Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kacip kurtarsin kendiniymis.. Galatasaray taraftarina bak ya, Galatasaray kaptani bir cocuk, kendini Galatasaray'dan kurtarsinmis. Iyi kurtarsin tabii, gitsin bundan önce nice Türk oyunculari gibi Avrupa'da kariyer yapsin. Emre abisi gibi, Arif gibi, Hakan Sükür gibi, kücük Hakan gibi.. Hepsi ne güzel kurtarmisti kendini Galatasaray'dan. Galatasaray son 3 yildir tam anlamiyla facia yasiyor ama kimse kaptanina toz konduramiyor, Galatasaray'da vizyonunu tamamlamis deniyor. Ne yapmis peki de tamamlamis vizyonunu, Sabri'den daha fazla ne vermis bu takima? Bu cocuga kaptanlik veren yönetim bas sorumludur elbet bugünkü tabloda, ama bir gemi batmis ama nedense kimse kaptanina toz kondurmuyor. Sorumluluk Arda'da degil tabii, tek suclular Servet, Sarp, Turan ve Balta. Digerleri sütten cikma ak kasik. Koskoca Galatasaray'i 4 futbolcu bu hale getirdi zaten. Digerleri kurtarsin kendini..

cümlesi cümlesine katılıyorum.....

Arda döndüğü an bombardıman altında kalacak. Ben bile kurtaramam bu sefer. Kendin ettin Kaptan, katlacanaksın sonucuna, git dedik, dinlemedin...

Arda döndüğü an bombardıman altında kalacak. Ben bile kurtaramam bu sefer. Kendin ettin Kaptan, katlacanaksın sonucuna, git dedik, dinlemedin...

O değil de, pubis mi yoksa fıtık mı oldu bu adam? Yani medya pubis oldu, kulüp doktorları kamuoyunu kandırıyor gibi bir olay var da. Eğer pubis olup, Arda'da yalan söylediyse sen değil, Adnan Polat'ından, Helvacı'sına kadar kimse kurtaramaz da.

O değil de, pubis mi yoksa fıtık mı oldu bu adam? Yani medya pubis oldu, kulüp doktorları kamuoyunu kandırıyor gibi bir olay var da. Eğer pubis olup, Arda'da yalan söylediyse sen değil, Adnan Polat'ından, Helvacı'sına kadar kimse kurtaramaz da.

O zaman hep beraber buyrun cenaze namazına durumu olur zaten...

O zaman hep beraber buyrun cenaze namazına durumu olur zaten...

Arda kendine yazık etmiş olacak. Bu fikir birilerinden çıkmıştır büyük ihtimalle de zaten, öyle birşey söz konusu ise. Çünkü ameliyat sonrası çok kesin bir dille, 3 hafta sonra sahalarda deniliyordu ama nerdeyse tam 2 oldu.

arda yeni stadda oynamadan girmek istemiyor.

seneye gidecektir geç bile kaldı.

Kendisin de çok hatası vardı ama böyle yönetimleri gördükçe kızamıyorum Arda'ya.El birliği ile bir canavar yarattılar.

Kendisin de çok hatası vardı ama böyle yönetimleri gördükçe kızamıyorum Arda'ya.El birliği ile bir canavar yarattılar.

katil bebek chucky oldu çıktı bizim sempatik arda. millete akıllı olacaksın falan demeler, sakat sakat gece gezmeleri, taraftara küsmeler bizimde sabrımız var arda efendi yaptıklarını yazıyoruz bir kenara.

Başka takımlar ve taraftarı kaybettiği maçtan sonra seks partisi vereni, Ribery gibi 14 yaşında kızla uğraşanı, barda adam yumruklayıp hastanelik edeni, sahada olur olmadık hareket yapanı bile sahipsiz bırakmıyor. Kendisi de kabybedecek çünkü biliyor.

Bizim Arda'ya sallama sebeplerimiz, canavar olarak görme nedenlerimiz ise çok bomba:) Gezmeye gitmiş, arkadaşıyla maç izlemiş, kendisine ve kız arkadaşına küfreden taraftara tavır yapmış, Emre'yle ilgili açıklamada bulunmuş falan...

Caner'e attığı yumruk dışında aşırı bir olayı olmamıştır Arda'nın.

Kacip kurtarsin kendiniymis.. Galatasaray taraftarina bak ya, Galatasaray kaptani bir cocuk, kendini Galatasaray'dan kurtarsinmis. Iyi kurtarsin tabii, gitsin bundan önce nice Türk oyunculari gibi Avrupa'da kariyer yapsin. Emre abisi gibi, Arif gibi, Hakan Sükür gibi, kücük Hakan gibi.. Hepsi ne güzel kurtarmisti kendini Galatasaray'dan. Galatasaray son 3 yildir tam anlamiyla facia yasiyor ama kimse kaptanina toz konduramiyor, Galatasaray'da vizyonunu tamamlamis deniyor. Ne yapmis peki de tamamlamis vizyonunu, Sabri'den daha fazla ne vermis bu takima? Bu cocuga kaptanlik veren yönetim bas sorumludur elbet bugünkü tabloda, ama bir gemi batmis ama nedense kimse kaptanina toz kondurmuyor. Sorumluluk Arda'da degil tabii, tek suclular Servet, Sarp, Turan ve Balta. Digerleri sütten cikma ak kasik. Koskoca Galatasaray'i 4 futbolcu bu hale getirdi zaten. Digerleri kurtarsin kendini..

Arda-Baros ve Neill'in kaçıp kendilerini kurtarmalarını yazdığım mesajda benim anlatmak istediğim bu kadroya göre oldukça kaliteli olmalarıdır.Yoksa kimse istemiyor tabi ki Arda-Baros-Neill gibi kaliteli adamların gitmesini.Bi bu adamlar kaldı zaten iş yapabilecek bu futbolcular.Benim anlatmak istediğimi anlayamadı çoğu kimse.Galatasaray'ın şuan ki kadrosuna göre oldukça kaliteliler ve bu adamların yanında dura dura onlara benzemelerinden kariyerlerinin bitmesinden korkuyorum.Bu sene yada önümüzdeki sezon kaliteli futbolcuların yada takıma fayda sağlayabilecek oyuncuların gelmeyeceğini bildiğim için bunları yazdım.

Arda-Baros ve Neill'in kaçıp kendilerini kurtarmalarını yazdığım mesajda benim anlatmak istediğim bu kadroya göre oldukça kaliteli olmalarıdır.Yoksa kimse istemiyor tabi ki Arda-Baros-Neill gibi kaliteli adamların gitmesini.Bi bu adamlar kaldı zaten iş yapabilecek bu futbolcular.Benim anlatmak istediğimi anlayamadı çoğu kimse.Galatasaray'ın şuan ki kadrosuna göre oldukça kaliteliler ve bu adamların yanında dura dura onlara benzemelerinden kariyerlerinin bitmesinden korkuyorum.Bu sene yada önümüzdeki sezon kaliteli futbolcuların yada takıma fayda sağlayabilecek oyuncuların gelmeyeceğini bildiğim için bunları yazdım.

Daha kaliteli olabilirler ama takima kalitesiz oyunculardan daha fazla katki yapmiyorlar maalesef. Baros sakatligindan sonra istikrarsiz, sürekli sakat. Oynadigi maclarda fark yaratiyor gerci, onun yoklugunda gol bile atamiyoruz. Arda oynadigi maclarda da takima pek bir katki yapmadi son 2 senedir, kendimizi kandirmayalim. 1-2 mac disinda hep vasat, takima liderlik yapan, takimi atesleyen oyuncu olmasi gerekirken daha cok takimi bitiren oyunculardan biri oldu. Neill ve Cana disindaki oyuncularin hepsi gitse itiraz etmem acikcasi. Diger oyunculardan Galatasaray'in kendisini kurtarmasi gerekiyor, tam tersi degil. Arda'nin Galatasaray'dan degil, Galatasaray'in Arda'dan kurtulmasi lazim, istedigi kadar kaliteli, yetenekli olsun. Lincoln iyi oynadigi maclarda Arda'nin yaptigi katkinin 10 katini yapiyordu ama tek basina kaliteyle takim olunmuyor.

kaptan dön demekten usandık.bundan sonra dümene geçsende bir şey olmaz takımda transfer şart.

Arda sakatlandiktan hemen sonra 6 ay sahalardan uzak kalacak diye haberler olmustu yanlis hatirlamiyorsam. Ondan sonra git gide dusurduler sureyi, yok 2 ay, yok 3 hafta felan. Ama hala yok. Acaba ilk haberler dogrumuydu? Insallah oyle degildir de devre arasinda toparlar kendini. Ligi en azindan en iyi sekilde bitirebilmek icin her turlu destek lazim.

Arda Turan şüphesizki bu ligin ve takımın en iyi oyuncusu.

Dönse ne olur dönmese ne olur bundan sonra

Arda Turan şüphesizki bu ligin ve takımın en iyi oyuncusu.

Bu zaman da böyle bir yorum, yersiz olmuş be Onur dostum. Bu saatten sonra dönse ne olacak? Sakatlandı suçlu demiyorum, sakın öyle anlama.

Daha kaliteli olabilirler ama takima kalitesiz oyunculardan daha fazla katki yapmiyorlar maalesef. Baros sakatligindan sonra istikrarsiz, sürekli sakat. Oynadigi maclarda fark yaratiyor gerci, onun yoklugunda gol bile atamiyoruz. Arda oynadigi maclarda da takima pek bir katki yapmadi son 2 senedir, kendimizi kandirmayalim. 1-2 mac disinda hep vasat, takima liderlik yapan, takimi atesleyen oyuncu olmasi gerekirken daha cok takimi bitiren oyunculardan biri oldu. Neill ve Cana disindaki oyuncularin hepsi gitse itiraz etmem acikcasi. Diger oyunculardan Galatasaray'in kendisini kurtarmasi gerekiyor, tam tersi degil. Arda'nin Galatasaray'dan degil, Galatasaray'in Arda'dan kurtulmasi lazim, istedigi kadar kaliteli, yetenekli olsun. Lincoln iyi oynadigi maclarda Arda'nin yaptigi katkinin 10 katini yapiyordu ama tek basina kaliteyle takim olunmuyor.

Son 2 senede hiçbir katkısı yok mu? İşkembeden sallamadan önce, şu takımda skora en fazla kim etki etmiş son iki sezondur bir araştır! Öyle buraya sallayarak "son iki sezondur bir şey yapmıyor" düz mantığına bağlama olayı.

Şu takımda dil uzatılacak son birkaç kişiden biridir Arda. Daha hala sırf eleştirmek için eldeki verileri bile gözardı edecek kadar gözü kararmış Arda düşmanları var.

Arda'ya gelene kadar, takıma kim ne vermiş ona bakacaksın. İşte Arda yok, o sorgulanmasına çok bozulduğun oyuncuların takımı getirdiği nokta ortada.

Biraz objektif olun, takıma geçekten değer katan insanlardan önce bu takımı sıra takımı haline getirenlerle uğraşın. Saçma sapan eleştirilerle, Arda kompleksine kapılarak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt