Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Burda sinirlenecek, olayi kisisellestirmeni gerektirecek bir durum yok. Arda'ya niye sallamak icin yer arayayim ben, adam benim tuttugum takimin kaptani ona camur atarak ne gibi bir cikar saglarim sence? Arda kendi kendini bitiriyor, ben de bu duruma üzülüyorum. O kadar, gercekten sadece o kadar. Sen de biraz sakinles, seni de üzmüs anlasilan.

Algılarında sorun var, bakış açın dar dersen olay kişiselleşir. Bunu dahi öngöremediysen ben özür dilerim, tartışmakla hata etmişim.

Arda kendini fln bitirmiyor. Çok uzadı bu konu. Arda'nın gittiği tüm mekanlarda aynı anda; Beşiktaş-Fenerbahçe vs... takımların en iyi oyuncuları da orada oluyor. Ama Arda bu ülkenin en yetenekli oyuncusu olduğu için yaşı itibariyle de basın hep Arda'yı takip ediyor. Bu da gece çıkıp gezemeyen, kıskanan kişilerin zoruna gidiyor. Olayın özeti budur. Maç günü ve öncesi-antremanlar-kamp dışında bir futbolcu istediği şekilde gezer-eğlenir. Kimsenin karışma gibi bir hakkı ve lüksü yok. Arda'yı bu kadar medyaya düşürenlerin işi bu.

Millet kafayı yemiş. Orada Galatasaray'ın kaptanı kendisine "Ulan" diyen birine başkanım diyecek kadar sempatiktir. Beyler kendinize gelin, bu adamlar bunları bilerek yapıyor. Kaptanlık mevzusunun bahsini bile açmayın. Biraz zeki olsanız bu durumun sonuçlarının takıma neler getirebileceğini hesap edersiniz. Ha eğer yönetim gider bunu yapar, işte siz taraftardan bir farkı kalmaz.

Ağır olacak ama işte sıkıntı orada; o meziyete sahip değiller. 5-6 sözde GS'li kendileri yazıp kendileri cevaplıyorlar. Aslında ben GS'li olduklarında da şüpheliyim. Zira biri deli gibi tutturmuş "Avrupa'ya gitsin, profesyonellik öğrensin" falan diyor.

Türkiye'deki Avrupalıların yaşam tarzları çok sempatik geliyordur bu arkadaşlara mutlaka!

Ağır olacak ama işte sıkıntı orada; o meziyete sahip değiller. 5-6 sözde GS'li kendileri yazıp kendileri cevaplıyorlar. Aslında ben GS'li olduklarında da şüpheliyim. Zira biri deli gibi tutturmuş "Avrupa'ya gitsin, profesyonellik öğrensin" falan diyor.

Türkiye'deki Avrupalıların yaşam tarzları çok sempatik geliyordur bu arkadaşlara mutlaka!

Türkiyedeki avrupalılar neden böylede yurt dışında disiplinli buraya gelen jo bardan çıkmazken neden ingilterede böyle değil diye bi düşün bakalım...Biz öğretiyoz herkese oynamasan yatsanda gecelerde kalsanda kral sensin felsefesini her gelen yabancıya..Hayatı bıyunca sakatlanmamış adamlar ülkemizde sakatlıktan çıkmıyo niye çıksın ki oynamasa da kral o.Nihat ispanyada neydi ülkemizde nerede?..Tuncayı fb yedek brakamazken sıradan bi Epl takımında kadroya bile girememesi neden??Bizim zihniyetimizden..Emre okan H.şükür vs..Yetenekliyiz ama profesyonel değiliz ve avrupada avrupalı türkler dışında oyuncumuz oynayamaz...(Mesut yıldıray sholl vs)Arda geleceğin sergeni olacak sayenizde çok yetenekliydide bakmadı kendine be diyecez...Evet ısrar ediyorum Arda avrupaya gitmeli ve profesyonellik öğrenmeli....(ha bu arada 30 lu yaşdayım 7 yaşından beri gsliyim ve 7 yaşından beri maç izlerim yani gerçek gs liyim..)

bugün ardaya destek veren zihniyetlerin sayesinde Sergen avrupa göremeden jübile etti..Sonrasında tv yorumcusuyken gezer tozar bi sezon yatardım 2 maç oynar kral olurdum burası türkiye dedi..Biz böyle pop yıldızı oyuncuların arkasında olduğumuz sürece daha fazla zarar verecez bu gençlere..Arda bian önce yurtdışında çıkıp profesyonelliği öğrenmeli...

