Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Sevgili Arda en yakın arkadaşın Serdar'ın harcanmasını seyredersen gerçekten yazık olur. Serdar ile beraber futbol resitali vereceksiniz buna inanıyorum. Ağırlığını koy ve Serdar'ın Galatasaray'da kalmasını sağla. Bugün Serdar'ı harcayanlar yarın ilk fırsatta seni harcar.

Absinthe mi usta

Sevgili Arda en yakın arkadaşın Serdar'ın harcanmasını seyredersen gerçekten yazık olur. Serdar ile beraber futbol resitali vereceksiniz buna inanıyorum. Ağırlığını koy ve Serdar'ın Galatasaray'da kalmasını sağla. Bugün Serdar'ı harcayanlar yarın ilk fırsatta seni harcar.

Nargile iciyon mu kardes? Buyur sende cek...

2eej1wh.jpg

Arda bu takımın maestrosu. Nereye koysan domine ediyor orayı. İki yönlü orta saha görevini rahatlıkla üstlenir.

Arda bu takımın maestrosu. Nereye koysan domine ediyor orayı. İki yönlü orta saha görevini rahatlıkla üstlenir.

Arda'nın ilk çıktığı zamanı ve gelinen noktaya kadar gelişen yanlarını net hatırlıyorum.Boleslav'a attığı gol döneminde şutu yoktu.Önceleri defansı zayıftı sonra oyun zekası ,taktik bilgisi hep arttı.Aydın ise eksik yanlarını hiç geliştiremedi diyebiliriz buna kafayı takmış vaziyetteyim.

Arda'nın ilk çıktığı zamanı ve gelinen noktaya kadar gelişen yanlarını net hatırlıyorum.Boleslav'a attığı gol döneminde şutu yoktu.Önceleri defansı zayıftı sonra oyun zekası ,taktik bilgisi hep arttı.Aydın ise eksik yanlarını hiç geliştiremedi diyebiliriz buna kafayı takmış vaziyetteyim.

Aydın'ın üzerinde gol baskısı var şu an. Onun dışında çok verimli özellikle bu sezon potansiyelini daha iyi kullanıyor Aydın.

Artık oynasın bir zahmet ligin ikinci yarısında. Şu anda ligde bulunduğumuz konum rezalettir. Takımı kenetlesin, kaptanlığını göstersin. Magazin sayfalarında değil, spor sayfalarında attığı gol ve yaptığı asistlerle görelim Arda'yı.

bunu ancak bir fenerli ister

Modric gibi, Schweinsteiger gibi saapilabilir mi ortaya cekilerek?

Bence kondisyon açısından kendini geliştiremediği sürece şaapması zor,60-70 te biten futbolcudan çift yönlü orta saha olmaz gibi duruyor.

Fizik olarak da, çok iyi geliştirirse kendini, sanırım bizde olmaz zaten. O yüzden böyle idare edelim bence. :)

Arda daki mesaj sayısı Sabri nin yarısı kadar. Hatta Aydın da bile daha çok. Anlamadım :D

hep soyluyorum bu adam ortada oynayacak arada ezilecek, gucu yetmeyecek ki kendinde bir hedef gorsun gelistirsin.

sonra al sana mastro

Arda inanılmaz biri, gerçekten çok özel bir oyuncu benim için.

İlk çıktığı günlerden beri söylüyorum ortada çift yönlü oynamalı diye. Yanında pas yapabileceği adamlar varken olur bu elbette. Arkasında Sarp-Barış-Ayhan varken klasik on numara gibi oynamak zorunda kalıyordu. Belki şimdi bu değişir, yapabilir mi yapamaz mı hep beraber görürüz. Pirlo da bu yollardan geçmişti hatırlarsak:) Örnek sadece saldırmayın...

73'ten 69 kiloya düşmüş bu arada.

Bugün galibiyeti getiren golü atması beni çok sevindirdi.

Umarım onun için de yeni bir başlangıç olur. Kötü anıları burada bizimle birlikte bırakır.

Gol atması iyi oldu, moral kazanmış oldu. Hem de, taraftarların çoğu kötüleyecekti, böylelikle bu zor zamanı daha kolay atlatır şimdi. Adam sonuçta ameliyat oldu ve 4 aydır yok. Biraz sabır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt