Gökhan Aydin
Parçalı Üye
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Sen de mi Brütüs?
Twitter / Tribun Dergi: Galatasaray Kaptanı Arda T ...
Sen de mi Brütüs?
Twitter / Tribun Dergi: Galatasaray Kaptanı Arda T ...
Doğru yapmış ona birşey denemez, Hakan abisi gibi taraftara saydırmasın yeter.
Ne farki var ki? Stad'daki binlerce, üstüne ekran basindaki milyonlarca Galatasarayli adina özür dilemek Arda, Hakan ve Adnan'a mi kaldi? Kim ki onlar? Bizden farklari ne ki, onlar da Türkiye Cumhuriyeti vatandasi degil mi alt tarafi? Hepimiz yetiskin insanlariz burda, herkes kendi yaptiklarinin sorumlulugunu tasiyabilir. Haddini bilsin artik insanlar, kimse kimsenin Galatasarayliligini, Türklügünü sorgulamasin. Benim Galatasarayliligimi ne Adnan Polat ne Arda ne Hakan Sükür yargilayabilir.
Ne farki var ki? Stad'daki binlerce, üstüne ekran basindaki milyonlarca Galatasarayli adina özür dilemek Arda, Hakan ve Adnan'a mi kaldi? Kim ki onlar? Bizden farklari ne ki, onlar da Türkiye Cumhuriyeti vatandasi degil mi alt tarafi? Hepimiz yetiskin insanlariz burda, herkes kendi yaptiklarinin sorumlulugunu tasiyabilir. Haddini bilsin artik insanlar, kimse kimsenin Galatasarayliligini, Türklügünü sorgulamasin. Benim Galatasarayliligimi ne Adnan Polat ne Arda ne Hakan Sükür yargilayabilir.
Çüş.
O yazdığımdan bunları nasıl çıkardın?
''Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak özür diledi.''
Takımı adına özür dilemiş, ben onu okuyunca takım arkadaşları adına anladım. Galatasaray kaptanı özür dileyebilir kendi ve takım arkadaşları adına bunda yanlış birşey yok.
Takim arkadaslari adina özür dilemesini gerektirecek bir durum mu vardi? Kötü oyundan dolayi özür dilemek icin aramadi herhalde. Galatasaray taraftarlarinin yaptikalari icin özür diledi tabii ki de, gerci baskan onlari Galatasarayli olarak görmüyor.
''Stadyumlar, insanların siyasi görüşlerini dile getirdiği yerler değildir. Başbakan'ı sevip sevmemek herkesin kişisel görüşüdür, ama ortada Devletin ve Başbakan'ın katkılarıyla yapılmış Galatasarayımız'a armağan edilmiş çok güzel bir stat mevcuttur. Bunun teşekkürü böyle olmamalıydı. Zaten inanıyorum ki Galatasaray taraftarı bundan sonra gerekli saygıyı ve teşekkürü gösterecektir...'' Arda Turan
Takim arkadaslari adina özür dilemesini gerektirecek bir durum mu vardi? Kötü oyundan dolayi özür dilemek icin aramadi herhalde. Galatasaray taraftarlarinin yaptikalari icin özür diledi tabii ki de, gerci baskan onlari Galatasarayli olarak görmüyor.
Arkadasim kusura bakma ama, yaptiysa yapti sana ne ?
Benim adima özür diliyorsa beni ilgilendirmez mi sence?
Arkadasim kusura bakma ama, yaptiysa yapti sana ne ?