Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Son gol keşke Kaptan'da kalsaydı.

Dün maçta bir pozisyona maçı izlediğim arkadaşların tepkisi dikkatimi çekmişti. Bugün de bir yerde benzer bir yorum okuyunca buraya da yazmak istedim gözlemlerimi. Bahsettiğim pozisyon Kazım'ın golü, hani Ali Sami Yen'deki son golü atarak tarihe geçtiği gol, hani bazılarımızın Arda'da kalmasını istediği ve daha da ileri giderek Kazım ve hatta asisti yapan Culio'ya sitem ettikleri gol. O golden sonra Kazım'ı ilk tebrik eden içten ve uzun bir süre gülerek sarılan kaptanımız oldu. Buraya kadar herşey normal, asıl benim dikkatimi çeken arkadaşlarımın bu olaya, Arda'nın Kazım'ı sarılarak tebrik etmesine şaşırmaları oldu. Arda'nın kıskançlık göstererek "Ali Sami Yen'deki son gol" ünvanını kaybetmesinden dolayı sitem etmesini, sevinmemesini bekliyor olsalardı gerek. Bu da taraflı, tüketici medyanın Arda'yı bizim gözümüzde nasıl yanlış bir imaja büründürmeyi başardığının kanıtı. Oysa ki Arda hala dünkü gecenin anlamını bizim gibi bilen Galatasaraylı Arda, oysa ki Arda hala Trömso maçındaki çamurlu formasıyla objektiflere takılan 66 numaralı Arda, oysa ki Arda hala Hagi golü attığında sevinçten havalara uçan top toplayıcı çocuk Arda. Hatalar, kırılmalar, kızmalar mutlaka olacaktır ama taraflı ve art niyetli medyanın Arda'nın bizim, bizim de Arda'nın gözündeki değerini düşürmesine izin vermeyelim.

Son golu iyi ki atamadı. Simdi ardasipor taraftarları böğürerek bi kac hafta kafa bırakmazdı, yok aslan arda, kaplan arda blabla. Son golün kazım tarafından **ç edilmesi daha iyi, kafamız sakin kaldı en azından

Süper kilo almış, 10 kilo filan, boynu dönmüyor. Eritirse nası mutlu olucazz

Son golu iyi ki atamadı. Simdi ardasipor taraftarları böğürerek bi kac hafta kafa bırakmazdı, yok aslan arda, kaplan arda blabla. Son golün kazım tarafından **ç edilmesi daha iyi, kafamız sakin kaldı en azından

Süper kilo almış, 10 kilo filan, boynu dönmüyor. Eritirse nası mutlu olucazz

73 den 69 a düştü. Boyu da 1,76 gayet normal.

Çağatay çok doğru bir noktayı çok doğru şekilde anlatmışsın bu arada.

Balta stopere, Culio orta sahaya geçtikten sonra, Arda sürekli boş alanlara katetti. Bir türlü açılmayan rakip defansın dengesi 2 futbol zekası üst düzey oyuncunun çabalarıyla bozuldu. Kazım ve Emre'nin de girmesiyle orta sahada göbeğe saplanan takım oyunu tamamen domine etti ve skora gitti.

Beypazarı gibi bir rakibe karşı bile oyun kurma becerisi "0" adamlarla oyuna başlayan Hagi kendi teorisini kendi çürüttü. 45 dakika üretkenliği sınırlı orta saha ile sıfır pozisyon üreten takımı, oyun zekası yüksek oyuncuları sahaya dahil edince, hem orta saha hem kanatlar çalışmaya başladı.

Sakatlıktan yeni çıkan Arda'nın olağanüstü çabası da asla göz ardı edilemez. Hem toplu hem topsuz sürekli deplase olarak Beypazarı defansının dengesini bozdu.

Hep böyle devam et büyük kaptan. Kewell'a biraz benzeseydin, genç kızların odalarına posterde olurdun!

Bu yaşta bu göbek fazla. Erit şu göbeği kaptan!!!

Yanlış anlamayın ama sakatlık sonrası iyi oynamıyor diye Arda'yı koruyanlar -ki bende koruyorum, doğru olan bu.

Niye Uğur Uçar'ı yediniz. Daha 2-3 maç sonra satılsın! Diye bağırdınız.

Yanlış anlamayın ama sakatlık sonrası iyi oynamıyor diye Arda'yı koruyanlar -ki bende koruyorum, doğru olan bu.

Niye Uğur Uçar'ı yediniz. Daha 2-3 maç sonra satılsın! Diye bağırdınız.

Katılıyorum. Okan bile sakatlıktan çıktıktan sonra 2 sezon yokları oynamıştı. Uğur Uçar'a hakikaten yazık oldu. İleride çok üzülücez.

Bence kaptan elimizde patlamadan satılsın.Artık eski Arda değil.Oyunun her anında olamıyor.Önceden Arda defansa kadar gelir topu alır katederdi.Artık bunu 1 senedir göremiyorum Euro2008den sonra Arda düşüşe geçti diye düşünüyorum.Bence önümüzdeki sezon başı veya hadi Adnan Polat'ı kırmıyayım :D seneye kupa kaldırıp gitmeli...

Arda'yı şampiyonlar liginde oynatmadan satmak ahmaklık olur bence. Fiyatını iyi bir dönemde 40-50 milyon EU'lara çıkarabilecek hatta daha üst noktalara da taşıyabilecek bir adam. Şu an hazır düşmüşken kimse 15'den fazla vermez. Ayrıca Arda'ya bir şey olduğu yok. Geçen sene ilk devre mükemmeldi. O gün bu gündür de ya forvet oynadı ya da sakatlıktan başını kaldıramadı.

Basın Fenerbahçe'li. Adamın değerini düşürmek için her türlü oyunu yapıyorlar. Yemeyin bunları.

Kewell diye bi tarafımızı yırtacağımıza kaptanın arkasında duralım. Bize çok şey verdi bundan sonra da verir.

69 kilo olan adamdan 10 kilo vermesini isteyecek kadar eleştiriyor yine bazıları, 5 aydır top oynamayan bir adam için fazla birşey beklememek lazım şuanlık.Oyunu bir Arda Turan değildi , ama buna rağmen hem golü attı hemde 3.gol öncesi atağı başlatan topu kapan isim oldu.Son olarakta Kazımın attığı gole en çok svinen ve tebrik eden biri olarak egoist olduğunu iddaa edenlere kapağı taktı şimdilik bu kadar yeter sanırım.

Arda

Arda kendinden daha büyük bir yıldız olmadıgı sürece sorun cıkarmaz. Bkz.Nonda. Kazım da ayni sınıftan.

Sorun yok yani ama mümkünse Bir lincoln, bir elano olmasın.

Arda kendinden daha büyük bir yıldız olmadıgı sürece sorun cıkarmaz. Bkz.Nonda. Kazım da ayni sınıftan.

Sorun yok yani ama mümkünse Bir lincoln, bir elano olmasın.

Söylediğin zaten boşta, takıma Arda'dan daha iyisi gelemeyeceğine göre sorun yok.Tabi geçmişi iyi olan futbolcuların leş hallerinin gelmesinden bahsetmiyorum.

Söylediğin zaten boşta, takıma Arda'dan daha iyisi gelemeyeceğine göre sorun yok.Tabi geçmişi iyi olan futbolcuların leş hallerinin gelmesinden bahsetmiyorum.

Takima Ardadan cok iyi yabanci futbolcular geldi, gitti, kalanlar da gidecek.

Gelecek diyemiyorum cunki yonetim tam Ardanin sevecegi duzeyde herseyin icine etmis durumda.

Takima Ardadan cok iyi yabanci futbolcular geldi, gitti, kalanlar da gidecek.

Gelecek diyemiyorum cunki yonetim tam Ardanin sevecegi duzeyde herseyin icine etmis durumda.

Hayır gelmedi, bonservis olarak en çok Keita geldi oda 8.5 mn euro Arda'nın kötürüm halinin 10 mn euro değeri var, ki Atletico üstünü verdi en son.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt