Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'yi cevap vermedigi icin suclamak komik, o an kac kisi gerekli cevabi verebilirdi ki? Ama zaten elestirilen aslinda Arda'nin o anki davranisi degil, Aziz'in o an Arda'ya o davranisi sergileyebilmis olmasi, yani Arda'nin o adamla samimiyeti. Arda en büyük Galatasarayli olduguna iddia ediyordu ya, hani ondan daha iyi Galatasarayli oldugunu iddia eden biri olursa sabaha kadar tartisirdi. Acaba farkinda mi kendiyle ne kadar celistiginin? Bu camianin en nefret ettigi isimlerle, Galatasaray'a " o takim" diyebilen bir herifle can ciger kuzu sarmasi olup hala en büyük Galatasarayli mi saniyor kendisini? Takim arkadaslari maclari kenarda battaniye altinda hep birlikte izlerken, kaptanlari magazin figürleriyle baska bir yerde izlerken mi en büyük Galatasrayli Arda? Takim kaptani olarak, takim otobüsüne binmeye tenezzül etmedigi zamanlarda mi en iyi Galatasarayli?

bir yerde karşılaşmışlar naber lan Arda demiş...

lan demesi olay oldu...

demesi değilde Arda'nın bunu yemesi...

İlginç biraz:),kaptan olan adama saygı duyulacak,lafını GEÇİRTECEK derken birazda bundan bahsediyorum,Arda nın takım içindeki karizması fena zaiyat görür bu olayla,gerçi samimi olduklarını biliyoruz ama GS kaptanı bu boru değil,bi zamanlar bülent korkmaz ın taşıdığı kaptanlık bandı,Aziz yıldırım lanlı falan konuşamaz,Arda da o lafı yiyemez,yada fazla yüz göz olmayacaksın,galatasaray kaptanının bi ağırlığı olur,yoldan geçen çocuk değil bu,kızmayın ama alınırsa doğru karar.

İlginç biraz:),kaptan olan adama saygı duyulacak,lafını GEÇİRTECEK derken birazda bundan bahsediyorum,Arda nın takım içindeki karizması fena zaiyat görür bu olayla,gerçi samimi olduklarını biliyoruz ama GS kaptanı bu boru değil,bi zamanlar bülent korkmaz ın taşıdığı kaptanlık bandı,Aziz yıldırım lanlı falan konuşamaz,Arda da o lafı yiyemez,yada fazla yüz göz olmayacaksın,kızmayın ama alınırsa doğru karar.

+1905

'Ulan' Arda seni daha cok seviyorum bugünden sonra. Elalemin derdi olmussun. Basinda adam akilli biri yok zaten, ki bu Toroglu gibi kuduzlari susturacak.

yaw yeri geliyo basbakan bile ulan diyo bunda buyutcek ne war.. size gelip işyerinde diger şirketin patronu gelip bole dese atar mı yaparsınız ardayı eleştirenler bi soleyin bakayım? adam dogrusunu yaptı saygısızlık etmedi.. saygısızlık etse nolcaktı? yok arda havalandı yok kendini kurtlar vadisinde sanıyo diye saydırcaklardı bu sefer.. bu cocugun kaptanlıgını hiç sindiremedi ztn bu serhat ulueren.. yazıktır be bi insana bu kadar yuklenilmez.. her yaptıgının tersini sawunuyorlar be.. bi tane delikanlı yonetici de yok ayarı vercek su telegolu hazırlayanlara ve yorumlayanlara..

vallaha bu yönetim yüzünden galatasaraydan sogudum. galatasarayi birak futboldan bile sogudum. o kadarmi korkuyonuz azizeden? bu adnan polatla sezgin ikilisini azize getirdi galiba bizim basimiza. kulübü batirsin diye. cokta basarili oldular. YETER artik polati kovacak hic kimse yokmu su kulüpde. ultraslanada yaziklar olsun eger protesto olayi dogruysa!!!!!!!

yaw yeri geliyo basbakan bile ulan diyo bunda buyutcek ne war.. size gelip işyerinde diger şirketin patronu gelip bole dese atar mı yaparsınız ardayı eleştirenler bi soleyin bakayım? adam dogrusunu yaptı saygısızlık etmedi.. saygısızlık etse nolcaktı? yok arda havalandı yok kendini kurtlar vadisinde sanıyo diye saydırcaklardı bu sefer.. bu cocugun kaptanlıgını hiç sindiremedi ztn bu serhat ulueren.. yazıktır be bi insana bu kadar yuklenilmez.. her yaptıgının tersini sawunuyorlar be.. bi tane delikanlı yonetici de yok ayarı vercek su telegolu hazırlayanlara ve yorumlayanlara..

