Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda ve Keita olsa kafadan 7-8 puanımız rahat vardı

Guclenıceğimize

Zayıflıyoruz :(

4-4-2'yi düşünemiyorum.

------------------- Ufuk -----------------------

--- Sabri ------ Neill ----- Transfer ---- Insua ---

------------- Cana --- Selçuk -------------------

------ Keita -------------------- Arda -----------

--------------- Pino -- Baros ---------------------

Bu arada Arda sadece BJK maçın da değil ondan sonra ki maçlarda da ilk 11'de forma şansı bulamaz.

Sen yazdigimin mantigini anlamamissin. Sarp ve Baris büyük ihtimal seneye olacak da söylemeye calistigim sey o degil. Arda oynamasin demiyorum, oynamasi birsey degistirmeyecek bu saatten sonra diyorum. Besiktas macina yetisemeyecek diye üzülenler var cünkü, yetisse ne olacagini, neyin degisecegini düsünüyorlar? Kafasinda Galatasaray'i coktan bitirmis bir takim kaptanindan pek hayir gelmedigini 2 yildir cok net görüyoruz da bazilari hala algilamamakta israrci.

Hangi veriye dayanarak "kafasında GS'yi bitirmiş" diyorsun? Kolpa basının şişirme haberlerini alıntı yaparak Arda'nın ağzından konuşacak raddeye getirmeyin işi.

Hangi veriye dayanarak "kafasında GS'yi bitirmiş" diyorsun? Kolpa basının şişirme haberlerini alıntı yaparak Arda'nın ağzından konuşacak raddeye getirmeyin işi.

Ben basini, medyayi takip etmiyorum. Ama 10 yildir Galatasaray'in her macini izliyorum, cogunu da stadda. Kendi gördügüm, kendi düsündügüm seyi söyledim, gözlerini birazcik olsun acmaya cesareti olan herkesin görecegi seyi söyledim.

Neill ve Baros'la birlikte sezon sonu durmayın.Kaçın kurtarın kendinizi.

geçen sene kaçıp kurtulacaktın heba oluyorsun buralarda !!!

ee adnan efendiye kendi transfer planlamanı emanet edersen olacağı bu!

Neill ve Baros'la birlikte sezon sonu durmayın.Kaçın kurtarın kendinizi.

Nereden kurtarıyorlar kendilerini ? Aşığı olduğum takımdan mı ? Bu mu tarafarlık ? Yazık valla yazık ? İyi oyuncular kendini kurtarsın kötülerin takımda yeri yok ne demek istiyorsunuz yani kardeşim ?

Nereden kurtarıyorlar kendilerini ? Aşığı olduğum takımdan mı ? Bu mu tarafarlık ? Yazık valla yazık ? İyi oyuncular kendini kurtarsın kötülerin takımda yeri yok ne demek istiyorsunuz yani kardeşim ?

Adnan Polat yönetiminden kurtarsın kendini.Şuan ki kadro kalitesine yakışmıyor Baros-Neill-Arda üçlüsü.Bu kadroya çok fazlalar da ondan kaçıp kurtarsın kendisini diyorum.

Artık adamın yüzünü görünce daha bi dikkatli bakıyorum. Epeydir göremediğimden olsa gerek göz aşinalığım kaybolmuş ona karşı. Kim ne için bu dediğimi savunursa savunsun ben bu adamın sakat sakat milli takımda oynamasını ve dahi bizde iyileşip dakka futbol oynamadan tekrar milli takım kampına gidip bi daha sakatlanmasını kabul edemiyorum.

Taptuk Emrenin yanında yıllarca yaşayan ama nasibini bulamayıp onu terk eden Yunus yıllar sonra Taptuğun evine döndüğünde Taptuğun karısı Yunusa sen gittikten sonra Taptuk ağlamaktan kör oldu. Kapı eşiğine uzan Taptuk Abdestini aldıktan sonra bilmeden üzerine basacaktır. Bana bu kim derse Yunus derim. Hangi Yunus derse var git artık burdan yok Bizim Yunus mu derse o zaman sevin çünkü Taptuk seni Unutmamış der. Bu arada ne yazıyorum ki ben şimdi konu ne hangi Arda ???

hah sunu bir anlasa bizim taraftar

o kurtarsin bu kurtarsin

sanki cemiskezekspor

yok oyle kurtarmak cikip kanlarini verecekler sahada

tabi adamlarsa

Daha durun yahu.Ne yaptı da hemen kaçsın kurtarsın.Gerçi size kalsa Messi den farkı yok ya.Neyse

Ağzında sakız vardı, dikkatli olsun kadro dışı kalabilir.

sen o tribünde oturdukça biz aşağı sıralardan kurtulamayacağız..

Kacip kurtarsin kendiniymis.. Galatasaray taraftarina bak ya, Galatasaray kaptani bir cocuk, kendini Galatasaray'dan kurtarsinmis. Iyi kurtarsin tabii, gitsin bundan önce nice Türk oyunculari gibi Avrupa'da kariyer yapsin. Emre abisi gibi, Arif gibi, Hakan Sükür gibi, kücük Hakan gibi.. Hepsi ne güzel kurtarmisti kendini Galatasaray'dan. Galatasaray son 3 yildir tam anlamiyla facia yasiyor ama kimse kaptanina toz konduramiyor, Galatasaray'da vizyonunu tamamlamis deniyor. Ne yapmis peki de tamamlamis vizyonunu, Sabri'den daha fazla ne vermis bu takima? Bu cocuga kaptanlik veren yönetim bas sorumludur elbet bugünkü tabloda, ama bir gemi batmis ama nedense kimse kaptanina toz kondurmuyor. Sorumluluk Arda'da degil tabii, tek suclular Servet, Sarp, Turan ve Balta. Digerleri sütten cikma ak kasik. Koskoca Galatasaray'i 4 futbolcu bu hale getirdi zaten. Digerleri kurtarsin kendini..

Bugün kimin doğum günü partisindeyiz Mon Capitán?!

Keşke 2 sene önce gitseymiş. Vezir olacakken rezil olmak bu demek herhal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt