Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

1. dakikadan itibaren oynasaydı gol atar veya attırırdı mutlaka. Takım strese girince Arda da bir şey yapamazdı. Gençlerbirliği

maçı final havasında oynadı. Bununda etkisi var.

Bu sene sadece Arda icin seyredilir maclar. Adam mac eksikligi ile bile heyecan getirdi.

Gerçekten yazık, Arda gibi bir oyuncu Şampiyonlar ligini bırak uefada bile oynayamıyor.Oysa önemli turnuvalarda neler yapabildiğini biliyoruz.

takım o kadar berbat olmasına rağmen en iyisi o çok kolay pozisyona giriyor arda son anlarda serdarın ayağına değmese goldü güzeldi yinede.

Özlemişiz.

Gerçekten yazık, Arda gibi bir oyuncu Şampiyonlar ligini bırak uefada bile oynayamıyor.Oysa önemli turnuvalarda neler yapabildiğini biliyoruz.

Hep Arda gitsin kendini kurtarsın derdim ama artık diyemiyorum. Takımdaki 3-4 topçudan biri çünkü. İyi ki UEFA veya Şampiyonlar Liginde değiliz. Yoksa farkedilir, çoktan giderdi. İyi böyle iyi. Seneye belki iyi bir kadro kurulur da takımı şampiyon falan yapar öyle gider.

Özlemişiz kaptan.

Arda'nın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bu maçta bir kez daha anladım.

Gözlerim doldu yahu burayı okuyunca:D

Biraz daha sakat mı kalsaydı acaba? Belki o zaman kafası ısrarla almayanlar anlardı değerini...

[video=youtube;sEW2qqQg3yM]https://www.youtube.com/watch?v=sEW2qqQg3yM&feature=related[/video]

döndün ama artık çok geç...

Gençlerbirliği maçında bana tekrardan iyikivarsın* dedirten insan.Maç eksiği olmasına rağmen tehlike yaratabildi.O hırsı,yüz ifadesi her şeyi özetliyor o an zaten Arda'nın.Özlemişiz Kaptan!

Dünya yıkılır ama yinede Kewell ile aynı anda oynama fırsatı bulamazlar bundan sonra!

arda+turan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt