Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Futbolcunun futbolu hakkında yorum yapalım arkadaşlar.Size ne ne yaptıysa maç dışında?

Futbolu hakkında yorum yapıyorum.

Bugün çok kötüsün.

Bazen kasti olarak birilerine pas atmadığını düşünüyorum.Ve sanırım haklıyım.

Bazen gereksiz bir sorumluluk alma peşine düşüyor.

Futbolu hakkında yorum yapıyorum.

Bugün çok kötüsün.

Bazen kasti olarak birilerine pas atmadığını düşünüyorum.Ve sanırım haklıyım.

Kasti olarak atmıyor değil güzel kardeşim zamanında atamıyor bi türlü:)

2 hafta önce "Cabuk dön kaptan, sensiz olmuyor" deyip 1-2 maçtan sonra hemen sallamaya baslayanlari kaynar suyun içine atip akli basina gelene kadar bekleteceksin. Bu kisiler arasinda Elano takimdayken "Mevkisinde oynamasi lazim, önümüzdeki haftalar daha iyi olacak" tarzinda bir seyler diyen varsa, hayati boyunca bir daha futbol ile ilgili yorum yapmasina engel olacaksin.

Arda bu maçta iyi değildi. Zaten belli bir dakikadan sonra sinirlendi iyice düştü. Son dakikalarda yine toparladı ama genel olarak vasat altı bir oyun sergiledi.

Culio'ya pas atmama gibi bir muhabbete başlanmış, alışkınız tabii bunlara da bana burada mevzuu tam ters gibi geldi. Culio Arda'ya vermiyormuş gibiydi daha çok. Ama ben ona da inanmıyorum, sizin gibi niyet okuyamıyorum çünkü. Arda'nın en çok pas attığı adam da Culio'dur sanırım.

Arda ve Culio özellikle birbirlerine yakın oynuyorlar ve iyi de anlaşıcaklar. Bu ikiliye Emre Çolak da katılınca o zaman işlemeye başlıyor takım.

Sorun 2 tane top yapabilen adamla yürümüyor işler. Hatta İnsua da olmalı takımda. Çünkü benim gördüğüm bu 4 oyuncu çok iyi anlaşıyorlar.

Ama pas vermeme gibi bir durum asla yok. Hatta Culio bu gün en çok Arda'dan pas almıştır.

Arda'nın performansı bu gün çok iyi olmasa da çok mücadele etti ve yine de takımı ileride tutan oyuncuydu.

Neil dönsün, Cana orta sahaya geçsin, bir transfer daha yapılsın orta sahaya, forvet meselesi çözülsün toparlarız azcık. Ama bu kadroyla, arkasında Hakan Balta ile ancak bu kadar.

Arda bu maçta iyi değildi. Zaten belli bir dakikadan sonra sinirlendi iyice düştü. Son dakikalarda yine toparladı ama genel olarak vasat altı bir oyun sergiledi.

Culio'ya pas atmama gibi bir muhabbete başlanmış, alışkınız tabii bunlara da bana burada mevzuu tam ters gibi geldi. Culio Arda'ya vermiyormuş gibiydi daha çok. Ama ben ona da inanmıyorum, sizin gibi niyet okuyamıyorum çünkü. Arda'nın en çok pas attığı adam da Culio'dur sanırım.

Arda'yı ben severim ama, gerçekten Culio'ya gereken bir çok yerde pas atmadı. Özellikle ilk yarı. Ama kötü niyet aramıyorum. Elbet görmemiştir veya daha boşta olduğu Aydın'a atmıştır. Olabilir şeyler, 1 maçla kesin konuşulmaz böyle şeyler.

Culio'yla iyi anlaşıyorlar, ikili oyunları çok güzel. Zamanla daha iyi olacaktır.

Ben cananın ortasahaya geçeceğinden pek emin değilim.Hagi onu yalnızca defansta düşünüyormuş gibi hareket ediyor.

Çok sinirlendirdi bugün beni. Bazen egosuna kurban gidiyor oyun içinde.

Arda-Emre belözoğlu nasıl anlaşıyorsa,Arda-Culioda öyle anlaşacaktır.Verkaçları daha düzgün takımla daha da artacaktır

Arkadasın supersonic huylarından biri yabancılara pas atmamak. Culio'ya kurbanlar kervanına katıldı, hayırlı olsun

Ben cananın ortasahaya geçeceğinden pek emin değilim.Hagi onu yalnızca defansta düşünüyormuş gibi hareket ediyor.

Servet iyi durumda. Neill de gelince Cana ortaya geçecektir diye umuyorum. Ama bir de şu var, Sabri'yi hep ortada oynatmayı planlıyorsa Neill'i sağ beke çekip Cana-Servet ikilisiyle de devam edebilir. Bu da bir ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt