Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Boyuna geriye gidiyor abartılacak yanıda yok satılsın diyeceğim alan takım varmı acaba.

Doğru yapmış ona birşey denemez, Hakan abisi gibi taraftara saydırmasın yeter.

Ne farki var ki? Stad'daki binlerce, üstüne ekran basindaki milyonlarca Galatasarayli adina özür dilemek Arda, Hakan ve Adnan'a mi kaldi? Kim ki onlar? Bizden farklari ne ki, onlar da Türkiye Cumhuriyeti vatandasi degil mi alt tarafi? Hepimiz yetiskin insanlariz burda, herkes kendi yaptiklarinin sorumlulugunu tasiyabilir. Haddini bilsin artik insanlar, kimse kimsenin Galatasarayliligini, Türklügünü sorgulamasin. Benim Galatasarayliligimi ne Adnan Polat ne Arda ne Hakan Sükür yargilayabilir.

Ne farki var ki? Stad'daki binlerce, üstüne ekran basindaki milyonlarca Galatasarayli adina özür dilemek Arda, Hakan ve Adnan'a mi kaldi? Kim ki onlar? Bizden farklari ne ki, onlar da Türkiye Cumhuriyeti vatandasi degil mi alt tarafi? Hepimiz yetiskin insanlariz burda, herkes kendi yaptiklarinin sorumlulugunu tasiyabilir. Haddini bilsin artik insanlar, kimse kimsenin Galatasarayliligini, Türklügünü sorgulamasin. Benim Galatasarayliligimi ne Adnan Polat ne Arda ne Hakan Sükür yargilayabilir.

Özellikle başkan ''Galatasaray taraftarlığından sorumlu müsteşar'' sanmakta sanırım kendisini

Çüş.

O yazdığımdan bunları nasıl çıkardın?

''Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak özür diledi.''

Takımı adına özür dilemiş, ben onu okuyunca takım arkadaşları adına anladım. Galatasaray kaptanı özür dileyebilir kendi ve takım arkadaşları adına bunda yanlış birşey yok.

Arda dün itibariyle kondisyon açığını kapatmış gibi göründü.Ancak şu var ki muazzam derecede topu tutuyor.Hem de çok fazla.Yetenekli olmasına karşın şu huyundan vazgeçse çok çok daha iyi olacak.

Çüş.

O yazdığımdan bunları nasıl çıkardın?

''Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak özür diledi.''

Takımı adına özür dilemiş, ben onu okuyunca takım arkadaşları adına anladım. Galatasaray kaptanı özür dileyebilir kendi ve takım arkadaşları adına bunda yanlış birşey yok.

Takim arkadaslari adina özür dilemesini gerektirecek bir durum mu vardi? Kötü oyundan dolayi özür dilemek icin aramadi herhalde. Galatasaray taraftarlarinin yaptikalari icin özür diledi tabii ki de, gerci baskan onlari Galatasarayli olarak görmüyor.

Takim arkadaslari adina özür dilemesini gerektirecek bir durum mu vardi? Kötü oyundan dolayi özür dilemek icin aramadi herhalde. Galatasaray taraftarlarinin yaptikalari icin özür diledi tabii ki de, gerci baskan onlari Galatasarayli olarak görmüyor.

Galatasaray stadında olan bir olay sonuçta, özür dileyebilir. Nezakettendir.

isliklayanlar beni de isliklayan ayni adamlar bulacam onlari tarzi seyler demedigine gore dogru yapmistir kaptan olarak

‎''Stadyumlar, insanların siyasi görüşlerini dile getirdiği yerler değildir. Başbakan'ı sevip sevmemek herkesin kişisel görüşüdür, ama ortada Devletin ve Başbakan'ın katkılarıyla yapılmış Galatasarayımız'a armağan edilmiş çok güzel bir stat mevcuttur. Bunun teşekkürü böyle olmamalıydı. Zaten inanıyorum ki Galatasaray taraftarı bundan sonra gerekli saygıyı ve teşekkürü gösterecektir...'' Arda Turan

...

Arkadasim kusura bakma ama, yaptiysa yapti sana ne ?

Benim adima özür diliyorsa beni ilgilendirmez mi sence?

Kimse kimsenin adına konuşamaz zaten,Arda özür dilese de taraftarın düşündüğünü herkes biliyor o yüzden boşver.Hem böyle bi açıklama yapmaya mecbur hissetti belki de nezakket falan açısından yoksa biz haklıyız:yenieek:

Arda Turan başlıklarında futbol dışında her şey konuşuluyor. :D

Ya bizde sorun var ya Arda'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt