Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Futbolcunun futbolu hakkında yorum yapalım arkadaşlar.Size ne ne yaptıysa maç dışında?
Futbolcunun futbolu hakkında yorum yapalım arkadaşlar.Size ne ne yaptıysa maç dışında?
Futbolu hakkında yorum yapıyorum.
Bugün çok kötüsün.
Bazen kasti olarak birilerine pas atmadığını düşünüyorum.Ve sanırım haklıyım.
Bazen gereksiz bir sorumluluk alma peşine düşüyor.
Arda bu maçta iyi değildi. Zaten belli bir dakikadan sonra sinirlendi iyice düştü. Son dakikalarda yine toparladı ama genel olarak vasat altı bir oyun sergiledi.
Culio'ya pas atmama gibi bir muhabbete başlanmış, alışkınız tabii bunlara da bana burada mevzuu tam ters gibi geldi. Culio Arda'ya vermiyormuş gibiydi daha çok. Ama ben ona da inanmıyorum, sizin gibi niyet okuyamıyorum çünkü. Arda'nın en çok pas attığı adam da Culio'dur sanırım.
Ben cananın ortasahaya geçeceğinden pek emin değilim.Hagi onu yalnızca defansta düşünüyormuş gibi hareket ediyor.
Arkadasın supersonic huylarından biri yabancılara pas atmamak. Culio'ya kurbanlar kervanına katıldı, hayırlı olsun
Arkadasın supersonic huylarından biri yabancılara pas atmamak. Culio'ya kurbanlar kervanına katıldı, hayırlı olsun