O Sergen'in kendi hıyarlığı

Sergenin mentalitesi düşüncesi zihniyeti vs(hıyarlığı)...Bunu biz yaratıyoruz.Arda da bi sergen olmasın..Ülkemizde yetenek var istikrar yok çünkü biz istikrarsız oyuncuyuda (güya adına vefa diyerek) bilmem hangi maçta attığı golle senelerce bağrımıza basıyoruz, çok yetenekli diye kırk yılın başı sahada gösterdiği yetenek çin yıllardır kadroda tutuyoruz ve sonuçta iki maçta gol at 1 sene yat felsefesi yerleşiyo zihinlere..Almanyadaki genç fideleri yıldız adayı diye alıyoruz ve solduruyoruz ülkemizde...Orada kalansa başarısına devamm ediyo..Arda gibi üstün yetenekli oyuncularımızı yurt dışına yollamalıyız hem kendilerine hem kulüplerine hem ülkemize çok daha iyi katkıda bulunmaları için..(Zaten her alanda böyledir üniversitedeki başarılı öğrenciler asistanlar hocalar hep yurt dışına gider gelişirler..Bilimde daha ileriler futboldada öyleler..Bunun tek nedeni zihnyet profesyonel çalışma eksikliğimiz..Tatilleri severiz asla bilmiyom demez bişeyler sallarız yapamam asla demeyiz hallederiz abi deriz vs vs vs)

Sene de ortalama, 45 maç oynayan Arda istikrarsız evet. :asd:

Tuncay - sergen bunların ikisi çok yetenekli oyunculardı tuncay kendini bitiriyordu çareyi yurt dışına kaçmakla buldu sergen zaten gitmediği takım kalmadı ardayı bunlarla aynı kefeye koymak istemiyorum ama , hangi ülkede yaşadığını takım kaptanı olduğunu bazı şeylerin farkına varmalı sürekli üstünden prim yapılıyor üzülüyorum bakın eğer 2 maç kötü bir performans sergilerse gene taraftara surat yapar bence destek vermeli bu çocuğa

LA POLAT LAN POLAT hep senin yüzünden medyaya malzeme oluyor bir ağırlığını koymuyorsun bi tavır sergilemiyorsun koruma altına almıyorsun senin ben :D Saygılarımla :D

Arda'yı çok severim, kişiliğini karıştırmıyorum, ama altyapıdan gelmiş olması yeterince sempatiktir, futbolculuğu da başkadır. Ama bütün desteğimize rağmen Galatasaray futbol takımının kaptanlığını kaldırabilecek olgunlukta ve ağırbaşlılıkta olmadığını gösterdi. Her çılışta, her galada görüntülendi. Nerede medyatik adam var onlarla takılmaya başladı. İnanların gözüne sokarcasına son model arabalarda gezmeye başladı. Öyle olmuyor işte. Galatasaray kaptanının daha mütevazı, daha ağırbaşlı olması lazım. Ne konuştuğunu, ne yaptığını bilmesi lazım, öyle Aziz Yıldırım'la her gördüğün yerde enseye şaplak olmamalı mesela. İnsanlarda saygı uyandırması lazım ki, her önüne gelen sana her ağzına geleni söyleyemeyecek. Televizyonlara çıkacaksın elbette ama medyatik olmayacaksın.Eğer televizyonlarda, sahalarda göründüğünden daha fazla görünmeye başlamışsan bu işte bir terslik var demektir.

Tabii bunlar saha dışında bir kaptanın olması ve yapması gerekenler. Saha içinde de toparlayıcı, ateşleyici olması gerekirken fazla agresif davrandığını da biliyoruz. Saha içinde yine bir yere kadar da, saha dışında üzerine düşen vazifeleri gerçekleştiremiyor artık. Açıkçası fazlaca yıpratıldı son 1-2 senede. Yapılması gereken kaptanlığının alınmasıdır. Çünkü kaptanlık bir futbolcunun ya içinde, yaratılışında vardır, ya da yeterince derin tecrübeler edinmiştir, o tecrübeyle kaptanlığı götürür. 23 yaşındaki adamın tecrübesinden de ne olacak, 4 senedir üst düzey oynuyor şunun şurasında. Demek istediğim Arda'nın içinde "kaptanlık" yok.

Arda'ya karşı herhangi bir protestoya gerek yok, kendi hayatıdır, kimse de karışamaz. Ama kaptanlık olgusuyla bu hayat tarzı, bu felsefe de pek örtüşmüyor.

O bir gecelerin adamı, o bir açılışların müdavimi ,o bir playboy, o bir karizma Arda turan geliyor sayın seyirciler.

Daha hazir degil kaptan. 2. devre eski Arda´yi izleyecegiz kesinlikle.

çok yalnış değerlendirme.ve cok alakasız

Neresi alakasız? Arda, özel hayatı ile eleştirilip, kaptanlığı taşıyamadığı iddia edilmiyor mu? Karşılaştırılan insanda Hakan Şükür. Hani sıkışınca hemen örnek gösterilme gereği duyulan, profesyonellik timsali gösterilen, takım içinde birleştirici unsur(!) gösterilen büyük kaptan Hakan Şükür.

Arda'ya özel hayatı ile gönderme yapıp, "kaptanlığı taşıyamıyor" tezine en uygun cevaptır bu. Hazır video buradayken izleyin ve görün. Bakalım, özel hayatı kaptanlık için referans alan sizler ne kadar objektif olacaksınız.

Maç eksiği olduğu oldukça belliydi, yoksa dünkü fırsatlarda yer bitirirdi adamı.Ama toparlayacaktır.

Hakan Şükürle Ardanın icraatları karsılastırılamaz(futbol dışında)

Kilo almış ki gayet doğal. 4 aydır top oynamıyor. Arda o kiloları verecektir, vermeden zaten Hagi oynatmaz.

Kaptanın vucudu kilo almaya müsayit zaten demekki sakatlık döneminde salonda iyi calısmamıs ikinci yarıda iyi işler yapıcaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt