Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'nın çıktığı maç sayısı da az buz değil,bunu da hesaba katın.Geçen sene 50 küsürdü ondan bi sene öncede öyleydi galiba.Türkiye'de benzeri yok.O açıdan normal

Adale sakatlığı sex yapmaktan değil dıkı antreman yapmamak uyku düzenini bozmak yeterince dinlenmemek vs den kaynaklanır...İşte bunu diyorum..

Adale sakatlıkları "bilmem ne yapmaktan" kaynaklanıyor değil mi? Yüzbinlerce insanı TV başından provoke eden ve daha da önemlisi GS camiasını her fırsatta aşağılayan insanların maşası gibi davranıp, zehirlerini akıtmayın forumlara.

Arda'nin nasil sakatlandigini hepimiz cok iyi biliyoruz, ama nedense bircogumuz görmemezlikten gelmeye calisiyor. Adam Belcika macinda ciddi bir darbe aldi, ben bile ekran basindan gördügümde "eyvah" dedim. Ama o cikmadi oyundan, profesyonelce davranmak yerine kaptani oldugu takimi haftalarca yalniz birakti. Ayni amatörlügü gecen sene fenerbahce macinda da yapmisti, sakat olmasina ragmen oynamakta diretti, hatalarindan ders almiyor demek ki. Ve o Belcika macinda yasanan sakatliktan sonra, takimiyla antrenmana cikmamisken milli takima gitti, Almanya macinda oynamak ugruna gelecegini zerre düsünmeden kendini riske atti, sonuc gene ayni. Bu sefer hatasini anlar herhalde diye düsündüm ama Arda konusma yasagi olmasina ragmen ekrana cikip medyayi sucladi, gözyaslari girince isin icine kimse agzini acip birsey diyemedi tabii. Bu kadar aptalca bir hatayi 3 kere yapan bir adamdan iyi bir profesyonel olmaz, zaten cogu Türk oyuncusunun da eksigi bu.

Arda'nin nasil sakatlandigini hepimiz cok iyi biliyoruz, ama nedense bircogumuz görmemezlikten gelmeye calisiyor. Adam Belcika macinda ciddi bir darbe aldi, ben bile ekran basindan gördügümde "eyvah" dedim. Ama o cikmadi oyundan, profesyonelce davranmak yerine kaptani oldugu takimi haftalarca yalniz birakti. Ayni amatörlügü gecen sene fenerbahce macinda da yapmisti, sakat olmasina ragmen oynamakta diretti, hatalarindan ders almiyor demek ki. Ve o Belcika macinda yasanan sakatliktan sonra, takimiyla antrenmana cikmamisken milli takima gitti, Almanya macinda oynamak ugruna gelecegini zerre düsünmeden kendini riske atti, sonuc gene ayni. Bu sefer hatasini anlar herhalde diye düsündüm ama Arda konusma yasagi olmasina ragmen ekrana cikip medyayi sucladi, gözyaslari girince isin icine kimse agzini acip birsey diyemedi tabii. Bu kadar aptalca bir hatayi 3 kere yapan bir adamdan iyi bir profesyonel olmaz, zaten cogu Türk oyuncusunun da eksigi bu.

Arda Belçika maçında ayağına darbe aldı, sakatlığının sebebi o değildi.Adamda zaten sene başından beri kasık fıtığı ve pubis varmış.

Katılıyorum...

Bana Fenerin başkanı Ulan diye seslencek ben ona gülüp geccem he.Arda yavaş yavaş sevgimizi kaybediosun uyandirem ben seni..

Ne yapsin? Sus lan mi desin koca adama?

Arda'yı bitirdiler an itibariyle. Hemde 2 tane kafa tası saf suyla dolu adam tarafından. Geçmiş olsun. Ha birde, 'ulan lafı yemiş' gibi embesilce bir lafın gazına gelen embesil taraftar grubumuz var.

Ne yapsin? Sus lan mi desin koca adama?

Sayın başkan dicek gülerek ben galatasarayın kaptanıyım hatırlatıyım.. Hani baba oğul ilişkisi var deniliyor ya gülürek koyıcak lafını ezilmicek dalga gectırmıcek tv ekranlarında kendısıyle

Helal ulan medya dünyadaki tartışmasız en büyük güç buna hiç şüphem kalmadı.

Olm Aziz bana ulan dicek onun ağzını burnunu dağıtırım lan,mekan önemli değil,ne var lan peltek derim bi kafa bi göz

Gelmeyin oyunlara yahu. Bu çocuğuda kaybedersek ne olacak? Herkes diyor; "Arda, A.Yıldırım'a cevap vermeli. Vermediği için kaptanlığı alınmalı" Bilmiyorlar ki Arda, A.Yıldırım'a cevap verse onu diyenler;"Kendinden büyük birine nasıl cevap verir? Kaptanlığı alınmalı" diyecekler.

Biz her zaman yanındayız da, bu protesto mevzusu'nun gerçeklik payı varsa cidden yazık.

Gelmeyin oyunlara yahu. Bu çocuğuda kaybedersek ne olacak? Herkes diyor; "Arda, A.Yıldırım'a cevap vermeli. Vermediği için kaptanlığı alınmalı" Bilmiyorlar ki Arda, A.Yıldırım'a cevap verse onu diyenler;"Kendinden büyük birine nasıl cevap verir? Kaptanlığı alınmalı" diyecekler.

ben bişi demiorum ultraslan galyana gelmiş geçmiş olsun..yarında kaptanlıgı alınır sene sonundada en fzla 10 milyona gider..

Arda'nın ağzına s.çtılar programda .Bir yetkili de ne yapıyorsunuz siz demedi

Serhat Ulueren her zaman ki gibi kendisi çalıyor, kendisi oynuyor. Kaptanlığı alınacakmış, yönetici aramış tebrik etmiş; takılmayın böyle şeylere.

Arda'nın yarısı kadar uğraşılan bir adam görmedim. Savunduysak bu yüzden. Ama iş bu seviyeye geldi. Arkasında taraftar desteği de olmayınca dibine kadar giderler. Başkan zaten kalkan olarak kullanıyor. Kimsesi yok ulan yazık yahu...

Devre arasında yap bir çirkeflik, bırakın beni de, oynamam de uydur birşeyler git be Arda. Bunlar adamı ya katil ya da aklından eder. İsteyenin de yok zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt