes gönderileceklerden bahsediyor da geleceklerden bahseden yok. Arkadaş güzel yazmış, Serdar Özkan, Gökhan Zan, Çağlar gitse ne olacak kiz adamların zaten faydası yok. Yerlerine Jo gibi biri gelecekse devre arası mantığıyla zaten 5 para.

Herkes gönderileceklerden bahsediyor da geleceklerden bahseden yok. Arkadaş güzel yazmış, Serdar Özkan, Gökhan Zan, Çağlar gitse ne olacak kiz adamların zaten faydası yok. Yerlerine Jo gibi biri gelecekse devre arası mantığıyla zaten 5 para.

Jo ya can kurban

Baros,neİll,cana harİÇ hİÇbİrİnİz adam deĞİlsİnİz

Adamlikla ne alakasi var.. Baros, neill, canayla cay icip, sohbet etmisliginmi var? ne biliyorsun adam olduklarini? digerlerinin hayvan olduguna nasil kanaat getirdin..

Arda turan televizyonlarda neyse gercek hayatta da odur. sirf bunun iddiasina kendisiyle tanismistim. Adam gibi adamdir, her insan gibide hatalari vardir. klavyeden sallamanin da siniri olmali.

Adamlikla ne alakasi var.. Baros, neill, canayla cay icip, sohbet etmisliginmi var? ne biliyorsun adam olduklarini? digerlerinin hayvan olduguna nasil kanaat getirdin..

Arda turan televizyonlarda neyse gercek hayatta da odur. sirf bunun iddiasina kendisiyle tanismistim. Adam gibi adamdir, her insan gibide hatalari vardir. klavyeden sallamanin da siniri olmali.

Bana göre adam değil SANANE.Her yorumuma da alıntı yapma ARTIK çünkü SIKTIN.Beni Kewell'lamı karıştırdın ne!

Bugün Galatasarayin hali böylese, Arda nin da hatasi vardir.

Bir Sarp Pino ya küfür ediyorsa, senin TD o dili anlamiyorsa, yada kimse demiyorsa, ne yaptigini sen cözeceksin bu olayi, ve diyerlerini de

Arda'nın adamlığına laf etmek kimsenin haddine değil.

He bu arada şu mesajları da iyi oku.Adam değiller derken hayvan olduklarını nasıl çıkardın o da başarı.Aklın sürekli hakarette olduğu için o taraftan bakıyorsun.Nerdeyse küme düşcez hala milyon dolarlıkları koruma peşindesiniz.Zaten seneye hepsi gidecek boşuna çabalamayın.

Hey Allahım sen büyüksün ya. Gene Arda'da ne kabahat buldunuz ben anlayamıyorum. Eşşek dolu takımda Arda kafalarına sihirli değnek mi dokunduracak top mu oynatacak?

Sarp insanına anasının babasının öğretemediği terbiyeyi de Arda mı öğretecek?

Bazı yorumlar maksadını fazlasıyla aşıyor.Daha saygılı olmakta fayda var.

Ardayi bu durumda elestirmemek lazim. Aslinda ardaya tesekkur etmek lazim, eger o oynasaydi birkac mac kazanip bu durum ertelenecekti. Taraftarin uyanmasi icin oynamamasi daha yararli oldu

Arda da en az takimin kalani kadar sucludur. Taraftarin tepkisi dünkü maca degildi, son 2 yilda yasanan rezaleteydi. Ve bir kaptan olarak bunun en büyük sorumlularindan biridir Arda. Niye sürekli birileri onu kayirmaya calisiyor anlam veremiyorum. Ama 2 yildir futbolunda hic bir istikrar ve ilerleme olmayan, her gün magazin basininda kendine en ön sayfada yer bulan bir Galatasaray kaptanini bu kadar savunan Galatasarayli hic görmemistim. Tepki gösterince surat yapar sonra tabii, dokunulmaz saniyor o da kendini. Bizim futbolcularin cogunda is ahlaki yok, kendi kisisel kaprisleri yüzünden Galatasaray'i parcaliyorlar ve bu durumda herkes, takimdaki herkes sorumludur, takim kaptaniysan daha da sorumlusundur.

Ligtv.com.tr - Haber - Yasaklayın İstinye Park'ı!

Bazilarina sacma gelebilir ama cok katildigim bir yazi, deginmek istedigi seye katiliyorum daha dogrusu. Bu oyunculari bu kadar simartanlar bizleriz, onlara dünyanin en önemli isini yapiyorlarmis hissini veren, kendilerini cok önemli hissetmelerini saglayanlar bizleriz. Para desen zaten hakettiklerinin cok ama cok üstünde kazaniyorlar. Simarik hepsi, bir süre sonra kendilerini takimlarindan bile üstün görmeye basliyorlar. Bu bakimdan biz de sucluyuz, zaten simarmaya meyilli, cahil insanlardan olusan futbolculari bu hale biz getirdik, medya getirdi. Yönetim de onlara boyun egince bugün gelinen nokta sürpriz degil.

Oynasada bir şey fark etmezdi bütün ihale ona kalırdı o bakımdan şanslı bile denebilir.Arda varken Karpatiyi eleyemeyen takımız daha ne olsun.

Arda bu takımın en değerli belki de tek değerli oyuncusu kalmasını isterim ama kaliteli bir kadro kurmak için çok paraya ihtiyaç olacak onun için de Arda satılabilir..

Bu sezon beni en çok Arda'nın Avrupa da iyi bir takıma transferi sevindirir.

Bana göre adam değil SANANE.Her yorumuma da alıntı yapma ARTIK çünkü SIKTIN.Beni Kewell'lamı karıştırdın ne!

Bana cok sey. Burasi senin istedigin herseyi yaza bilecegin bir yer degil. Ayrica avukatiyim varmi otesi. Sen simdi 5 kurus etmeyen bir suru mesaj yaziyorsun diye ben sana 3 kurusluk adamsin diye bilir miyim, hayir. sen de arda turana hatalari var diye adam degilsin diyemessin. soylersen de cevabini alirsin.

Bugün Galatasarayin hali böylese, Arda nin da hatasi vardir.

Ben hatasi yok demedim, sabah aksam hatasini yazan 3 kisiden de biriyim. Adam degil lafina itirazim. Adamligini sorgulamak kimseye kalmadi.

2009 yılında yayınlanmış bir video dikkatimi çekti

Top 5 prospects-Transfer Market 09

M.Özil, Werder Bremen

Arda Turan, Galatasaray

Gery Medel, İndependiente

Marek Hamsik, Napoli

Kolarov, Lazio

[video=youtube;Ls000P2FkXM]https://www.youtube.com/watch?v=Ls000P2FkXM[/video]

Su an Ligtv'de Yirmi bir programinda

Videosu siteye eklenecektir

Aysel bekliyoruz kaptan'ın videosunu :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt