Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Isin en aci tarafi Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu olmasina ragmen dalga gecilen Sabri'den daha kötü sut atmasi. :o

Isin en aci tarafi Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu olmasina ragmen dalga gecilen Sabri'den daha kötü sut atmasi. :o

Tükiye'nin yetenekleri hep bu kadar iste. Rijkaard cok güzel cözmüstü bizi, her seyden biraz var ama hic birsey tam degil, demisti. Arda da aynen öyle.

Avrupa'ya gitmek istiyorsa mecbur iyi bir cizgide oynamak ve futbolunu biraz daha gelistirmek zorunda. Kimse inisli cikisli bir grafik cizen oyuncuyu almaz. Ondan sonra da pasaport geyikleri devam eder.

Edit: Kimse derken ønde gelen buyuk kulupler.

Avrupa'ya gitmek istiyorsa mecbur iyi bir cizgide oynamak ve futbolunu biraz daha gelistirmek zorunda. Kimse inisli cikisli bir grafik cizen oyuncuyu almaz. Ondan sonra da pasaport geyikleri devam eder.

G.Saray'ın bu takım olgusunda kimse istikrarlı bir oyun oynayamaz.Sizde bunu anlamayıp sorup durursunuz milli takımda niye öyle yok orda daha iyi kendini yırtıyor burda Culio'ya pas vermiyo felan.

Olm bi türlü şut atmayı öğrenememesi de milli takımla alakalı değildir heralde:o

G.Saray'ın bu takım olgusunda kimse istikrarlı bir oyun oynayamaz.Sizde bunu anlamayıp sorup durursunuz milli takımda niye öyle yok orda daha iyi kendini yırtıyor burda Culio'ya pas vermiyo felan.

Ben daha yeni yazdim ya Culio hakkinda hicbir sey demedim. Eger gitmek istiyorsa kendini gøstermek zorunda, bu kadar basit. Sonra gene pasaport geyikleri dønmesinde.

Sureci takip ederek alacaklar alirlarsa buyuk kulupler o yuzden kendini gøstermeli iyice. TR sartlarinda yuruyerek de oynar sorun degil ve digerlerinden daha da fazla katki sunar.

Olm bi türlü şut atmayı öğrenememesi de milli takımla alakalı değildir heralde:o

Bu maç için kötüydü, ama genel olarak Ardanın şutları eskiye göre iyi bence.Bu sene attğı goller tehlike yarattığı pozisyonlar var hafızanızı zorlayın. :o

Bugünkü şutları çok gereksizdi bence. Çünkü tam şut çekerken hep savunma önünü kapattı o da abandı şutlarda. Plase falan gönderse anlayacam da düz bir şekilde abanmaya çalışıyor.

Zaten kaleyi bulacak şekilde atsa ya kalecinin üstüne gidecek ya da önündeki savunmaya çarpacak.

Gereksiz şutlardı.

fiziki olarak hiç hazır değil.şut çekerek kendini gösterme çabası normal karşılanmalı.özledik harbidende onu .:)ama herşeye rağmen 2 gol attırabilirdi. biri canaya ,diğeri culioya arda işte :).

En rezil oynadığı maç işte:)

Uzun zamandır böyle oynuyor diyenlere Ajax maçını izlemelerini öneriyorum.

Ya bir kere nasıl bir uslup kullanırsınız anlamam ki? Aile terbiyesi mi vermemiş bu çocuklara anneleri babaları anlaşılan.

Evvela şunu söyleyeyim, Arda bu yapısıyla Yeni Malatyaspor'da oynayamaz, onu söyleyeyim önce. Bir adam bu kadar mı hantal olur, bu kadar mı koordinasyon eksikliği olur, anlamadım ki? Yaptığı hiç bir olumlu işi yoktu. Aldığı bütün topları ezdi. Ayağına aldığı topları sağ taşıyor, sola taşıyor, anlaşılamayan hareketler yapıyor. Arda'cım, 1,5 2 senedir kendini geliştirseydin avrupanın üst düzey takımlarında oynardın; Fakat her gün daha geriye gidiyorsun. Bu halinde Bank asyada oynayamazsın. Çevik/fizik yönden dahada hantallaşıyorsun. Kendini geliştirmek gibi hiç bir derdin olmadığı aşikar. Avrupayı falan unut sen. Ne diyelim, daha iyi olmanı umuyoruz.

Ya bir kere nasıl bir uslup kullanırsınız anlamam ki? Aile terbiyesi mi vermemiş bu çocuklara anneleri babaları anlaşılan.

Evvela şunu söyleyeyim, Arda bu yapısıyla Yeni Malatyaspor'da oynayamaz, onu söyleyeyim önce. Bir adam bu kadar mı hantal olur, bu kadar mı koordinasyon eksikliği olur, anlamadım ki? Yaptığı hiç bir olumlu işi yoktu. Aldığı bütün topları ezdi. Ayağına aldığı topları sağ taşıyor, sola taşıyor, anlaşılamayan hareketler yapıyor. Arda'cım, 1,5 2 senedir kendini geliştirseydin avrupanın üst düzey takımlarında oynardın; Fakat her gün daha geriye gidiyorsun. Bu halinde Bank asyada oynayamazsın. Çevik/fizik yönden dahada hantallaşıyorsun. Kendini geliştirmek gibi hiç bir derdin olmadığı aşikar. Avrupayı falan unut sen. Ne diyelim, daha iyi olmanı umuyoruz.

5 ay yat bakalım ne hale geliyorsun :)

Arda'nın yaşadığı sakatlığın aynısı Kaka'da yaşadı ve o da Arda gibi sahalara dönüş yaptı. Yalnız oynadığı futbolu görseniz, sahada adım atacak hali yok adamın. Dünya Kupasında, sakatlıktan yeni çıkmış olan Torres'i de gördük.

Ne zaman ileri çıksak topu alarak oyunu yavaşlatıyo, eskisi gibi adam eksiltemiyor. Böyle giderse Tuncay gibi kötü bi takımda kaybolacak.

Arda takım döktürüyor, sen dökülüyorsun(!) Hiç mi utanmıyorsun kendinden arkadaşların bu kadar emek verirken sen sahada dolaşıyorsun(!)

Burada sürekli Arda'ya kulp takmaya çalışanlar önce takım ne oynuyor ona bir açıklama getirsinler. Takımda o kadar beceri düzeyi düşük oyuncu varken, GS taraftarıyım diye geçinen insanların, takımın en değerli oyuncusuna giydirmeye çalışması ya kişisel sorunları, kompleksli ya da GS ile alakası olmayan biridir.

Arda'yı beğenmeyenin Sarp'a tek söyleme hakkı yok.

Arda'nın 2 yıl önceki haline bakın , bir de şimdi bakın. Şimdi isteksiz , ruhsuz , (yeteneksiz demiyeceğim yetenek var) . Arda'yı çok çabuk kaybettik. :o

Türk futbolunda ikinci sergen vakası olur mu diye, korkuyorum. fazla kiloları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt