Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'nın ağzına s.çtılar programda .Bir yetkili de ne yapıyorsunuz siz demedi

Çünkü o yetkili dediklerimizin, haberinde olan şeyler bunlar. Arda Ocak'ta satılırsa şaşırmamak lazım. Temeli bugün atıldı. Bakalım kaç milyon euroya değdi bu şaklabanlıklar.

Heralde yanındayız kaptanın da be arkadaş hep ezilen bizmi olıcaz şu fakir fukara edebiyatı hep bizim ustumuzdenmi yurutulcek bakalım kım dur dıcek buna.

Ne yapsın kafa mı atsın adama orada? Çok enterasan bir topluluk olduk.

Adam başlarım sizin basınınızdan da taraftarınızdan da diye söze başlayıp sağlam bir küfür edip ayrılsa kulüpten hakkıdır.

Ben hayatımda bu kadar üstüne gidilen bir adam daha görmedim.

Beyler Arda ile Aziz yıldırım arasındaki mevzu ne,ben fransız kaldımda biraz.

Yahu sanki başka bir milletiz biz...

Lan Erman sen tv de Ümit Karan'a neler dedin kopuk...

ULAN'a takılmış...

o Serhat'ı arayıp ağlayan kimse asıl o yarın kapının önüne konulmalıdır...

Beyler Arda ile Aziz yıldırım arasındaki mevzu ne,ben fransız kaldımda biraz.

Aziz; 'Ulan Arda naber' gibi birşey dedi. Neymiş, Galatasaray kaptanı şakacıktan da olsa 'Ulan' lafını yemezmiş. Bu yüzden kaptanlığı alınacakmış, eski yöneticiler Telegol'ü ağlayarak arayıp, hayatımızda böyle şey görmedik tarzı şeyler demişmiş. Kısaca gecenin komedisi işte.

İşin ilginci Aziz'e burda hiç bi tepki yok Arda'yı eleştirenlere tepki var komik.

Artık adamın yüzünü görünce daha bi dikkatli bakıyorum. Epeydir göremediğimden olsa gerek göz aşinalığım kaybolmuş ona karşı. Kim ne için bu dediğimi savunursa savunsun ben bu adamın sakat sakat milli takımda oynamasını ve dahi bizde iyileşip dakka futbol oynamadan tekrar milli takım kampına gidip bi daha sakatlanmasını kabul edemiyorum.

Taptuk Emrenin yanında yıllarca yaşayan ama nasibini bulamayıp onu terk eden Yunus yıllar sonra Taptuğun evine döndüğünde Taptuğun karısı Yunusa sen gittikten sonra Taptuk ağlamaktan kör oldu. Kapı eşiğine uzan Taptuk Abdestini aldıktan sonra bilmeden üzerine basacaktır. Bana bu kim derse Yunus derim. Hangi Yunus derse var git artık burdan yok Bizim Yunus mu derse o zaman sevin çünkü Taptuk seni Unutmamış der. Bu arada ne yazıyorum ki ben şimdi konu ne hangi Arda ???

Bugün yaşananları bir kez daha görünce editlemek istedim...

bu nalet programma , hic bakmazdim. tesaduf zappliyordum, arda nin ismini gorunce,

az takildim.

yaziklar olsun erman ve ahmet cakar a, yaziklar olsun. siz insan degilsiniz. Arda ne yapmis??????

karsisindaki azizenin, agzi bozuk ve dusuk seviyeli bir insan olusu, arda nin gunahi ne burda???? azizeyi yerin dibine batiracaklarina, arda ya yukleniyorlar.

eger yarin bizim yonetim bir bildiri yayinlayip, erman, azize ve ahmet i kinamazlarsa, yonetimimize yaziklar olsun o zaman!!!!!

Bir insanın bu kadar da üstüne gidilmez yahu yeter artık.Laf söylese ''Saygısız, bundan kaptan mı olur yeaa'' diceklerdi.Karşılık vermeyince de ''lafı yedi böyle kaptan olmaz'' diyorlar ne iş bu ya?

''Lan'' denmesinde ne yönetimin ne Arda 'nın cevap vermemesiyle suçu var. Bunun haber olması bile komedi. Aziz Yıldırım 'ın bile suçu yok bana göre. Aralarındaki samimiyeti bilmiyoruz. Bıçakla mı gezecek Arda karşıma bir fenerli çıkabilir diye. Gece gece talk show programı.

Eger Adnan Polat adamsa yarin cikar Ardaya sahip cikip Aziz Yildirimada ayari verir, bunu yapabilirse ayakta alkislayacagum Baskani

Hic birsey diyemez Azize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt