Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Son gol keşke Kaptan'da kalsaydı.
Son gol keşke Kaptan'da kalsaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son golu iyi ki atamadı. Simdi ardasipor taraftarları böğürerek bi kac hafta kafa bırakmazdı, yok aslan arda, kaplan arda blabla. Son golün kazım tarafından **ç edilmesi daha iyi, kafamız sakin kaldı en azından
Süper kilo almış, 10 kilo filan, boynu dönmüyor. Eritirse nası mutlu olucazz
Yanlış anlamayın ama sakatlık sonrası iyi oynamıyor diye Arda'yı koruyanlar -ki bende koruyorum, doğru olan bu.
Niye Uğur Uçar'ı yediniz. Daha 2-3 maç sonra satılsın! Diye bağırdınız.
Arda kendinden daha büyük bir yıldız olmadıgı sürece sorun cıkarmaz. Bkz.Nonda. Kazım da ayni sınıftan.
Sorun yok yani ama mümkünse Bir lincoln, bir elano olmasın.
Söylediğin zaten boşta, takıma Arda'dan daha iyisi gelemeyeceğine göre sorun yok.Tabi geçmişi iyi olan futbolcuların leş hallerinin gelmesinden bahsetmiyorum.
Takima Ardadan cok iyi yabanci futbolcular geldi, gitti, kalanlar da gidecek.
Gelecek diyemiyorum cunki yonetim tam Ardanin sevecegi duzeyde herseyin icine etmis durumda.
Hayır gelmedi, bonservis olarak en çok Keita geldi oda 8.5 mn euro Arda'nın kötürüm halinin 10 mn euro değeri var, ki Atletico üstünü verdi en son.
Fiyat anlaminda demedim
Takima Ardadan cok iyi yabanci futbolcular geldi, gitti, kalanlar da gidecek.
Gelecek diyemiyorum cunki yonetim tam Ardanin sevecegi duzeyde herseyin icine etmis durumda.