Başbakanda ulan dıo he:D imam cemaat meselesi..

vallaha bu yönetim yüzünden galatasaraydan sogudum. galatasarayi birak futboldan bile sogudum. o kadarmi korkuyonuz azizeden? bu adnan polatla sezgin ikilisini azize getirdi galiba bizim basimiza. kulübü batirsin diye. cokta basarili oldular. YETER artik polati kovacak hic kimse yokmu su kulüpde. ultraslanada yaziklar olsun eger protesto olayi dogruysa!!!!!!!

ozgorkey ve diger yoneticiler -kimlerse artık- de dogruysa yazıklar olsun..

Bazı arkadaşlar çok enteresan. Hiç bu tarz laflar duymamışlar sanırım direkt kafa göz dalmışlar karşısındakine. Aziz Yıldırım'ın hadsizliği Arda'nın suçu olmuş... Arda orada bir tepki verse "Mafya işte kurtlar vadisi" falan denecekti. Zerrre şüphem yok. Aynen böyle olacaktı.

Herşeyi geçtim Arda suçlu olsun, Arda kötü Arda berbat... Sırf şu adamların ağzının payını vermek için destek olur yahu insan. Neyi kaldı Arda'nın tartışılmadık? Hürriyet'inden, bu gerzeklere sabaha ntvspor'a. Cidden görmüyor musunuz?

Komiksiniz:D

Millet sübyancı, tacizci topçusuna sahip çıkıyor. Barda adamı hastanelik edeni bağrına basıyor... Bizde çok ya Arda gibi adam ulan lafını yedi diye bitiriyoruz. Helal olsun be. Harbi helal olsun.

Bazı arkadaşlar çok enteresan. Hiç bu tarz laflar duymamışlar sanırım direkt kafa göz dalmışlar karşısındakine. Aziz Yıldırım'ın hadsizliği Arda'nın suçu olmuş... Arda orada bir tepki verse "Mafya işte kurtlar vadisi" falan denecekti. Zerrre şüphem yok. Aynen böyle olacaktı.

Herşeyi geçtim Arda suçlu olsun, Arda kötü Arda berbat... Sırf şu adamların ağzının payını vermek için destek olur yahu insan. Neyi kaldı Arda'nın tartışılmadık? Hürriyet'inden, bu gerzeklere sabaha ntvspor'a. Cidden görmüyor musunuz?

Millet sübyancı, tacizci topçusuna sahip çıkıyor. Barda adamı hastanelik edeni bağrına basıyor... Bizde çok ya Arda gibi adam ulan lafını yedi diye bitiriyoruz. Helal olsun be. Harbi helal olsun.

aynen katılıyorum.. gecen sene de medyanın gazıyla protesto etmişti millet.. ayıp.. bi adam bu kadar kucuk seylerle bu kadar cabuk silinmez..

Sen bana bi tane Galatasaray başkanı solesene fener kaptanına ulan demiş..

dediginde de sen kim oluyon bana ulan diyon dicek bi tane fenerli soyle? ki su sorunla aziz'i sucluyosun.. o durum ayrı ona katılırım ama ardayı da hemen yemeye gerek yok.. densizlik aziz'e aittir ona eywallah ;)

dediginde de sen kim oluyon bana ulan diyon dicek bi tane fenerli soyle? ki su sorunla aziz'i sucluyosun.. o durum ayrı ona katılırım ama ardayı da hemen yemeye gerek yok.. densizlik aziz'e aittir ona eywallah ;)

Ben zaten Arda'ya, bize ve bizim camiamızın kaptanına o lafı solettiği için sitem ediyorum bunu hiç istememe rağmen..Ama Azizi kotulemeyip ona saydırmayıp burda sadece Arda'mızı savunmak ta garibime gidio.

Sus ulen:D,saptırma olayı,ben Arda nın genel olarak duruş eksikliğinden bahsediyorum,yani fb başkanı bizim kaptanımıza diyemez o lafı,bizim kaptanımız çünkü,tabi Arda orada çıkıp ne lan diyosun sen kimsin? falan diyecek hali yok,ama işte adam rahat rahat sokaktan geçen bi çocuk gibi herkesin içinde Arda ya bu şekilde hitap edebiliyor,galatasaray kaptanlığı bu kadar yerlerde olmamalı Ahmetim:),bundan bahsediyorum,demek ki herkesle yüz göz olmayacaksın,bi duruşun,bi ağırlığın olacak,bi açılışa bi davete gittiğin zaman o ağırlığı hissettireceksin,ooo kaptan geldi falan diyecekler,öyle sokaktan geçen bi çocuk gibi lan Arda olmayacaksın.

Ben zaten Arda'ya, bize ve bizim camiamızın kaptanına o lafı solettiği için sitem ediyorum bunu hiç istememe rağmen..Ama Azizi kotulemeyip ona saydırmayıp burda sadece Arda'mızı savunmak ta garibime gidio.

azizde haklısın lafım yok da ardayı bi anda yok defol git senin gibi kaptan olmaz olsun durumuna da sokmaya gerek yok.. tabi burda seni kastetmiyorum suan cunku ole dusunup dusnmedigini bilmiyorum.. ama su serhat ulueren olsun , programı arayan varsa eger cidden onlar olsun bu duruma sokarak haksızlık yapıyo ayıp ediyo..

Sus ulen:D,saptırma olayı,ben Arda nın genel olarak duruş eksikliğinden bahsediyorum,yani fb başkanı bizim kaptanımıza diyemez o lafı,bizim kaptanımız çünkü,tabi Arda orada çıkıp ne lan diyosun sen kimsin? falan diyecek hali yok,ama işte adam rahat rahat sokaktan geçen bi çocuk gibi herkesin içinde Arda ya bu şekilde hitap edebiliyor,galatasaray kaptanlığı bu kadar yerlerde olmamalı Ahmetim:),bundan bahsediyorum,demek ki herkesle yüz göz olmayacaksın,bi duruşun,bi ağırlığın olacak,bi açılışa bi davete gittiğin zaman o ağırlığı hissettireceksin,ooo kaptan geldi falan diyecekler,öyle sokaktan geçen bi çocuk gibi lan Arda olmayacaksın.

İyi de medya hazırladı zaten tamamen bu imajı. İlk günden itibaren kaptanlığı kaldıramıyor-sürekli geziyor vs haberleri başladı. Sonra taraftarla arasını açtılar. Küslük oldu. Başkan dediğim gibi kalkan niyetine kullanıyor.

Taraftar taraftar gibi arkasında dursa, medyanın gazına gelip kız arkadaşıyla ilgili beste yapmasa, başkan başkan olsa, hakkında yazılıp çizilenlerle ilgili "kınama" yazısı göndereceğine masaya yumruğunu vursa Arda da ona göre güven duyar, ona göre davranır. Şimdi yanlız çok bariz şekilde. Arkasında öyle bir güç hissetse, öyle bir sorumluluk.

Yani dostum Galatasaray kaptanı demişsin ama ortalıkta Galatasaray yok:)

hakan şükür e diyebilirmiydi aziz,hadi dedi hakan şükür ne yapardı.yada polat emre ye aynı şekilde konuşsaydı emre ne tepki verirdi?hiçbiri arda nın durumuna düşmezdi.

azizde haklısın lafım yok da ardayı bi anda yok defol git senin gibi kaptan olmaz olsun durumuna da sokmaya gerek yok.. tabi burda seni kastetmiyorum suan cunku ole dusunup dusnmedigini bilmiyorum.. ama su serhat ulueren olsun , programı arayan varsa eger cidden onlar olsun bu duruma sokarak haksızlık yapıyo ayıp ediyo..

Senın gibi kaptan olsun tabiki agır olur ama birazcık agırlıgın olması lazım o lafı etmemeleri lazım sana.Ve yarın yönetimin arda'yla ugrasması yerine güzel bi cevap vermeleri lazım giderli bi şekilde azize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt