Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

her gece sokaklarda maç gelınce sakat boyle devam ederse cok sürmez futbol hayatı

Gördün mü?

Adam en son saat 6'da kebapçı açılışında görüldü 1 saat.

İstanbul'da Supper ve reina'nın ortağı arkadaşım. Daha 1 defa görmemiş Arda'yı.

Ümit Karan, Hakan Balta falan hep oraların adamı. Ama boş beleş, bir tarafımızdan atmayalım.

Sakatlığı ciddi mi? sonucu ne olacak. Eğer sakatlığı böyle otomatiğe bağlarsa, yapabileceklerini kısıtlarsa futbol kariyeri biter Gökhan Zan gibi olur. Eskisi gibi yardıramaz hiçbir zaman.

Sporxte kasık ağrısı yüzünden kadrodan çıkarıldı yazmış, hafta içide darbeye bağlı ödem vardı ayağında, umarım sorun kasıkta değildir.

Arda'nın kendine gelmesi bir iki ayı bulacaktır.Geçirdiği sakatlık çok ağır bir sakatlık.Bekleyin, sabırlı olun. Kaka gibi üst düzey adamlar bile bu pubis ameliyatından sonra baya baya bocalıyor.

Arda önemli bir yetenek ve önemli bir futbolcu. İnşallah en kısa sürede düzelir sakatlığı ve form tutar.

Ben burda Arda'yı yermeye çalışmıyorum. Ahmet falan öyle anlamış.

Benim demek istediğim, Arda'ya çok yükleniyoruz. Hem eleştiride, hem sevgide. Bırakalım biraz, rahatlasın, kendine gelsin.

kasığından sakatlandıysa futbolu bıraksın.bu ne ya böyle messi senede 70 maç yapıyor bizimkiler 2 maç sonra sakat

Hagi 2 gün dinlenip takımla antrenmanlara çıkacak dedi.

Fatih Tekke: ''Avrupada birsuru Arda var. Arda bir Alex degil. Alex tam bir yildiz, Alexin tek eksikligi hizi.''

Ah be Arda.Çok mu zordu sakatlandığın anda çıkmak o Belçika maçında, çok mu zordu hayır demek Oğuz'a.Bugün gene idmana çıkamamış.Müzminliğe doğru gidiyor korkuyorum. Perişan olacak böyle adam.

Harry Kewell icin su cümleyi kurmustum bir baska baslikta " 'Varligin yeter' dedirten kac futbolcu var? " Isten onlardan biri de Arda Turan'dir.

[video=youtube;HVLpd-hvPeE]https://www.youtube.com/watch?v=HVLpd-hvPeE[/video]

Ah be Arda.Çok mu zordu sakatlandığın anda çıkmak o Belçika maçında, çok mu zordu hayır demek Oğuz'a.Bugün gene idmana çıkamamış.Müzminliğe doğru gidiyor korkuyorum. Perişan olacak böyle adam.

Belçika maçındaki sakatlığıyla ilgisi yok, orda ayağına darbe almıştı.

pubis sakatligi sezon basindan beri varmis galiba isallah ciddi bi durumu yokturdur sakatligi tekrar ederse cok kötü olur umarim öyle bisey olmaz

Kronik olursa bu iş çok üzülürüm, ağlarım lan. Böyle bitmemeli bu hikayenin sonu.

Arda önemli bir yetenek ve önemli bir futbolcu. İnşallah en kısa sürede düzelir sakatlığı ve form tutar.

Ben burda Arda'yı yermeye çalışmıyorum. Ahmet falan öyle anlamış.

Benim demek istediğim, Arda'ya çok yükleniyoruz. Hem eleştiride, hem sevgide. Bırakalım biraz, rahatlasın, kendine gelsin.

Biz burada kendi kendimize birseyler yazinca Arda bunlari hissedip "OH NE DIORLAR :sad007:" diyip depresyona girmiyor ki.

Sanki burada yazilan seyler direk bir duzenekle Arda'nin kulagina ulastiriliyor gibi bir hava var. Bu havadan kurtulunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt